En helt vanlig dag på IFA...

Ok, jag har jobbat på mässa förut så jag hade en föraning om hur hårt det skulle bli... Men jobbet tillsammans med utgång gjorde livet en aning jobbigt kan man säga. Men det var ju förstås självvalt och allting var ju hur kul som helst hela tiden så jag ska inte klaga på nåt. Sova kan vi göra i jul. Så här såg det iallafall ut vid vår counter:


image185

Pacemakerföretaget Tonium är sponsrat av AKG så därav stog vi på bästa plats framför deras monter. Vi hade en egen discokula där vi stog och röjde dagarna i ända. Massor med journalister, producenter och återförsäljare kom förbi och många gillade dessutom vår musik väldigt mycket. Många bytta visitkort med andra ord :D

+++

La Fleur in our counter, sponsored by AKG. We had the biggest disco ball around!


image186

En av de roligare personerna på mässan var denna tysk som ägnade sina dagar att gå och berätta om alla saker på mässan i direktsänd tv som sändes ut över hela mässan. Han kom förbi oss 2 till 3 gånger om dagen och pratade om Housewives auf Schweden med Adeline Supreme unt La Fleur. Han var lika glad varje gång han kunde komma förbi oss och shaka hipsen lite.

+++

The funniest one was a tv guy who was hosting the IFA fairs own tv channel and he stopped by our counter very frequently. Guess he liked our less stiff counter atmosphere so to say...


image187

Så, efter några dagar var vi helt slut och började sväva ut lite väl mycket. Att dessutom lyssna på runt 50 låtar i 6 dagar i sträck är inte heller det bästa, tinnitusen börjar smyga sig på, så det blir mycket öronproppar hädanefter. Men eftersom jag och Flurry var på samma nivå och dessutom hade samma kläder så kunde vi köra många flumskämt så dagarna gick snabbt. Ni kanske får höra mer om dem en annan gång ;)

På lördag är det Uppsalas Musikens Hus och tidig söndag morgon Plazamässan i London. Hektiskthektiskt! Nu ska jag leta låtar tills i helgen!

+++

Listening to the same tunes for 6 days in a row is a challenge, as we´re going to the Plaza fair in London this Sunday I´ve got to get some new now! So see ya later!


Kram!
Adeline S.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0