Allting är inte alltid som det ser ut att vara...

Hey ho!

Ja vi gick till Trestor igår då alltså för att börja bakifrån. Det var stort och mörkt och ungefär precis likadant som Halle. Dvs massor med red necks i bombarjackor. Här nedan står vi i en betonggång. För dom som vill bättra på sin tyska så kan jag berätta att Tresor betyder bankvalv. Inte helt beskrivande men ändå. Inte heller så bra klubb som det en gång i tiden var tydligen. På den gamla, som inte låg på samma ställe alltså, var det tydligen trägolv så att ljudet bara blev hur bra som helst, och det var typ grymt att dansa på eller nåt, fattade inte rikigt... Men tycker definitivt det är nåt att komma ihåg tills nästa gång nån tänker bygga om nånen klubb i Sthlm!


image291

Inte helt ok bild men ändå. För en gångs skull hade vi ju några andra kompisar med oss som ville ta lite bilder också... :) Innan vi kom dit var vi iallafall på Linienbar, om man gick för nära djbåset så langade dom upp några drinkar med typ fruktsallad i ens hand. Men det var inte fruktsalladsdrinkar utan mdmadrinkar. Varken vi eller våra fina poolers hade lust att dricka dom, vi är nämligen duktiga businessmänniskor som vill gå upp dan efter. Dessutom så berättade några stolta svennar från en speciell videobar hemma när vi träffade dom på Sonar att dom hade legat och spytt i flera dar + att hjärtat stannar nån liten millistund, så det kändes, och känns fortfarande, sådär lockande.

Innan dess så var vi ju på en tidig visit på Weekday också, ojdå alltid förvirrande, Weekend, och träffade Alex o Eric! Dom e såå snälla! Och bygger världens bästa musikcommunity! Ni borde verkligen signa upp er där!

Cheers/Adeline

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0