Berlin hela veckan lång!

Eller snarare hela månaden lång! Kommer inte ihåg sist jag spenderade en hel månad på samma plats. Måste varit minst 3 år sedan. Men nu ska det ske! Har redan varit 7 dagar på samma ställe, mycket bara det :-) Juli månad ska jag ha semester på hemmaplan i Berlin och bara jobba i Logic, inte dja. Känns väldigt skönt och avslappnat att slippa spendera lite för många timmar för sitt eget bästa på flygplan, tåg i bil, eller väntades på något av transportmedlen..

Förtsa helgenpå länge i Berlin var väldigt rolig! Började i fredags på Watergate där Chopstick & Johnjon spelade på Kikis födelsedagsfest. Lördagen började med misslyckat försök att göra enga mojitos hemma. Vi ahde köpt färsk mynta på marknaden i torsdags, men sen glömde vi köpa resten. som lime och annat. Men vi provade ändå med sockerrörssprit från Brazilien. Det var INTE gott. Istället drack vi upp varsin Kleiner Feigling



Ful bild, men visst är flaskorna söta! Gott var det blandat med lite sodavatten! Sen begav vi oss til Scala för drinks. Och för att säga hej till Ana och hennes kille Spoek från Syafrika som körde ett liveset där med Playdoe. Men lyssnade bara på halva (inte bästa ljudet), sen begav vi oss till Picknick där Shir Khan hade klubb. Var soft där också, himla härligt att dansa utomhus på en stor innergård. Hinke och Eric mfl (Sound cloud) var där och vi planerade att gå tll Berghain ihop, men de blev så långrandiga så vi besämde oss för att dra i förväg. Utanför så mötte vi Ana, Spoek, Playdoe och två kompisar till dom som stod i kön till Picknick. Vi övertalade dom att haka på till berghain istället. Ana, Spoek och Playdoe skull dock till hotellet först och lämna av lite grejer, yeah right... Iaf så begav vi oss till berghain med det väldigt trevliga paret, kommer bara ihåg att hon hette Dominiqa typ.. jätterara båda två, drev klubbar i Kapstaden, men hon skulle stanna i Berlin tre månader nu och måla. Efter 90 minuters kö till Berhgain så kom vi finally in... Det var bäst på Panorama Bar tycker jag. Dansade till klockan 08.30 sen drog vi därifrån och mötte såklart Hinke och Eric i kön, dom skulle precis gå in haha.

Nu ska jag kolla Dexter-avsnitt på Surfthechannel, spännande!

Lovelove
/LF

Kommentarer
Postat av: Je suis une bra parti

tack blomman!



Dert gick bra. känns bättre nu. Blir kanske ändring och blir det inte det är det rätt egal faktiskt. Då gör jag något annat helt enkelt.



Hoppas jag hinner se dig innan du drar vidare..en månad här och man ser dig inte once...komisch:)!



kram

2008-07-23 @ 20:42:59
URL: http://ettbraparti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0