Tiki Room, Arvika, 10 november, 2007

Väl framme i Arvika tog vi en fika med Fredrick med C (ungefär alla hette Fredrik i Karlstad och Arvika). Därefter gick vi till hotellet och lämnade av lite packning innan vi mötte upp Fredrik (utan C) och gick en promenad med honom och hans två söta hundar.

image365
Adeline tyckte dock som vanligt att hundar mest är äckliga och eftersom de såklart kände att hon undvek dom så var de henne de helst av allt ville leka med och smeta av lite slem på hehe.

Fredrik med C är killen som hörde oss på vår backstage spelning på Arvikafestivalen och han har sedan dess pushat för att vi ska komma tillbaka till Arvika och spela. Och han lyckades till slut! Han har ett företag som han kallar för Bonafide Productions, kolla in mer här.

Efter en kall men uppfriskande promenad tillbaka till så besökte vi hotellets Spa; bubbelpool, bassäng och bastu. Lovely!

image366

Adeline försöker här fånga min tisha på bild. En German Wasted Youth med texten: Minimal My Ass. Är lite rädd att bli lynchad om jag använder den i minimalstaden Berlins så jag passar på här.

image367

Spelningen på Tiki Room var rolig. Och dom hade fräscha ljuskronor pa varje sida om dj-båset.

Kommer antagligen tillbaka till Arvika & Karlstad i vår, mer om det senare...

/La Fleur

+++
The other gig that weekend was in Arvika, close to Karlstad where we played the day before. We´ll be back next spring...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0