Trädgården, 29 juni 2007

Första spelningen i Stockholm i sommar var igår på trädgården! Så himla härligt att spela på hemmaplan! :)
Vi lottade ut ett par gästlisetplatser i samband med vårt nyhetsutskick dagen innan så om du kanske vill ha en listplats till nästa gång vi kör 28 juli så signa upp dig på vårt nyhetsbrev på vår hemsida www.housewives.se!

Det var inte bara vi utan också franska DJ Mehdi som spelade. Stor hajp kring den killen.. såklart för hans släpp på Busy Ps hypade label Ed Banger där också också Justice, Uffie, SebastiAn mfl släpper.

Djbåset på Trädgården var fint och skönt att det var avskilt, så att det inte blir så mkt spring när man står och spelar.. dock hade de gärna fått göra kvadraten som man kikar ut genom lite större... inte lika lätt och maxa och hetsa med publiken när det känns lite som om man djar i en fågelholk..
image45
Fågelholksgluggen... och DJ Mehdi!

image46
Jag lovar mitt krampaktiga leende beror på att jag försöker dölja smärtan när DJ Mehdi halvt klämmer sönder min arm! Sista timmen efter hans set körde vi back to back to back alla tre, roligt!

Dj Mehdi var rar, särskilt när han hypade oss till max och sa att aallaaaaaa i Göteborg snackade om att våran spelning på Gloryboat förra torsdagen va så grym hehe. Han hade också haft kul på sin spelning i där dagen innan, inte så konstigt, Gloryboat måste vara ett av Göteborgs härligaste sommarhäng!
En annan kul grej var att han hela tiden när jag och Adeline spelade sa " what´s this kind of music, where do you find it, it´s so goooood, never stop!" hahahaa. Vi fick lova att maila en het top ten till honom!

Efter Trädgården hade stängt var vi så uppe i varv att vi bestämde oss för att dra vidare. Efter att ha dividerat om var vi skulle; diverse efterfester, Kulturhusets terass, China på berns mm så hann kl bli så mycket att vi till slut bara hade Neu kvar som val. Dj Mehdi drog efter mkt om och men till hotellet som låg runt knuten och vi tog en taxi med David Ekenbäck (som fö är en grym producent, om ni inte reda har gjort det så kolla in hans släpp på egna labeln Jackmoves!) till Neu.
image48

image47
Vette tusan vilken av bilderna ovan som blev bäst...

Grym kväll iaf! Och fan vad jag gillar Trägården.
/LF

Kommentarer
Postat av: Petter

Asså, den där David är ju ganska långt ifrån grym producent...

2007-07-10 @ 09:55:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0