Amsterdam Dance Event, 18-20 October, 2007

Nu är vi i Amsterdam!
Vi är iaf här för att dema Pacemakern. Denna gången är det Housewives, Ola och Mia från Pacemaker teamet. Vi kör gerilla take overs utan för ADE konferensen, workshops med olika tidningar, folk på tex skivaffärer etc. Vi ska även dema den på Beatport festen och på Kompaktfesten på Sugar Factory.

image328

ADE programmet. Fett!

Vi bor på ett hotell som heter Lloyd. Jag tycker det är rätt coolt, men Adeline gillar det inte. Hon hade tom aningar inatt om att det spökade hehe.. Det är ett gammalt fängelse som är ombyggt till hotell. Lite ångest kanske sitter i väggarna. Det som dock tom jag tycker är rätt kefft med vårt rum är duschen!

image327

Inget draperi, ingen duschkabin, bara en liten duschkran. Det är inte så att vi inte vågar visa oss nakna för varandra, det e mer känslan av att stå naken och duscha i ett stort kalt rum (som antagligen var isoleringscellen på fängelset tidigare) inte är så härlig.

Tot sinz!
La Fleur

+++

Now Housewives are at Amsterdam Dance Event in the Netherlands. We arrived yesterday and will stay until Sunday. Demo the Pacemaker, check out the many great parties and listen to some good music!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0