I väntan på Drama...

image36
Lovely hotel...

image37
...posters...
image39
...news...
image42
... och världens bästa Housewiveskafferep. Malmö kan knappast bli bättre...
image40
Men bara en sak återstår och det är att knäcka hårt ikväll på Debaserklubben Drama! Ohhh peppen är megamaxad!!!!!!! /A

Trädgården, 29 juni 2007

Första spelningen i Stockholm i sommar var igår på trädgården! Så himla härligt att spela på hemmaplan! :)
Vi lottade ut ett par gästlisetplatser i samband med vårt nyhetsutskick dagen innan så om du kanske vill ha en listplats till nästa gång vi kör 28 juli så signa upp dig på vårt nyhetsbrev på vår hemsida www.housewives.se!

Det var inte bara vi utan också franska DJ Mehdi som spelade. Stor hajp kring den killen.. såklart för hans släpp på Busy Ps hypade label Ed Banger där också också Justice, Uffie, SebastiAn mfl släpper.

Djbåset på Trädgården var fint och skönt att det var avskilt, så att det inte blir så mkt spring när man står och spelar.. dock hade de gärna fått göra kvadraten som man kikar ut genom lite större... inte lika lätt och maxa och hetsa med publiken när det känns lite som om man djar i en fågelholk..
image45
Fågelholksgluggen... och DJ Mehdi!

image46
Jag lovar mitt krampaktiga leende beror på att jag försöker dölja smärtan när DJ Mehdi halvt klämmer sönder min arm! Sista timmen efter hans set körde vi back to back to back alla tre, roligt!

Dj Mehdi var rar, särskilt när han hypade oss till max och sa att aallaaaaaa i Göteborg snackade om att våran spelning på Gloryboat förra torsdagen va så grym hehe. Han hade också haft kul på sin spelning i där dagen innan, inte så konstigt, Gloryboat måste vara ett av Göteborgs härligaste sommarhäng!
En annan kul grej var att han hela tiden när jag och Adeline spelade sa " what´s this kind of music, where do you find it, it´s so goooood, never stop!" hahahaa. Vi fick lova att maila en het top ten till honom!

Efter Trädgården hade stängt var vi så uppe i varv att vi bestämde oss för att dra vidare. Efter att ha dividerat om var vi skulle; diverse efterfester, Kulturhusets terass, China på berns mm så hann kl bli så mycket att vi till slut bara hade Neu kvar som val. Dj Mehdi drog efter mkt om och men till hotellet som låg runt knuten och vi tog en taxi med David Ekenbäck (som fö är en grym producent, om ni inte reda har gjort det så kolla in hans släpp på egna labeln Jackmoves!) till Neu.
image48

image47
Vette tusan vilken av bilderna ovan som blev bäst...

Grym kväll iaf! Och fan vad jag gillar Trägården.
/LF

Barcelona, 13-18 juni, 2007

Ok dags för lite resumé igen!
Housewives var ju i Barcelona och hängde under Sonar festivalen! Eller mest Adeline Supreme, La Fleur var tvungen och bege sig till Polen fredagen och lördagen för spelningar i Warzawa och Krakow. Men hon kom tillbaka söndagen, lagom till de kanske festerna under hela Sonar, strandfesterna!

Det var inte bara för att Barcelona är en helt underbar stad och Sonar en av de bästa festivalerna för elektronisk dansmusik som vi åkte. En annan anledning var också att vi skulle jobba med att dema Pacemaker. Finessen med denna mp3-spelare är att man också kan dja med den! Läs o se mer på Pacemakers hemsida.
Vi var iaf de första i världen (weehee!) att prova och det var kul.

image28
På väg till Sonar by Day!

image30
Här är Elin och Martin som jobbar som ADs för Pacemaker. Just här sitter de och jobbar som hårdast och bombar hela Sonar by Day med klistermärken.. iaf sig själva hehe.

image35
Här är Adeline i full gång med demningen utanför Sonar by Day området. Till Pacemakern var ett portabelt ljudsystem kopplat.

image32
Stranfest! Härligast av allt på Sonar festivalen, alltid. Här är vi på Kompakt festen. Vi var också på B Pitch mfl. Finns det något bättre än att dansa utomhus? Längtar till DC 10 på Ibiza i juli! Om de har öppnat tills dess, tror de var ett av de ställen som är tvungna att ha stängt två månader i sommar pga av.. ja gissa.

image31
Vi inte helt nyktra en söndag på stranden kl 18. Eller så är vi så lyckliga för vi sett så många fräscha spanjacker, men snyggast va nog Guido Schneider (Pokerflat) som iofs är tysk..

image33
Angelica (Bricolage, Stockholm) och La Fleur några timmar senare... Det var som vanligt rätt många svennar i Barca men det gör ju inget om alla är lika rara som Angelica!

Os hechamos de menos los gambas en aceite, la fiesta de la playa y la suite del hotel OMM y las compras!

Besos!
Housewives

Red Club, St Petersburg, RUSSIA. 31 maj - 4 juni 2007

Måste ju bara berätta om hur sjukt grym vår spelning på Red club i St Petersburg 2 juni var!

Här är affischen som satt uppe på gatorna i St Petersburg innan vår spelning:
image24
Väl inne på Red club så släpade vi skivorna till det vadderade(!) dj båset där resident dj spelade. För en gångs skull också en grym sådan som kunde spela warm up och inte drog på fullt ös innan main act hehe. Vilket innebar att vi kunde bygga upp tills vi hade dom som i en liten ask och så smackade vi på! Weehaa! Ryssarna va grymma på dansgolvet!

image23

image25
Det e killen med kameran och vita blixtlappen som tog alla korten ni ser nedan. För övrigt så var det galet många fotografer på klubben, säkert en sju, åtta stycken!

image26
Här är vi med en av skivorna som en rysk tjej norpade senare på kvällen.

image27
Fan, jag blir sjukt laddad att spela bara av att kolla på korten!
We gonna go Russian styleeee again for sure!!!!!! :D

Löööv!
/La Fleur

St Petersburg, RUSSIA. 31 maj - 4 juni 2007

Första helgen i juni så var vi i St Petersburg. Vi skulle spela på Club Red, där hade Aril Brikha spelat veckan innan och enligt bokaren var det den bästa klubben i stan. Men icke att förglömma skulle vi också hjälpa Svenska konsulatet att fira Sveriges nationaldag så därför skulle vi även spela på deras eftermiddagsafterparty på ett kafe och i ett gigantiskt shoppingcenter med det passande namnet Mega Market.
image3
St Peterburg var fulsnyggt, dock rätt slitet och mkt avgaser. Men här är iallafall jetsetdrömhuset.

image4
Och som en äkta housewifie som gillar att sy så skapar självaste Singerhuset härlig extas. Singerhuset är det grå hörnhuset, som numera är bokaffär.

image5
Här är ett stort hus, som heter Hermitaget. Jag är inte den mest kulturintresserade person som finns, men vi gjorde hela museet på drygt 2 timmar när det enligt tips skulle ta 4. Så vi fick godkänt iallafall.

image7
Här var mannen som gav oss godkänt. La Fleur gör samma min och är ypperligt nöjd, han likaså.

image8

Ok, fel håll.. men kolla in bilden, till och med Jesus höll på oss och utbrast i heligt winner move!

image6
La Fleur försöker dölja sig för galna ryssar.

image9
Det var otroligt hur smak och smak kan skilja sig så mycket bara 1 timme med flyget från Stockholm. Här hade alla damer och flickor seriöst på sig 1 dm stilettos vad dom än gjorde. Och trafikvärdarna på flygplatsen som sprang ute på asfalten var inte sämre dom.
Vi hade tänkte satsa Russian Style också, men skippade stilettosarna och körde rakt på magtröja och sliskig satinblus, och med i väskan hem: fadad mörk/ljusbrun dunkappa med gigantsik krage, jesusskjorta och stickad fakechanelkavaj!
image10
Här sker uppvärmning inför dagens nationaldagsfirade. Några innebandytjejer från Stockholm var med och skulle visa ryssarna hur man körde innebandy men innan dess , som alltid, fanns tid för lite vodka.

image11
Nationaldagsfirandet med den keffaste modevisningen någonsin. Tjejerna gick ungefär 4 varv på scen, plutade med munnarna, posade med rumpan och kråmade sig så det stod härliga till.

image12
La Fleur står och tittar på modevisningen och sneglar på den snyggaste frillan i stan, killen va rätt fresh han med hehe.

image13
Housewifie art. De här skivorna, gjorda av Santos, lade vi upp framför djbåset på kvällen, folk tyckte dom var skitsnygga och en tjej som hade stått och fingrat på en länge bestämde sig till slut för att sno den! Nästa gång kommer vi kedja fast dom!

image14
Vi laddar upp med sushi innan kvällens spelning på Red Club. Rullen till vänster bestog endast av sliskigt sjögräs rakt igenom, hur god som helst!
image15
Russian Stylie i allra högsta grad. Matching är allt. Till detta följde ett par rosa mjukisar, och grädden på moset hade varit rosa tofflor med dunbollar på...

image16
Här är La Fleur med härliga Nastia! Hon visade oss sushhaket, alla härliga ryska klädaffärer och fotade och filmade på Red Club på kvällen bla.

Nastrovja! /Adeline Supreme

Husfruliv

Hej allihopa, efter funderande hit och dit har vi till slut bestämt oss för att starta en Housewivesblog. Mycket kommer hända i sommar och mycket har redan hänt så vi känner att det skulle vara en kul idé att dela med sig av det. Livet som husfru är jäktigt och överfullt med härliga och stressiga saker, och anledningen till att vi startar en blog är att vi vill dela med oss av våra härliga upptåg som jet set husfruar...

RSS 2.0