Trädgården, 28 juli 2007

Vår andra spelning på Trädgården i sommar! Dagen till ära hade vi dekorerat lite.. bla diskhandkar som vi hade satt upp lite överallt, på väggen och som ni ser på bilden nedan uppe till vänster, hängandes i taket. När kvällen var över så hittade vi bara ett par diskhandskar kvar.. vi hoppas att ni som förskansade er ett par använder de flitigt i bästa Housewives anda! :)
image110

image111
Den här glada tjommen hade förvillat sig till Trädgården tillsammans med två kollegor. Först trodde jag de var ute på maskerad innan Adeline kom på att det antagligen kom från typ båtfestivalen som har pågått i Slussen i helgen.

image112
Här är en av hans kompisar som efter enträget tjatande fick oss att ställa upp på en bild tillsammans med honom. Ni ser ju hur mycket vi gillar det! Ehhhh...
Han var tydligen också dj, från Spanien. Och var ganska så exalterad över att vi tjejer OCH djs!! Kom igeeeeen, det är 2007!! Suck.
image113
Vi gillar mer och posa på bild med schyssta killar som tex Bojan! Som också är teknisk ansvarig på Trädgården.

image114
Och Jakob! som är Trädgårdsmästare!

image115
Nästa fredag, 3 augusti, är det dags igen! och då ska vi jäklars maxidekorera och plasta in hela stället i diskhandskar! Kanske. Den som lever får se!

På blomspråk ger vi en en jäkla massa röda blommor!

/The flower no 1Lite music...

Staffan Lindberg driver inte bara den eminenta klubben Drama! i Malmö som vi spelade på i Juni. Han producerar även härliga tunes. Som den här till exempel:

Staffan Lindberg - Document 2 h

Enjoy!Onsdag, torsdag och fredag 25-27 juli, 2007 på Ibiza

Kom precis hem till Estockholmo igen... borta bra men hemma bäst.. eller?? Nääää inte när man möts av 10 grader och regn, kom igeeen! Jag vill tillbaka!

Ok, jag får nöja mig med att titta på kort och minnas...
image92
...hur det ser ut när man bloggar från Ibiza!!! Addie på vårt hotellrum på Royal Plaza iförd silverbikini, solglajjer, kusligt likt pacha-halsband och shorts, ibiza-blogg-stylie.

ONSDAG
Dagen tillbringade vi med John och Hanna på Salinas. Har tyvärr inga härliga badbilder eftersom det var så mycket brännmaneter så man fick gå med håv framför sig för att inte få tredje gradens brännskador när man skulle doppa sig. Men det va härligt, tyvärr var jag jobbigt nogrann med solskyddet vilket resulterade i en säker men nästintill obefintlig solbränna. Och så jämför man sig då med Hanna & John som varit 3 veckor i solen och numer kör olja med solskyddsfaktor 0.

På kvällen var det dags för lite demning av pacemakern och skivspelning på Azuli bar i Ibiza city.
image94

Därefter vidare till Pacha och Eric Morillo!!!
image95
Vi tog en drink på terassen! Här ser ni hur brun John är tex jämfört med moi. Helt sjukt!

image96
Ola och grabbgänget hade bord som vi gled in vid runt tre snåret. Det var många Kodak moments som skulle förevigas när Morillo körde loss.

image97
Ola lyckligt ovetande om klistermärken på sin rygg. Satt en del av den sorten uppe på Pacha vill jag lova.

image98
Och rätt många såna här också hehe...

image102
Okej, inte världens bästa bild, men det va grymt mäktigt och Morillo va grym trots de ibland lite för många breaken i låtarna. Men det vägdes upp av att man varje gång fick höra Ola säga; nu smäller det!

image109
Efter att vi druckit tillräckligt många drinkar, dansat oss svettiga och börjat ta kort som jag inte kommer ihåg så var det på tiden att vi gick hem!

TORSDAG
Demning av pacemaker igen.
image100
Här på Orange Corner i San Antonio. Vi kom, vi såg... och fick ungefär samma känsla som vi hade när vi kom till Hush i tisdags. Men efter att vi hade snackat med bokaren, killen här ovan, så bestämde vi oss för att köra och yes.. vi segrade!

Därefter vidare till Jondal, jättevackert. Vi njöt av det klara blå vattnet utan brännmaneter i och plaskade omkring tills vi såg ut som russin. Senare kom Ola och grabbarna och vi käkade middag Blue Marlin.

Vi hann knappt hem och vända förrän det va dags för utgång igen--puh, hårt liv på ibiza hehe..
Först åkte vi upp till Ola och grabbarnas hus, som de lånat av någon rik snubbe fr Kuwait som bor i Dubai... fråga mig inte hur det kommer sig, men han Kuwaitkillen hade tydligen några hus till övers, schysst... önskar jag hade åtminstonde ett hus till övers på ibiza.. eehh.. jag lovar du skulle få låna det om jag hade ett!

Lite senare drog vi till Pacha hotell där vi hade svenne-träff. Visst är det härligt att när man e utomlands så har man en förmåga att hooka upp med svennar endast iaf..? hehe. Men detta var iofs en gathering av den trevliga sorten! image105
Titta så många svennar! Ok, det e ju inte så konstigt att Sebbe är där eftersom han spelade på Amnesia senare, och kanske inte heller Luciano eftersom Sebastian är en av hans boys och så Eddie som spelar skiten ur stureplan på Hells Kitchen bla som såklart också av naturliga skäl befinner sig på ibiza. Okej, jag ska sluta whina, det va supertrevligt och hänga med så mkt svenskar på en och samma gång!! :D Så vi mobiliserade oss för att sedan ta över Amnesia, moahhaa.

image106
Men innan det så tog vi över gästlistekön hehe..

image107
Den här trevlig killen hade hand om listan. På hans tisha stod det:
" I am not single, if you don´t matter... Amnesia (ibiza)"
Haha huuumor! eller bara jäkligt fånigt. Fast jag tror iofs han tyckte han va jäkligt ball i den hehe.

image108
Sebastian pumpade på bra och Adeline och jag stod och njöt av lasern på vipavdelningen på lagom avstånd från galna engelsmän.

Eftersom vi båda var lätt sänkta av aircondition-förkylningen vi dragit på oss så drog vi hem vid 6tiden.. tog en svarttaxi, ingen bra idé jag vet. Men den 1 km långa taxikön och faktum att det var en kvinna som körde så hoppade vi in i bilen.. och där satt iofs hennes rätt manhaftiga kollega. Ett tag under resan så undrade vi om vi skulle kidnappas och.. kastas till hajarna typ.. eller nåt. Men vi kom hem oskadda!

Ok, ja... det va det... gaaah!
Eventuellt blir det ibben i september igen! Addie och jag har redan bestämt oss för att om det blir Ibiza i september igen ska vi spela ett djset tillägnat Ibiza på vår nästa spelning på hemmaplan. Haha det kommer bli.. annorlunda. Ouff.

Ok, we loove ibeeeefa!

xXx//La Fleur
Måndag och tisdag, 23-24 juli 2007, på Ibiza

Äntligen Ibiza! Efter många långa veckor runtom i Sverige så var det underbart skönt att komma hit för att får några sol o stranddagar. Det blev ju bara några timmar uppe vid takpoolen i Barca senast. Denna resa började i söndags då jag kom hit själv, Flurry kom på måndagen eftersom hon vart i Umeå på lördagen o spelat på Red Sledge. Men eftersom Spanair råkar vara det sämsta flygbolaget jag nånsin hittills stött på så var vi förstås jättesena och illamående, så jag hann inte med så mycket och först roligt blev det i måndags.

MÅNDAG
Efter en härlig dag på stranden med jättevarmt vatten utan olja (har ju varit oljeutsläpp här p.g.a. en sjunken tanker så det har inte gått att bada på stränderna närmast Eivissa) skulle vi på måndagskvällen dema Pacemakern på en bar som hette The Rock. Vårt PA som kthljudteknikerna i Stockholm hade lödit ihop hade pajat så det blev lite improviserat. Och eftersom man inte får spela musik ute på gatan efter kl 01 så hann vi bara köra en kvart dessutom.

image80
Här är vi iallafall väldigt glada över ett väl slutfört jobb! Med oss på denna bild har vi Hanna, hon har redan hunnit vara på Ibiza 3 veckor och leder därför vad det gäller solbränna. På fredag räknar vi dock med att med våra indian- och afrikanrötter kunna klå både henne och John Dahlbäck som är tillsammans med Hanna och här på Ibiza och spelar för fullt. Tyvärr missar vi honom på Space på fredag, eftersom vi har en Trädgårdenspelning att ta hand om, det är vi ledsna över.

image81
Här står självaste Ola Sars utanför The Rock och demar för några spanska journalister som dröjde sig kvar väldigt länge efter det att vi slutat. Ola är vår Pacemakerchef kan man säga och Pacemakern är hans barn.

image86
Efter The Rock så bar det av till Amnesia och Cocoon Night. Det var bl. a. Sven Väth och Pig & Dan som spelade. Ovan ser ni en bild på ett av dansgolven uppifrån halvvipen. Fanns nämligen två. På Amnesia kostar en chokladcroisson 12 euro och man får inte fotografera nåt alls. Men vi lyckades hela kvällen utan att bli av med kameran!

image82
Här står vi hela gänget, från vänster Hanna, John, Adeline och Flurry. Så hemskt att själv ta en bild där man själv är med, går ju inte undvika att få tjurnacke och fett mjökigt leende.

image83
Det bästa av allt är att var man än befinner sig i världen så är det aldrig långt till stureplan.se. Känns tryggt när man är ute och reser såhär. Spooky vore det annars... Så då kan vi ju passa på att namedroppa lite också och berätta att vi träffade Elsa Billgren, en av Trädgårdens dörrvärdinnor, som alltid är lika söt! Hon stog inne och lyssnade på Sven som pumpade loss.

image87
Det enda men ack så fina Housewivesklistermärket på Amnesia. Ikväll ska vi dock jobba hårt och klistra hela Pacha.

TISDAG
image88
På tisdagen blev det poolhäng hela dan. Vi tänkte först åka till en strand men eftersom vi överskattade avstånden lite och dessutom vaknade väldigt sent så tänkte vi att vi kunde hänga kvar på hotellet istället för att sitta alla farliga soltimmar i bilen. Det var ett bra val men inte lika varmt i vattnet i poolen som i havet tyvärr.

image89
På kvällen bar det av till San Antonio, en stad som ligger på andra sidan av Ibiza och är den staden som alla engelsmän åker till. En mycket bra grej är att vi har hyrbil så vi cruisar runt riktigt lyxigt och detta ovan är en av de vackra utsikter som kan ses inifrån vår bil. Nästa resa hoppas vi dock på en yacht.

image90
Och så här kul kan man ha när man kör bil! Så himla bra att jag fått upp ångan o kan köra lite här, jag har bara racat till festivaler tidigare och det blir man ju inte så körsmart av, mest speedsmart. Här är det många rondeller och bara 60 nästan överallt så det blir mycket smörjning av växelsinnet.

image91
San Antonio var rent ut sagt sjukt äckligt. Jag mådde på riktigt illa när jag gick igenom partygatorna, resten var fint alltså men jag pallar inte sådär mycket äckliga engelsmän på en gång. På det här kortet har vi försökt få med så många som möjligt. Dom vräkte i sig pommes frites med majo, öl och spelade skitmusik på jävligt hög volym. Defitnitivt 1000 gånger värre än Mallis, och då är det ändå knappt överkomligt. Det var förresten i San Antonio som Uncovereds, dokumentären om dekadenta engelsmän på Ibiza, gjordes.

Och nu ligger vi och vilar på hotellet för ikväll blir det demo och spelning på Azuli Bar och därefter Eric Morillo på Pacha. Ola säger "att det är klubbarnas klubb" och förutom att vi är lite halvsjuka av all ac, jäkligt medtagna av all sol och värme så är vi jävligt peppade på nåt som kan bli "kvällarnas kväll".

Hasta Luego!
Adeline Supreme

Corona Party, Pepes Bodega Båstad, 20 juli 2007

Vi hade förväntat oss mycket stek och champagne som flödade så där blev vi besvikna, men vi blev positivt överaskade av Båstad. Jag hade ju lite hoppats på att få skryta om mina insatser i tennisens historia, eller nja... spelade mjukboll i en termin och sen hårdboll (ja precis de vanliga tennisbollarna!) 1 gång..

Kvällen startade med middag på Pepes
image75

image76
Adeline beställde in en smaskig pizza med det mindre smaskiga namnet Gamla kläder. Servitrisen påpekade att pizzan var menad för två personer eller fler. Men det avskräckte inte Adeline, det gjorde snarare att hon kände sig manad at klämma hela själv och inte lämna så mkt som en liten kant! Hon lyckades nästan men såg lite lätt illamående ut efteråt hehe...
image77
Romantsikt va? Jag och Adeline, på en strand i solnedgången, amaaazing! ;)

image78
Dansgolvet! Ser ni! (Eller snarare inte) avsaknaden av champagnen som sprutas och uppknäppta ynglingars randiga skjortor och backslick... oookeeej. Vilka fördomar, men jag hade trott jag skulle få se liite mera sånt iaf.
Ser ni förresten David Bowie!?

image79
Eeeeefterfeeeeeest! Ni kan ju bara döma av Adelines min här hur sjuuukt kul den var! Inte haha. Eller det va trevligt, en liten skara som bestod av Renckarna som vi jobbar med på Pacemaker och några trevliga tjejer. Vi tömde vår minibar, lyssnade på lite tunes i kasst datorhögtalarljud och sen så var d inte så mkt mer. Kankse hoppades ni på detaljerade utläggningar om sex-och sprit orgier, men icke denna gången... skulle ju kanske iofs inte skrivit om det här då hehe.. eller? Moahhaha.

1-0 till Båstad iaf!
Eller hur nu poänsystemet fungerar.. jag var väl ingen höjdare på tennis. Men jag e grym på Badminton!

/La Fleur


Arvikafestivalen, 13-15 juli, 2007

Första festivalspelnigen! Dj-kollektivet och nätverket Sister Sthlm var bokade de tre festivaldagarna på scenen Orion. Trance på torsdagen, techno på fredagen och house på lördagen. Vi tillsammans med Dj Monica bokade upp oss på lördagshouse! Dock så blev Monica sjuk och fick ställa in vilket gjorde att vi körde våra egna pass och även ett ihop som Housewives!

Efter att ha läst SMHIs rapporter tog vi det säkra före det osäkra och stannade hemma torsdagen, dvs missade första festivaldagen för att sen köra en roadtripp ner till Arvika på fredagen istället!

image65
La Fleur, Mikronesien och Adeline Supreme i baksätet.

image66
Och Olle och Fredrik i framsätet. Festivalstämning med blandband (fanns ingen cd hehe!) från Fredrik i bilen som Olle lånat av sin rara mormor.

När vi anlände på fredagen rusade La Fleur direkt till intervju för P3 festivalradio medans Adeline slog upp tältet.
image59
Vad är en festival utan tält? Flurry älskar mer än någon annan att sova i tält! Som tur var slapp vi sova där på lördagen då det började regna för då fick vi hotellrum nämligen. Lovely.

image60
På fredagen spelade vi sista passet på backstageområdet. Det var roligt men vi hade inte planerat det så vi var båda väldigt splittrade när vi skulle köra igång. Men efter ett tag så kom vi in i det iaf. Ovanligt många låtförfrågningar, ja och då menar jag inte låtönskningar, det är väl ändå en komplimang iaf!
Hm, fast Olle önskade nån Gessle. Men jag håller fortfarande på att jobba på det i MegaHouse version så det får bli nästa vecka! i.n.t.e. /AS

image69
Lördagskvällen på Orion! Vi delade upp speltiden och La Fleur började, sen körde Adeline S och sen kom Housewives-visualsen på och så var det Housewives resten av kvällen. Ojojoj.

image70

image61
Ja, här ser ni hur mycket folk det var på lördagsnatten på Orion! En av toppspelningarna hittills kan vi nog lugnt säga.

image63
O här ser ni hur fint det var där!
image64
O hur mycket vi dansade! Oh, jag blev sådär slut som jag blev i Ryssland, typ så att man inte ens orkar andas efteråt. Det är bara en tomhet i hela kroppen liksom. Men det är det ju värt, sååå kul som man kan ha på scen är det svårt att ha annars. /AS

image72
Air Bureau spelade innan oss på lördagskvällen. Här är La Fleur med ena halvan. Efter oss spelade Jor-El, det va säkert bra men vid den tiden hade vi fullt upp att skriva autografer och fira vår spelning he he.

image74

Lovie från oss!

Orion är bäääst på Arvikafestivaaaalen

Ohhhh gud vilken bra kväll det var i lördags. Så himla underbart! Inom en väldigt snar framtid kommer det upp massa fina bilder. Men scenen var så stor och fin, och dansgolvet var ännu större och finare. Vi var ju egenltigen där och spelade som Sister Sthlm men efter ett avhopp så hoppade vi in som änglar och körde Housewives på fullaste ös sent på lördagskvällen. Jag är helt tagen och det var sååå underbart. Ska skynda mig att fixa fram bilderna snart. Love!/AS

Summer holidays

Oh igår var jag på F12, onsdagarna där är ju bäst! Jag har inte missat nån, när jag vart i stan vill säga, o planen är att inte missa nån framöver heller. Devis härliga Holidays var speciellt bra igår eftersom mina gamla Bricolagekollegor var inbjudna. Dom har alltid koll, det är så skönt. Men eftersom min vapendragare Flurry var ute i Sveriges innanskogar för att återhämta sig gick jag dit själv, det är roligt när jag vet att jag ska träffa folk där. MEN jag visste inte att jag skulle träffa SÅ många. Jag drog vid 1 då mitt huvud kokade över, jag skulle ju mest gå dit o bootyshaka lite o sen återgå till min berusa(n)de sång hemma men istället lyckades jag springa in i ovanligt många bekanta ansikten.  Arightie, nästa onsdag ska jag ta med mig min kamera o dokumentera lite! Wiho men nu är det dags att fixa mitt set till Arvika på lördag. :>/AS

Ibben pepp!

Ouff, snart så är det dags! Är bara tvungen att hetsa lite om vår kommande tripp till Ibiza i juli.
Som ni läst tidigare så var vi och demade Pacemaker på Sonar i Barcelona (eller vi och vi, jag var ju borta i Polen mestadels av tiden..). Nu är det iaf dags för lite demo igen - på Ibiza!
image57
Japp.... EIVISSA!!!!!
Ok, jag ska lugna mig lite, vi åker ju inte förrän 22 juli. Eller snyft, jag hinner inte hem från min spelning i Umeå den 21 juli så jag får ta flyget själv ner dagen efter den 23e.. men jag klarar mig nog hehe!
Och så stannar vi där tom 27e. Tyvärr inte längre då vi måste hem till vår spelning på Trädgården den 28e juli.
Men vi ska maxa hela tiden vi är där så vi kommer förmodligen kunna åka hem fredagen utan att "missa" planet... Och så finns ju alltid closing parties senare i höst...!

xXx//La Fleur
Maracas style

image55
hm, alltså jag har aldrig riktigt förstått grejen med det här med maracas och små gula fula ägg som låter knaster. Tills! jag nu köpt några såna själv, av båda sorterna, det är så himla roligt. i like. Wiho! /AS

Affischbiz.

Oh vi har varit och hämtat våra fina överblivna affischer i veckan! Alltså de affischer vi använt för marknadsföringen av klubben på Teatron.  Eftersom vi redan fått förfrågningar på om vi säljer dom är vi lite sugna på att planera för en ebayauktion... Hehe, men vi får se, ska börja med att tapetsera om hemma iallfall. xx/A

Drama! 30 juni 2007

Ouff! Sååå grymt lördags!! Tog dessvärre inte så mycket kort och få blev bra pga av all rök.
image51 
The maxade dance floor!

image52
Ser ni! Vi hade Sverige premiär för våra Housewives klänningar!! 
Kände att det var dags när Drama! och Malmö ordnat så fint med kafferep, rutiga dukar och pelargonier!
Har tidigare bara använt dom (förutom på våra pressbilder) på en spelning i Berlin.
Va tycker ni? Kanske ska vi fortsätta och maxa och gå hela vägen, kanske ett par fräscha diskhandkar också till nästa gång hehe..

image53
Vet inte riktigt vad vi sysslar med här. Killen till vänster om Adeline Supreme är Staffan, en av killarna bakom Drama! Är iallafall på ett av malmös miljoners kebab/falafel ställen och käkar efter spelningen. Så billigt! 15 kr för en falafel! Galet. Gott!

Malmö -we´ll be back!

xXx//La Fleur

RSS 2.0