St Petersburg, RUSSIA. 31 maj - 4 juni 2007

Första helgen i juni så var vi i St Petersburg. Vi skulle spela på Club Red, där hade Aril Brikha spelat veckan innan och enligt bokaren var det den bästa klubben i stan. Men icke att förglömma skulle vi också hjälpa Svenska konsulatet att fira Sveriges nationaldag så därför skulle vi även spela på deras eftermiddagsafterparty på ett kafe och i ett gigantiskt shoppingcenter med det passande namnet Mega Market.
image3
St Peterburg var fulsnyggt, dock rätt slitet och mkt avgaser. Men här är iallafall jetsetdrömhuset.

image4
Och som en äkta housewifie som gillar att sy så skapar självaste Singerhuset härlig extas. Singerhuset är det grå hörnhuset, som numera är bokaffär.

image5
Här är ett stort hus, som heter Hermitaget. Jag är inte den mest kulturintresserade person som finns, men vi gjorde hela museet på drygt 2 timmar när det enligt tips skulle ta 4. Så vi fick godkänt iallafall.

image7
Här var mannen som gav oss godkänt. La Fleur gör samma min och är ypperligt nöjd, han likaså.

image8

Ok, fel håll.. men kolla in bilden, till och med Jesus höll på oss och utbrast i heligt winner move!

image6
La Fleur försöker dölja sig för galna ryssar.

image9
Det var otroligt hur smak och smak kan skilja sig så mycket bara 1 timme med flyget från Stockholm. Här hade alla damer och flickor seriöst på sig 1 dm stilettos vad dom än gjorde. Och trafikvärdarna på flygplatsen som sprang ute på asfalten var inte sämre dom.
Vi hade tänkte satsa Russian Style också, men skippade stilettosarna och körde rakt på magtröja och sliskig satinblus, och med i väskan hem: fadad mörk/ljusbrun dunkappa med gigantsik krage, jesusskjorta och stickad fakechanelkavaj!
image10
Här sker uppvärmning inför dagens nationaldagsfirade. Några innebandytjejer från Stockholm var med och skulle visa ryssarna hur man körde innebandy men innan dess , som alltid, fanns tid för lite vodka.

image11
Nationaldagsfirandet med den keffaste modevisningen någonsin. Tjejerna gick ungefär 4 varv på scen, plutade med munnarna, posade med rumpan och kråmade sig så det stod härliga till.

image12
La Fleur står och tittar på modevisningen och sneglar på den snyggaste frillan i stan, killen va rätt fresh han med hehe.

image13
Housewifie art. De här skivorna, gjorda av Santos, lade vi upp framför djbåset på kvällen, folk tyckte dom var skitsnygga och en tjej som hade stått och fingrat på en länge bestämde sig till slut för att sno den! Nästa gång kommer vi kedja fast dom!

image14
Vi laddar upp med sushi innan kvällens spelning på Red Club. Rullen till vänster bestog endast av sliskigt sjögräs rakt igenom, hur god som helst!
image15
Russian Stylie i allra högsta grad. Matching är allt. Till detta följde ett par rosa mjukisar, och grädden på moset hade varit rosa tofflor med dunbollar på...

image16
Här är La Fleur med härliga Nastia! Hon visade oss sushhaket, alla härliga ryska klädaffärer och fotade och filmade på Red Club på kvällen bla.

Nastrovja! /Adeline Supreme

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0