Schlafstörung at Die Lampe Fabrike, Halle, 1 september 2007

Så på lördagen åkte vi till Halle, en 2 timmars färd i bil väster ut från Berlin. Vi fick värsta fräscha hotellet men eftersom vi som vanligt låg efter i vårt tidsschema så var det enda som vi kunde äta som var öppet Burger King sallader.

+++

So, the Saturday we headed for Halle! A 2 hour car trip west of Berlin.


image188

Såhär började vi alltså kvällen. Rejäl fokning på Burger King i våra svarta Acnesponskappor. Dom är sjukt stora och härliga och det är dessutom extra kul att vi har likadana.

+++

Warming up before the gig at Burger King in Halle, the only thing we could find open that late, with our always too optimistic view on time scheduling.


image189

Här är redneckminen nummer 1. Såhär galna blev dom (och vi) av att va i en 1500 personer stor lokal med jävligt mycket ruffiga grabs .

+++

Redneck-Halle-Style.


Dancefloorpics:


image191


image192


image193

Mycket svettigt som ni ser, mycket rök också för den delen. Och hängivna!

image194

Och vi var inte dom som var minst svettiga heller! Det var en jäkligt energisk spelning, det dundrade i lagerrummet vi spelade i. Allting låter 10 gånger hårdare när man spelar i såna tomma lagerutrymmen och det är svårt att spela nånting alls utan att det låter totalravigt. Men det klarar ju vi av, rave is also mega house!


image195

Här står Jeff Bennet från Malmö som spelade efter oss. Och för er som vill veta hur han kom på sitt namn så hade han gjort två långa listor på alla snygga och halvsnygga namn han kom på och sen hade han helt enkelt kortat ner dem tills det bara var två stycken kvar, och då blev det Jeff Bennet! Sjukt bra tips faktiskt, det är alltid så svårt att komma på namn på saker.

Love! /Adeline S.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0