Barcelona, 13-18 juni, 2007

Ok dags för lite resumé igen!
Housewives var ju i Barcelona och hängde under Sonar festivalen! Eller mest Adeline Supreme, La Fleur var tvungen och bege sig till Polen fredagen och lördagen för spelningar i Warzawa och Krakow. Men hon kom tillbaka söndagen, lagom till de kanske festerna under hela Sonar, strandfesterna!

Det var inte bara för att Barcelona är en helt underbar stad och Sonar en av de bästa festivalerna för elektronisk dansmusik som vi åkte. En annan anledning var också att vi skulle jobba med att dema Pacemaker. Finessen med denna mp3-spelare är att man också kan dja med den! Läs o se mer på Pacemakers hemsida.
Vi var iaf de första i världen (weehee!) att prova och det var kul.

image28
På väg till Sonar by Day!

image30
Här är Elin och Martin som jobbar som ADs för Pacemaker. Just här sitter de och jobbar som hårdast och bombar hela Sonar by Day med klistermärken.. iaf sig själva hehe.

image35
Här är Adeline i full gång med demningen utanför Sonar by Day området. Till Pacemakern var ett portabelt ljudsystem kopplat.

image32
Stranfest! Härligast av allt på Sonar festivalen, alltid. Här är vi på Kompakt festen. Vi var också på B Pitch mfl. Finns det något bättre än att dansa utomhus? Längtar till DC 10 på Ibiza i juli! Om de har öppnat tills dess, tror de var ett av de ställen som är tvungna att ha stängt två månader i sommar pga av.. ja gissa.

image31
Vi inte helt nyktra en söndag på stranden kl 18. Eller så är vi så lyckliga för vi sett så många fräscha spanjacker, men snyggast va nog Guido Schneider (Pokerflat) som iofs är tysk..

image33
Angelica (Bricolage, Stockholm) och La Fleur några timmar senare... Det var som vanligt rätt många svennar i Barca men det gör ju inget om alla är lika rara som Angelica!

Os hechamos de menos los gambas en aceite, la fiesta de la playa y la suite del hotel OMM y las compras!

Besos!
Housewives

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0