IFA och Pacemaker

Tradefair IFA, en av världens största mässa för ny elektronik... låter spännande va? ;) Ja det låter ju faktiskt rätt spännande när jag tänker efter.. Dit ska jag och Adeline imorgon med Pacemakern.

IFA is 

... one of the world´s largest consumer electronics trade show
with 1,049 exhibitors and 212,494 visitors (2006)

... the industry's number 1 order placement venue
with a volume of EUR 2.5 billion

... a trade show for both industry experts and the general public
with unique trade visitor services, special events and a comprehensive program for consumers

... a spectacular media event:
6,519 accredited journalists from 74 countries including 5,211 media representatives from Germany and 1,308 from other countries, IFA reports appeared in trade journals around the world as well as in 100 German dailies and 80 foreign newspapers

PACEMAKER IS

image180

Kära Pacemakern.. snart släpps den i handeln, kommer den bli årets julklapp månntro?
Kolla in mer info på hemsidan här.

Flyget går 07 någonting, jag vet iaf att taxin kommer och hämtar upp mig kl 05.30 så jag borde kanske gå o lägga mig snart... Ska bara packa, äta mat, duscha, kolla igenom skivorna till spelningen i Halle, DE 1 sept, ska bara.. kommer antagligen sluta med att jag inte sover alls, som vanligt...
Blev ju ganska sömnig av att läsa igenom det här tråkiga blogginlägget iofs hehe.

Godnatt!
//Blomman

+++

Tomorrow morning Housewives are going to Berlin and the tradefair IFA with the Pacemaker! Come and try it out if you are there!

Dubbelbokat

Gaaah, ibland är det bara så irriterande att allt ska hända på en gång!

Vi har sedan länge bestämt vi ska befinna oss i Berlin 30 Augusti tom 5 September för att dema Pacemakern på IFA-mässan och spela som Housewives i Halle på en stor fest som heter Schlaufstörung. Vilket är superjättekul såklart!!
Men när det var bestämt började den ena än den andra grymma bokningsförfrågningen att dyka upp... nu har vi typ tackat nej till 6 andra spelningar, däribland Rfm-festen med VICE secret party på fredag, gigs i Sthlm, Indonesien, Wranglerfesten- This is wanted mm mm.. irri!! Och precis nu fick vi en förfrågan (ej helt hundra dock än iofs..) om att spela på en stor lite hemlig fest med massa laser, grymt ljud, allt man vill ha och lite till i samband med öppningen/invigning av en cool butik, men då är vi på Ibiza och jobbar förmodligen. Ok, liite lyxproblem kanske, hade ju varit jobbigare om vi hade lovat bort oss till ett maraton dj-set på Bredängspizzeria än att vi är på Ibeeefaa. Men ändå!!! Eventuellt kan vi spela på den sistnämda festen, vet ej hur länge vi ska vara på Ibben... closingfesterna håller ju på i två veckor och såå länge kommer vi inte vara där iallafall.

Det jobbigaste är nästan när folk frågar en om en grym spelning, man är uppbokad och man vet man har skrivit det i sitt spelschema på hemsidan, myspace osv, då har man lust o säga; checka min kalender innan du frågar så man slipper bli läskad liksom hahahaa :)

So here it is:
image178

Kom och tänka på en sak... de som vill boka måste ju iofs också hålla reda på våra individuella spelscheman, här står det tex inte att jag är i Polen och spelar i Okt och Dubai i Nov... äh va fan det kanske e för mkt begärt... okej jag tar tillbaka, ring och boka oss gärna hela tiden hehe! Då får vi ju reda på att ni tycker om oss också, det gillar vi!

Tack alla som vill boka oss, vi är superhappy över alla grymma förfrågningar och vi spelar så gärna!!!
Om vi kan :)

PUSS!
La Fleur

+++

Sometimes all the fun happens at once and it can be really annoying when you can´t do it all! To many parties to many gigs. But as my father (!) says, you can´t do it all.... Or?!Housewivesklubb på China!

Så, nu är det alltså klart, Housewives ska husera på China i höst. Det blir ungefär en gång i månaden med olika teman varje gång. För att uttrycka dom här temana så har vi tagit hjälp av tre tjejer från Konstfack!

Det kommer bli så kul verkligen och jag hoppas verkligen ni bokar in det första datumet redan nu, 14e september! Och vi öppnar dörrarna kl 00 och stänger dom.... ja, det är fortfarande hemligt faktiskt!

Mer uppdateringar kommer så snart vi kan och får ;)

+++

The Housewives Club will take place at China in Stockholm and will be recurring once a month. Every night will have its own theme and to express these we're cooperating with three girls from the art school Konstfack. Don't miss out on the first night which is the 14th of September, we open the doors at 00 and when we close them is still unofficial! Look back here for updates as we'll give them as soon as we can and are able to!

Massive!
/Adeline S.

Weekday La Fete, 25 augusti, 2007

Göööötebooorg igen, börjar nästan kännas som vårt andra hem hehe..

Denna gång var det Weekday som arrangerade stooor fest i Kajskjul 105 ute på Bananpiren.
Såhär såg inbjudan ut:

image168


image169

Vi halsade öl ur flaska, drack vin ur platsglas och sippade på annansjuice, jag gillar det!

image167
Här är vi med Tobbe, som också jobbar för Weekday fast i Sthlm på deras butik på götgatan, men snart smäller han upp portarna till ett nytt gigantiskt Weekday på.. hm, är det officiellt än månntro? äh fråga Tobbe om var! Tobbe är iaf ett riktigt sweetheart!

Ett par rockband senare så var det vår tur att inta dj-båset. Finally!! Ok, rock och band i all ära, men jag blir lite rastlös av att stå och titta på rockbandskavalkad..

image171
Äntligen vår tur, titta va glada (och lite evil) vi är!


The dancefloor...
image175

image174


image172
Efter spelningens slut fick vi i sedvanlig ordning skriva lite autografer, denna va såklart roligast hehe. Läcker tjej va!

image177

Här är Fredrik/Dj NibC med den snygggaste koftan jag sett på en kille ever! Fredrik e ju också snygg, men han vägrar o va med på bild för han e lite trött på att vi tar så lång tid på oss att packa ihop våra skivor typ hehe.


image161
Jag ringandes i två mobiler samtidigt, försöker styra upp efterfest i den ena och beställa taxi i den andra.
Tillslut fick vi iaf tag på en taxi och drog till Rio Rio-båten. Det är där Gloryboat huserar på torsdagar, klubben vi gästade i juni! Men denna kväll var det Bam bam som hade klubb, och det var öppet till 5!


image166
Vi orkade inte stanna så länge så vid ca kvart över fyra gick vi hem. Tobbe instisterade på att kånka och släpa våra skivväskor helt själv fr Rio Rio till taxin, han ville leka lite macho. Matchande till våra skivväskor hade han ett fint Housewives-klistermärke på jackärmen. Det hade han sen gått omkring med tills idag på eftermiddagen innan han upptäckte/kom ihåg att det satt där :)) hahahhaaha. Fiiint!

Sen för o göra en lång historia kort så spenderade vi morgontimmarna sovandes vi på en parkbänk och i en trappuppgång...
Ok, lite mer detaljerat... vi skulle sova hos Fredrik. Han tog nycklarna och gick hem tidigare än oss, jag försäkrade mig om att han skulle ha telefonen på och han lovade och sa också att han garanterat vaknar av porttelefonen.
Till detta hör att min mobil dog typ 5 min efter att han gått hem och Adeline hade glömt sin tele hemma.
Vad tror ni hände... ??? Vi bankade på dörren, kastade sten på fönstret så alla hans grannar vaknade och tittade ut argt fr fönstren runtomkring och ringde på porttelefonen konstant!! Men inget livstecken från Fredrik...
Fatta! sitta först ute mellan kl 04.30-06 och frysa i typ inga kläder, Adeline o jag låg på varsin parkbänk o huttrade. Sen kom några indier förbi o släppte in oss o så satt/låg vi i trappuppgången 06-07.
Klockan sju va vi rätt lacka på att vänta o trodde att Fredrik hade skitit i att gå hem och istället gått på ngn efterfest ooch däckat där. Så vi gav oss ut på stan för att hitta nåt 7eleven m internet och typ hitta hans mobilnummer på hitta.se och låna en mobil av ngn och försöka väcka honom på det sättet.
Vid skanstorget möter vi några rara snubbar vars mobiler vi får låna och ringa 118100 med och får tag på Fredriks nummer och ringer 3 ggr men inget svar. Lämnar ett argt meddelande på hans mobilsvar om att det vore schysst om han kunde pallra sig hem och öppna dörren... Eftersom inte Fredrik svarar så gör vi ett nytt försök hos 118100 och får tag på numret till Adelines kompis Hanna som vi ringer och väcker. Hon har bara en säng, men vi övertygar henne om att hennes golv säkert är mjukare och varmare än trappuppgånegn/ parkbänken och bestämmer oss för att åka dit.
Så vi går tillbaka till Fredriks trappuppgång och ska hämta skivväskorna som vi lämnat utanför hans dörr. Knackar lite lamt en gång på dörren bara för att.. och DÅ ÖPPNAR HAN DÖRRJÄVELN! Nyvaken och förvirrad och hade precis lyssnat av sin mobil och nåt meddelande fr oss att han skulle gå hem. Ringde upp numret och snubbarna sa vi var på väg till ngn Hanna i matshugget.
Fredriks första kommentar till oss är när han öppnar dörren: Kom ni nu...? har ni varit på efterfest eller??!! Gaaaahhh, vi var inte nådigt sura...
Han hade alltså varit så full så han hade däckat/blivit typ medvetslös när han kom hem så han inte hörde våra ansträngningar för att påkalla hans attention..

Jaja, nu såhär i efterhand är d ju ett rätt kul minne, men det var det INTE då vill jag lova!

Ja det va väl typ det! :)

//La Fleur

+++

Our gig at Weekdays party La Fête at Bananpiren, Gothenburg. Really nice evening and night! The morning was not as nice because we had to spend a couple of cold hours at a park bench and in a stairhouse before we could hit the bed...

Trädgården, 24 augusti, 2007

Så det var den sista kvällen på Trädgården. Det var väldigt kul för vi hade så många kompisar som kom förbi och supportade, och lite sorgligt eftersom det var sista gången förstås!

Här är vi sångfåglarna i i fågelholken:


 image159


Bland annat så kom Erik o Erik förbi vars favortifilm är Planet Terror. För alla er som tycker om rock så har dom ett fint rockband som jag tycker ni ska lyssna på, Autopilot Society:


image153


Sen kom dom här sötisarna förbi också! Unni La Fleur, ja gissa vems syrra, Per Lööv och David Ekenbäck. Lovely!:


image158

Kanske ses vi där på Trädgården nästa år kanske gör vi inte?! Men nu ska vi äta indisk mat innan Weekdayfesten! Peeeppar!

:)/AS

+++

The last time we played at the summer club Trädgården this year. We had loads of nice friends coming by! Thank ya'll, and maybe see you there next year!

Facebook

För att fortsätta i riktning mot WORLD DOMINANCE! (haha La Fleurs favorituttryck alla gånger just nu!) så finns vi på Facebook också. För er som inte redan är medlemmar (195 hittills) så kom och häng i vår lilla mysiga hemtrevliga Housewives grupp!

image154

Ses där också! Vi vill träffa ER jämt överallt! :)
//Housewives

+++

Housewives started a group at Facebook! Join us there!

Trädgården pepp!

Jag är så himla laddad FAST Trädgården gjorde bort sig och gjorde ett utskick till alla medlemmar där det stod att endast Adeline Supreme skulle köra ikväll. Fel, fel, fel, jag spelar också, såklart La Fleur aka Blomman är på Trädgården everytime. OCH det är ju för tusan sista Housewives spelningen på trädgården för sommaren!

image152

Kom dit nu! och drick! och DANSA!!

//Blomman

ps. Trädgården i Stockholm... inte Göteborg... har fått lite förfrågningar om listplatser fr Gbgare :) Men imorgon är det däremot dags för Weekdayfest i Gbg!

+++

Housewives play at Trädgården in Stockholm tonight, last night for the summer!!! Be there or...!

Newsletter

image151

Om ni inte fick detta mail i inkorgen idag så signa upp er för vårt nyhetsbrev via vår hemsida!
PUSS!
//LF

+++
If you didn´t recive the above newsletter in you mail today and want to; sign up at our webpage www.housewives.se!

Gossip for everyone

Alltså få saker är så jobbiga som skvallertidningar. Ändå kan man inte hjälpa att titta över axeln på de hungrande själar på tunnelbanan som sitter och läser i sig skvallerspänning. Men även fast jag brukar göra det så skulle jag aldrig sträcka mig så långt efter en sån tidning, eller någon annan heller, ens när jag är hos frisören. Nej, då gillar jag hellre att bara sitta och stirra rakt ut i luften eller titta hur väl dom klipper mig så jag kan bli nervös istället. Menmen, därav mitt inte alltför stora ordförråd också, eller min förvånsvärt lilla allmänbildning. Kunde ju trott att den skulle va större, så väledukerad som man kan ge skenet av att vara ibland.

Wellwell, men nu är det faktiskt så att min allra bästa vapendragare La Fleur själv har hamnat i en skvallertidning, närmare bestämt Veckans NU! Det är helt sjukt roligt och tur var det att hennes göteborskompis syrra läser sånt annars hade vi aldrig fått tag på den. Det är guld värt. Måste ju tilläggas att detta är ett steg, om så väldigt ynka, närmare World Dominance, Fluiries favortiutryck. Det är såå cleant och ska jag bara ha en tidning i min blivande frisörsalong ska det vara exakt just det här numret av världens för tillfället bästa tidning.

Sååå här får ni se lite smakprov:

image149

Framsidan.


image150

THE pic.

På nästa sida står det om hur hon badade på nudiststranden på Las Salinas på Ibiza och om hur prins Freddy då kom förbi och gav henne en diamantring för att hon hade så fin bikini.

Hehe, vi ses imorn på Trädgården!

/AS

+++

La Fleur has been featured in a Swedish gossip magazine, Veckans NU!, it's the funniest thing ever (almost:). Above you see some pics I took from it! Lovely, ain't it?! Next time she´s gonna marry Britney.

Put On Your Dance Shoes - ny mix!

Den spelades in för ca två veckor sen. Men vi har inte vågat outa den på bloggen eftersom vår hemsida stängdes ner förra veckan pga mer än 600 personer hade laddat ner vår mix  from 8-10 augusti! Superhärligt att så många gillade vår mix, men tråkigt för oss att vårt webbhotell ONE ville mörda oss.

Jag fick en förfrågan förra veckan att lägga upp min mix på Odeo Radio, men skickade in vår nya Housewives mix istället, eftersom jag själv e såååå sjukt seg på att spela in nya mixar. I hate it, så det blir aaaaldrig av. Men man ska aldrig säga aldrig hehe... jag vet det e flera personer som gett upp hoppet om att jag någonsin ska spela in en ny, fast det är kanske just då det dyker upp en ny La Fleur mix och suprisar...! (Gick ni på den? ;)

Så en av anledningarna till den massiva bedladdningen var Odeo Radio. De hade lagt upp vår mix på deras site och streamat den från oss och iom det från One. Men efter vi bett på våra bara knän till One och efter att Odeo fixat upp vår mix på sin server så va saken biff. En annan anledning till antalet nedladdningar var också min indiske vän som blev helt exalterad över mixen och skickade den till typ halva indiens befolkning. Och den sista men inte minsta anledningen är alla våra faaaaaaaans som laddat ner såklart! Faaaantaaaastic!

Så lyssna/ladda ner gärna  fr Odeo Radio så slipper vår hemsida stängas ned igen hehe...

Housewives - Put On Your Dance Shoes Mix!

Enjoy!

Audiohugs! (som min rara vän fr Alcalica brukar skriva)
La Fleur

+++

Housewives have recorded a new mix called Put On Your Dance Shoes.
Our website was shut down because of the numerous downloads.. but now it´s alive kickin again so have a listen to the mix! Hope you´ll enjoy!

Klistermärken

image148
Visst e dom fina! De sitter inte uppe så mycket i Sthlm, en och annan har kanske åkt upp på fyllan iofs, men annars så pryder de mest städer vi besökt. Vill du ha några och tapetsera stan eller väggen hemma med, rama in, sätta på plånkan, skivväskan, kylskåpsdörren, va fan vet ja... let us know ;)

Löööv!
/La Fleur

+++

Here is our new stickers. Isn´t they lovely?! If you want one or two to put on a spot you want to make a little more beautiful and colourful, just let us know! 

VVSS - vittvinmedstefanosanna

Hm, alltså det är få personer som är så smarta! Alltså på riktigt smarta, som inte behöver läsa sig till grejer och få 5a bara för att visa sig smarta, för såna får man verkligen nog av på KTH. En av dom som klarar sig utan KTH är Stefan, han är så sweet o han kan typ allt. Ja det kändes så igår iallafall. Han vet liksom hur man ska agera i såna jobbiga situationer, men förhoppningsvis vet jag också det om några år?! Eller aldrig, jag vill mest bara skrika och följa mina känslor 4eva. Ok, men nu vill jag visa dom finaste bilderna jag tog igår, comes here:


image145

Stefan har iallafall utsikt mot NKklockan och det är fett värt. Jag och Fluiry blev avundsjuka.


image146

Sååå sweetiepie!

+++

Sometimes smart friends are all you need. And the good news for everyone not attending KTH is that smartness comes from within and not from some probability theories book. Congrats to you and not to me!

/AS


Ung08, Spectrum 17 augusti 2007

Vi skulle alltså spela på Ung08 festen i Tcentralen garaget. Innan jag pallrade mig över hit:


image138

så hade jag gått förbi Berns för att hämta min borttappade plånbok. Det innebar då alltså att jag var tvungen att gå förbi Kungsträdgården där själva festivalen höll till och jag fick hela Ung08festivalen överöst mig i ett enda svep. Jag måste erkänna att jag blev ganska skraj för alla kids, dom var överallt i massor, opålitliga som hundar och kaxiga som 17.


image139

Jag hittade en spotloska, den var sjukt äcklig och jag blev nervös för vad vi egentligen givit oss in på....


image140

Men så kom jag in i garaget. Det var den bästa svartfestlokal man kunde tänkt sig (dock var ju inte den här festen en svartfest). Vi blev omåttligt inspirerade till att ha en egen fest där och skulle nog garanterat haft det om det inte var för att stället faktiskt skulle rivas idag. Maffigt iallafall, och JÄTTEmånga kids. Dom är grymma för dom gillar att hoppa runt så mycket, och blir så oskuldsfullt glada av hög musik.


image141

Jag och Blomman fick var sitt djbås på en jättestor scen. Det var verkligen hur kul som helst, vi kunde liksom testa nåt nytt vi aldrig gjort förut och det var verkligen en utmaning. Vi körde back2back set och maxade från var sitt håll hela kvällen! Askul!!!


image142

Här va killen som spelade efter oss, han hade en kameraman med sig som filmade honom för en film han skulle göra till sin hemsida. Kameramannen tog säkert 100 bilder på honom när han gjorde den här vinnarposen. Det var väldigt kul tyckte jag så jag tog ett kort på honom också...


image144

...och då ville han ta ett på oss också i samma pose... Just här tror jag vi kör vinnarposen till nån av hans hiphoplåtar. Han frågade flera gånger om han fick hålla i en av mina vinylskivor och göra samma pose med den, det fick han och det vore nästan lite roligt om det kommer synas vilken technoskiva det är i hans hiphopfilm.

+++

Hey Folks! We played at the event Ung08 which is an event for kids 16-19 years old. It was a thrilling experience as you might see from the pics above and the evening was great! We had a huge stage and we got two dj booths, so me and La Fleur were spinning back2back from two sides of the stage. Lovely!
The hiphop dj spinning after us had a camera man that took loads of pictures of him doing his winner pose, I liked it, lol, so me and Flurry teamed up in ours as well. :)

XX/Adeline S.Housewives goes art, fashion and business

Igår var en riktigt häktisk dag. La Fleur spelade på StyleInnvisningen och sen gick vi på Dagmarvisningen där Ben Gottlieb spelade hårdrock. Grym kombo med de mer skira kläderna faktiskt. Han råkade dock sätta på sista låten, som var en betydligt lugnare låt ,en modell för tidigt och det hade verkligen inte gjort så mycket om det inte var för att koordinatorn skrek NEEJ precis i bytet då det var tyst. Liiite kul typ.

Sen hade vi tre möten med några tjejer från Konstfack som ska hjälpa oss att göra installationer och dekorer inför höstens Housewivesklubbar. En av dom har bl.a. gjort Slagsmålsklubbens scenkonst och lasershower som ni kanske sett om ni vart på deras spelningar under sommaren. Jag tror att det kommer bli hur bra som helst verkligen, för alla är jättepeppade och duktiga på sitt sätt. Jag ska inte avslöja för mycket än, men det kommer garanterat bli maffigt!

Under dom kommande två veckorna vet vi förhoppningsvis säkert hur det kommer att se ut under hösten. Det är nya tider nu med nya förhandlingar och inget är bestämt!

Love/Adeline S.

+++

And for all of you who doesn't speak the nicest one of the three Nordic languages this blog now also comes with an english version, enjoy 2 in 1!:
We had meetings yesterday with some people from the art school Konstfack here in Stockholm and they're gonna help us with installations and decos for the Housewives club nights later this autumn. It's gonna be awesome for sure! They are all fab and one of them made the stage art and deco for the Swedish band Slagsmålsklubben! Great stuffie!Housewives på Way Out West i Gbg!

Oh Yes, Adeline lyckades få med sig mig på Way Out West! Kan man banga när man har grymt sällskap och man e lite på semester, näää skulle inte tro det! Så vi åkte från Växjö på lördagsmorgon till Göteborg.

image132
Jag, Addie och Fredrik aka DJ NibC hängde loss på festivalområdet.
En bra grej var att de framför scenerna hade lagt ut plastplattor så man slapp slå i ett gyttjebad under konserterna. Så fresh. Däremot så blev ju resten av festivalområdet lerigt några skyfall senare på lördagsnatten. Adeline såg väldigt rolig ut när hon trippade runt i sina guldsandaletter och försökte undvika att dränka dem i lera hehe.
Fredrik e förresten sjukt grym! Inte bara det att han är en väldigt go göteborgare, han driver dessutom en massa bra klubbar i gbg, bla fresha The Eye på Nefertiti som Housewives spelade på i April. Men inte nog med det! det släpps skivor också, kolla in hans skivbolag Trunkfunk här eller glid in på hans my space för en mer uppdaterad sida hehe.

image131
Där någonstans där framme står iaf Kanye West, de hade sjukt stora bildskärmar som man kunde titta på om man ville se tex Kanye i större format än en myra, det va grymt!

Efter WOW så mötte vi upp Cazuma, (han driver The Eye tillsammans med NibC och Elof), som hade fixat lista till en efterfest/svartfest i Gramofonstudion.
image133
Vi kom dit lite innan de öppnade men det va redan kö utanför. Så vi roade oss med att sätta klistermärken på Cazumas rygg, som han lyckligt ovetandes bar omkring resten av kvällen hehe.

Men vilket efterfest/svartfest ställe, så frääääscht som vi säger i Sthlm. Vet ni att om man säger det i Gbg på göteborska (dvs man e antagligen göteborgare hehe) så viker de sig dubbla av skratt, ungefär så. Men det e ju bara för att Sthlm e så mkt frääschare än göööteborg ;) Enough Sthlm vs Gbg, vi vet ju vilka som vinner liksom ;)
Iaf, studion, va så clean. Tyvärr så glömde vi bort och ta bilder på den utan tog en rätt ugly på mig och Supreme istället, där man ser lite av väggen i studion... fint va!image134
Förutom att studion va sjukt fresh (okej nu har jag överanvänt det ordet, men kan inte låta bli eftersom jag skriver om göteborg) så fick man när man beställde ngt att dricka en pizza slice till! Hur grymt är inte det??? Efterfest, man e hungrig, men vill inte dra och käka. I göteborg behövs inte det för de bjuder på pizza på svartfesten haha! GOTT, den va kall också, ännu godare!

Men eftersom vi inte är riktiga stockholmare, jag e ju från Ööööörebrooo :) och Adeline från gangsta Gnesta så gillar vi att hänga i Göteborg så pass mycket att vi ska dit snart igen! Vi ska nämligen spela på klädbutiksimperiet Weekdays fest 25 augusti.
Fräääscht gött mos!

Luv// La Fleur

The Dizzy på Loft i Växjö, 10 augusti 2007

Så, spelningen blev jättekul och mottagandet var underbart! Aldrig har dom maxat så mycket så tidigt som dom gjorde i fredags. Typ kvart över 11 typ vid andra låtens break var alla redan fett pepp och skrek och röjde som den var halv 2.
image125
Här är det härliga dansgolvet! Det var utomhus och det var en jätteskön kväll så vi kunde knappats ha haft bättre förutsättnigar miljömässigt sett. Däremot så var tyvärr monitorerna rätt keffa, det distade när det blev sent och högt vilket försvårade spelandet ganska mycket. Men så blir det om klubbägarna är för snåla och aldrig satt sin fot i ett djbås själva...
image126
Här var personerna bakom klubben, och i mitten fotografen.image129
Här står vi och är glada! Det var från denna härligt sommarsvenniga site som fotografen kom. image124
Sen ska jag avsluta med en hälsning från La Fleur, nog för att hon är pharmaceut och receptionisten var från Kina, men hur kunde de få det till det här?!

Ha det bla. /Adeline S.

Växjös FM festival vs WOW

Åh så var det dags igen! Gud vad härligt att komma bort ifrån Stockholm, det behövs garanterat varannan vecka eller så. Så nu är jag i Växjö, La Fleur kommer i bil från Göteborg men dom har kört fel så jag får sitta här själv. Men det är väldigt underhållande ändå för jag har bästa lyssnarinställningen på Rix FM festivalen som kör för full gång på Stortorget. Om jag inte hörde helt fel så ska Bosson köra, det vore så jävla grymt faktiskt och då är det nästan så jag pallrar mig härifrån dit bort för att dansa lite. Men innan dess så lär dom ju hinna avverka alla dom senaste årens Rixhits i sjukt tråkiga svenneversioner. Annat skulle det vart med salsaversioner eller nåt annat sånt spexigt.

Så The Dizzle på Terrassen ikväll och Göteborg och Way Out West imorn. Jag har en så fin kompis som har en biljett till mig så jag kommer kunna glida in hur bra som helst. Och jag får se Kanye West, det blir så himla kul! Inget annat har jag egentligen planerat att kolla på än, men jag ska ta en titt på schemat igen. Annars blir det nog mycket bra häng där iallafall. Ska försöka få med mig Flurry in också.image123
Här är utsikten från mitt fönster. Det stora tornet i mitten ni ser är ungefär där festivalen håller hus tror jag!

Nu ska vi gå och äta med arrangören, jag är hungrig. Men vi ses snart!

Lovie / Adeline Supreme


Smålands djupa skogar...

På fredag spelar vi i Växjö! Jag har spelat där två gången tidigare. En gång på Loft och en gång på Terassen. Loft var underbart kul, en i raden av mina tidiga spelningar utanför Stockholms gränser. Terassen var för kall den kvällen jag spelade så det var inte bästa giget..
Det är ngt särskilt med att spela i orter utanför Stockholm, ok, kan tillägga utanför Göteborg och Malmö också. Man är/var lite rädd varje för att få en kö av hiphop/rnb låt-önskade människor vid dj-båset och burop från dansgolvet när man inte spelar samma radiohits som de redan hört tio ggr innan tidigare på dagen på radion.. Men fördomar har kommit på skam varje gång! Visst förekommer önskningar men när de liksom fattat grejern och insett att jag inte kommer spela vare sig hiphop, rnb eller schlagers så har de sällat sig till dansgolvet och inte sällan är det de mest enträgna önskarna som kommer fram efteråt och tackar för grym musik och spelning. Det är roligt. Då har man ju kommit en bit på vägen med sitt missionerande. Såklart är det mycket enklare att få med sig folket nu, den elektroniska dansmusiken har ju på nytt tågat in i folkhemmen och beatet man spelar är kanske iaf inte heöt främmande.
Men sen icke att förglömma att det finns en rad eldsjälar i varje stad man besöker som är utsvultna på den musiken man spelar och som man får 100 % stöd av under hela kvällen, vilket känns otroligt skönt när 99% helst hade vealt höra ngt annat.

Oj, långt inlägg. Men det jag skulle komma till egentligen är att Växjö är en väldigt rolig stad att spela i och jag ser frameot att göra det denna fredag med Adeline som Housewives!
Kolla vilken fin affisch de tryckt upp!image122

Ses i Smålandskogen på fredag!
/La Fleur

Trädgården, 3 augusti 2007

Tredje gången gillt på Trädgården!
image117
Denna gången blev det ingen dekor, men Supreme hittade ett par fina handskar från förra gången som hon hade på sig en halvtimma innan vi öppnade för att komma i rätt stämning! Visste ni förresen att vid "speciella tillfällen" så kör vi i våra Housewivesklänningar, så fresh! Har inte outat dom i Sthlm än, men det kanske kommer...
Att tillägga är att vi inför hösten håller på och pratar med lite olika samarbetspartners som kan det där med dekor mycket bättre än oss. Och om vi kör på det så kommer det bli nåt extraordinärt!

image118
Vårt finfina dansgolv! Tom bättre än förra gången.

image119
Jag och Wriggle. Han kör också på Trädgården i sommar, missa inte! OBS! Det är inte av mig han fått läppstiftspussen på kinden. Den passade för övrigt så bra med hans outfit så jag nästan undrar om han inte styrt upp den själv hehe..

image120
Ok, felvänd bild, jag vet. Killarna och tjejen på bilden var iaf inne och dansade lite "backstage" då och då, för att som de sa; ta igen sig lite och kunna maxa på det svettiga dansgolvet igen! Fast lungt vet jag inte om d tog det av döma av bilden. Vad som inte fångades på bild är tex när tjejen står på händerna, de tillsammans bygger en liten pyramid etc..

image121
Dans.
Ok, kul bildtexter. Inte. Men jag är liksom lite på semester och min hjärna är också som synes off duty.

Sista Housewives på Trädgården för sommaren blir 24 augusti!!! Då kommer min kära syster som fyller år dagen innan vara i stan. Min kära lillebror kommer vara hemma en sväng från Rio och min andra kära lillebror kommer hem från Buenos Aires! Så det kommer vara 4 x La Fleur på Trädgården next time, maxat!

Ses snart igen!
// Sanna La Fleur

Trädgården pepp!

Gästlistan e inskickad, skivväskan e packad... jag vill börja spela NUUUU!
Detta trots att den som gör Trädgården utskicken envisas med att stava Housewives med F, dvs Housewifes... gu så fult och fel! Se urklipp från nyhetsutskicket nedan... Men för övrigt så hoppas jag det stämmer hehe!

image116

Ok, jag får ge mig till tåls till 23.00, men då jäklar! :)
Ses där!!

//Blomman

RSS 2.0