Arvikafestivalen, 13-15 juli, 2007

Första festivalspelnigen! Dj-kollektivet och nätverket Sister Sthlm var bokade de tre festivaldagarna på scenen Orion. Trance på torsdagen, techno på fredagen och house på lördagen. Vi tillsammans med Dj Monica bokade upp oss på lördagshouse! Dock så blev Monica sjuk och fick ställa in vilket gjorde att vi körde våra egna pass och även ett ihop som Housewives!

Efter att ha läst SMHIs rapporter tog vi det säkra före det osäkra och stannade hemma torsdagen, dvs missade första festivaldagen för att sen köra en roadtripp ner till Arvika på fredagen istället!

image65
La Fleur, Mikronesien och Adeline Supreme i baksätet.

image66
Och Olle och Fredrik i framsätet. Festivalstämning med blandband (fanns ingen cd hehe!) från Fredrik i bilen som Olle lånat av sin rara mormor.

När vi anlände på fredagen rusade La Fleur direkt till intervju för P3 festivalradio medans Adeline slog upp tältet.
image59
Vad är en festival utan tält? Flurry älskar mer än någon annan att sova i tält! Som tur var slapp vi sova där på lördagen då det började regna för då fick vi hotellrum nämligen. Lovely.

image60
På fredagen spelade vi sista passet på backstageområdet. Det var roligt men vi hade inte planerat det så vi var båda väldigt splittrade när vi skulle köra igång. Men efter ett tag så kom vi in i det iaf. Ovanligt många låtförfrågningar, ja och då menar jag inte låtönskningar, det är väl ändå en komplimang iaf!
Hm, fast Olle önskade nån Gessle. Men jag håller fortfarande på att jobba på det i MegaHouse version så det får bli nästa vecka! i.n.t.e. /AS

image69
Lördagskvällen på Orion! Vi delade upp speltiden och La Fleur började, sen körde Adeline S och sen kom Housewives-visualsen på och så var det Housewives resten av kvällen. Ojojoj.

image70

image61
Ja, här ser ni hur mycket folk det var på lördagsnatten på Orion! En av toppspelningarna hittills kan vi nog lugnt säga.

image63
O här ser ni hur fint det var där!
image64
O hur mycket vi dansade! Oh, jag blev sådär slut som jag blev i Ryssland, typ så att man inte ens orkar andas efteråt. Det är bara en tomhet i hela kroppen liksom. Men det är det ju värt, sååå kul som man kan ha på scen är det svårt att ha annars. /AS

image72
Air Bureau spelade innan oss på lördagskvällen. Här är La Fleur med ena halvan. Efter oss spelade Jor-El, det va säkert bra men vid den tiden hade vi fullt upp att skriva autografer och fira vår spelning he he.

image74

Lovie från oss!

Kommentarer
Postat av: mattias

fräsig blog flickor, ska lätt följa! ni äger!

2007-07-18 @ 07:04:19
URL: http://mozarilla.blogspot.com
Postat av: Sunki

Kul att lyssna på Adeline på F12 igår! Men hela stan kändes lite död! Och lite splittrat. Vadan detta? Men jag var lycklig som vanligt! :)
Me LOVE Adeline och La Fleur

2007-07-19 @ 17:30:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0