Mini festivalborg på Backstage i Örebro!

Imorgon flyger jag till Svedala igen. Det känns som det var alldeles för nyligen jag var där men nu ska jag till min kära mor och far som bor i Örebro. Min syster kommer också att vara i Örat, mysigt! Brollorna mina firar på annat håll. En annan lika stor anledning till att jag kommer befinna mig i Örebro unde Valborg är att jag skulle spela på Festivalborg tillsammans med Adam Tensta, Veronica Maggio, Hästpojken mfl. Men igår blev det inställt, pga av för få förköp. Så jäkla typiskt Örebro, folk gnäller för att det aldrig händer ngt och när det väl gör det så är det ingen som orkar typ. Markus och Alex ska iaf ha en stor eloge för allt de jobb de gjort med Festivalborg! Well, iallafall så tog Mikael som jobbar på Backstage i Örebro tag i spillrorna och bokade mig och Hästpojken dit istället.

image652

Bra. Så alla kära Örebroare som vet att musik handlar mer än om det som spelas på radio 24/7 kom till Backstage imorgon och upplev, lyssna och dansa!

/La Fleur

Helgen som gick

Det var en bra helg! Men skönt med Måndag också. Nystart, massa jobba, gillar det!
Lördagen var jag ju först på födelsedagsmiddag på restaurang Alpenstueck som ligger i Mitte.

image650

Väldigt gott och trevligt! Därefter drog vi till en klubb som hade premiäröppning i torsdags. Heter Replay och ligger på Köpenicker Str, mellan Spindler & Klatt och Sage Club ungefär. Det var en Lucky Strike fest, invitations only, vi hade inbjudningar så det va inge probs och det serverades gratis drinkar vilket var trevligt. Men hur mkt man kan röka på en kväll? Kändes som om alla kedjerökte hela tiden eftersom det såklart fanns gratis cigg. Eftersom ventilationen inte var färdigbyggd ännu så tårades mina ögon konstant och igår kändes det som jag fått cancer i lungorna efter all passiv rökning, illa. Det var trevligt iaf. Kul med nytt ställe!

image651

När Taan började skriva i gästboken, se kasst foto ovan, saker som: Sanna La Fleur was here. Bitches! kände jag att det var drags att dra. Vi drog en sväng till Cookies men jag kände att kvällen hade nått sitt kulmen och tog en tarre hem.

Nu ska jag förhoppningsvis hitta massa nya låtar till mitt komamnde dj-maraton next week, mer om det sen.

Ha en bra måndag!

/La Fleur

Kommande P3 Dans avsnitt

Nu har vi fått sommarens schema för P3 Dans. Vi kommer som vanligt sända en gång per månad mer eller mindre (hinner inte med mer). Nästkommande datum är 3 Maj.

Sommarschema:

21 Juni (hade eg tänkt oss 7 juni, men d var redan uppbokat så det blir ett litet glapp från datumet i Maj)
5 Juli
2 Augusti
30 Augusti

image649

Om ni inte sitter framför radion just de sommarkvällarna så ligger ju programmen kvar 30 dagar efter sändning.

Tune in!

/Housewives


Födelsedagsfest

Ikväll ska jag på kalas! Lollo följer med, ska bli väldigt roligt, jag tänker på vår helg för några veckor sedan, blir på glatt humör och får höga förväntningar på kvällen. Det är Ralf som fyller år, hur många vet jag inte. Ska ut och köpa en flaska skumpa nu iallafall är planen. Eller har ni något bra tips på vad man köper till en kille i 30-årsåldern?! Jag gillar inte att köpa presenter till folk jag inte känner så väl.

image648

Jag gick förresten aldrig ut igår.. så pepp innan men ack så trött. Var tvungen att sova en stund innan, det brukar funka bra, men det skulle jag aldrig ha gjort igår! Det va faktiskt helt omöjligt att gå upp ur sängen. Så jag avblåste alla festplanerna, men en känsla av att nu-missar-jag-världens-roligaste-grej. Kunde dock sen inte somna om och låg i sängen en stund och velade om hurvida jag skulle kasta mig in i duschen och springa till Berghain och möta upp de andra. Kollade på tv på internet, härligt. Somnade inte förrän 5.30.. orka! Hade ju likaväl kunnat gå ut, nästan. Vaknade pigg kl 10.30 imorse. Mitt dygn är vridet och galet igen, jippie... Nu ska jag kolla med AnnaMaria exakt HUR KUL de hade igår. Gaaah. Ikväll ska jag iaf UT!

/LF

Stekarfest med David Guetta

Oj, vad det hetsas om David Guetta på Café Opera 8 maj.

image646


Jag får väl se till att göra det lite jag också då. Ska ju ändå spela där tillsammans med Ida Engberg. På Operaterassen, så nu vet ni var ni ska hänga. Skit i Däjvid, kom och häng med Ida och mig istället. Hehe närå, ta er en titt på fransosen David också, han är född 1967, kan man inte tro va? Undrar om jag också kommer spela skivor när jag är 41 år. Det får vi la se då... Det kommer troligtsvis dansas hejdlöst till The Love Is Mine och hans nya låt Baby When The Light på Café Opera. Åååhhh jag blir nästan lite sugen på att dansa och dricka champagne i en glittrig festtopp jag också! Kanske smiter från Ida på Operaterassen och dansar mig svettig till commehouse..

Hm, isåfall måste jag nog peppra mig med Berlintechno innan dess. Ypperligt tillfälle är ikväll. Radioslave spelar på Panorama Bar. Tanz!

Tschüss!
La Fleur






Solen skiner idag igen!

Det var bra igår! Först så dracks det ett glas vin hemma med Lollo, som inte följde med ut. Men vid U-Schlesisches Tor så mötte vi upp AnnaMaria, henens kille Anders och en tjej som heter Jessica och promenixade därifrån till Spindler & Klatt. Jag har ju inte varit där förut, men det ligger på Köpenicker Str 19 så jag vet ju att jag måste ha passerat det ett antal gånger, men alltså inte sett det. Helt plötsligt var vi på nr 20, gick tillbaka, det fanns bara nr 16-17 utmärkt. Efter lite letande hittar vi en skylt som säger att det ligger 80 m (eller 80 km som AnnaMaria först sa:) åt andra hållet. Så ser jag den enorma backdroppen som hänger på tegelväggen. Som jag tidigare trott varit en sexistisk tysk reklam för alkohol haha, men icke, det är en bild som gör reklam för stället, spännande... För er som inte sett bilden så är det ett par läckra spiror och en fast rumpa i ett par minimala guldtrosor och sen ser man en hand som håller i ett vinglas. Well, well, vi traskade in. Stället är fint, det ligger precis vid vattnet och på sommaren kan jag tänka mig att ligga ute på en av de enorma sängarna och sippa på en drink.

image645

Thien och Johnjon gjorde ett väldigt bra set innan Matthias gick på. Vi sittdansade i sängarna och sippade vin. Trevlig kväll, blev inte så sent, gick hem vid halv två. Idag har Madonna sin releasefest där...

Nu ska jag fixa lite med min bokföring, spännande va? :) Jag måste erkänna jag tycker det är lite roligt faktiskt.
Sen promenera i solen igen, det är fasiken sommar i Berlin nu! Därefter musika lite på eftermiddagen. Ha en härlig dag i Berlin helt enkelt!

xox
/La Fleur

Mattias Tanzmanns releasefest

Är i kväll på Spindler & Klatt i Berlin. Mina vänner Thien & Johnjohn spelar också skivor, kom dit om ni är här. Kommer bli grymt, se inbjudan nedan:

image644

Innan dess ska jag ta en fika i solen (ja den strålar idag också!:) med AnnaMaria. Och troligen blir det en öl i solen senare också med Lollo och hennes kille innan /kvällennattens strapatser. Vilken härlig dag/kväll/natt det kommer att bli!

Lovelove,
La Fleur

Frühling in Berlin

Nu är den här för att stanna - våren! Både idag är det strålande solsken och man kan traska omkring i en tisha, solglajjor och äta glass utan att frysa det minsta. Jag tog lite vårkänslekort i Kreuzberg.

image642


image643

Okej, kanske inte världens proffskort, men visst ser det härligt ut?!

Hoppas solen skiner på Er var ni än är!

/Blomstret




Corona, Umeå, 19 April, 2008

Alltid kul att åka upp till Umeå. Tror jag och Andreas/Redsledge (på bilden nedan) kom fram till att det var 5e gången jag var där uppe och spelade, men första gången i Housewives form. Vi käkade jättegod middag på Teatercafét som ligger mitt emot hotellet vi bodde på och därefter drog vi iväg till Corona.

image641

Lite bilder från kvällen:

image637

image638

image639

image640

Klubben Corona var ett stort relativt nytt ställe, öppnades i höstas. Rymmer ca 1500 pers. Kändes på riktigt för ovanlighetens skull, grymt ljud, ljus och dj setup!

Nu är jag back i Berlin. Sov ända till kl 12.30 imorse, sen promenad i solen i två timmar, kände mig som en ny människa efteråt. Jag var helt otroligt glömsk i helgen, tror det berodde på att jag sov lite för lite.. inte bra. Ska leva renlighetsliv i Berlin nu. Försöka iallafall haha.

Kram,
La Fleur

Ume ikväll!

Nu är vi i Umeå, även kallad björkarnas stad. Därav den fina bilden nedan:

image636

Vi spelar ikväll på ett ställe som heter Corona. Jag har ju varit här och spelat säkert fyra gånger tidigare men då i Redsledge regi och en gång på Umeå Open, men första gången på Corona och som Housewives. Ska bli roligt!

Jag är fasligt trött bara. Sov bara 4 timmar efter spelningen i Uppsala i torsdags och lika mycket till inatt efter Berns till idag. Sov 30 min nu på hotellet. Skulle nog behöva sova mer men vi måste jobba undan några grejer innan jag åker tillbaka till Berlin imorgon. Jag känner mig faktiskt lite som en flyttfågel på tjack, som en vän sa igår haha.

Hoppas iallafalla att få se alla Umeåbor ikväll på Corona!

/La Fleur


Ner i källaren!

Nu är det dags igen! Vad en månad går fort..

När filtarna på uteserveringarna inte längre värmer er ikväll då är det dags att komma ner i vår mörka, varma, mysiga källare på Berns. Vi lovar att bjuda er på maximal och minimal mjuk och hård techno house och electro!

Ses ikväll på Berns 2:35:1!

xXx
/La Fleur

Housewives love

Hade lite tid kvar innan jag ska iväg till spelningen ikväll så jag passade på att rensa skivväskan. Galet mkt skräp som samlas däri. Men jag hittade lite fina saker också:

image635

Dom ska sparas till Housewives familjealbum!

Puss på er alla underbara!
/La Fleur

Parris

Jag har nu varit på min första affärsresa. Ja, egentligen inte första eftersom alla spelresor också är affärsresor. Men den här var väl mer av kostymslaget skulle man kunna säga. Mycket trevligt dessutom! Jag trivdes som fisken i vattnet och jag hoppas det blir mer av sånt framöver. Utgången av mötena får man nog ändå säga var mycket lyckad, vi har nu fått några fler uppdrag att jobba med och jag ser en mycket lyckad utgång av det hela komma närmare... Vi får väl se exakt hur bra det blir sen men mitt pool party på en ny-terrass tycks komma närmare. Och då är ju förstås alla ni bjudna! :)

Nu är det dags att vara lite produktiv på housewiveshållet igen, blir några dagar då vi ska göra mix, p3 dans, kanske lite musik och sen lite synopsis, hehe. Business never goes out of fashion.

Idag var jag dessutom på SHB på studiebesök, med min inriktningsklass, och folk är så himla seriösa nuförtiden. Jag har inte riktigt hängt med känner jag, alla var finkammade och hade kavaj. Ja, inte för att jag inte har rätt kläder, men känner mig inte riktigt på samma nivå som dem mentalt. Att vara egenföretagare, och därtill driven sådan, innebär att man har ett helt annat sätt att se saker och ting på. En skillnad som blir allt mer markant måste jag säga. Så egentligen är väl fallet inte så att jag inte hängt med, utan snarare bara att jag utvecklats i en helt annan riktning.
 
Men viktigaste lärdomen från detta ÄR: att inte förakta någon för att de har ett annat synsätt (folk kan lätt känna sig obekväma om man tycker att det man själv gör är så mycket bättre (vilket det förstås oftast är hehe)) OCH att inte vara rädd för någon (hur välkammade och fina visitkort dom än har). Om man följer dom grundreglerna ligger världen öppen.

Au revoir//Adeline S.

Uppsala imorgon

Imorgon ska jag åka till Uppsala. Jag ska hälsa på min rara coola 93-åriga mormor och beställa en examensring - jag tog ju min magisterexamen i farmaci 2004 vid Uppsala Universitet! Och har sedan dess tänkt att göra en farm.mag-ring, kanske kommer jag inte använda den supermycket just nu, men den är väldigt fin plus att när det nu känns som jag kommer längre och längre ifrån farmacibiten (har varit tjänstledig drygt ett år!) så känns det iallafall kul att ha den som minne.. eehhh eller nåt. Jag är ju fortfarande farmaceut och när jag tröttnar (?) på musikandet så kan jag ju alltid slänga på mig vita rocken och kränga knark. Tror det skulle vara en väldigt luckrativ marknad i Berlin hehe! Nu jobbade jag ju iofs inte på apotek när jag blev klar med min examen. Min senaste titel var "Kundvårdsansvarig för Avtalskunder inom Affärsområde Avtal" hm, nej jag orkar inte förklara mer.. tar det en annan gång. Blir lite sentimental, saknar ju farmaci-biten! Bara att just nu hinner jag inte med båda grejerna. Ok, Nog om det!

Iallafall, jag åker inte bara till Uppsala för att fixa ring och hänga med mormor. Fast det kunde jag ju ha gjort. Jag ska spela på klubben We Love House på Åbar på kvällen. Tänkte att efter jag vart där ska de byta namn till We Love Techno muahahaha. Närå, jag ska inte gå på för hårt, det är ju ett mindre ställe, men en bar egentligen. Ska bli jättekul vilket som.

image634

Visst ser jag lite ond ut på bilden? Men det är jag ju inte. Jag är så snäll så snääääll. Komsi komsi.
Känner mig lite snurrig, kanske har andats in lite för mkt väteperoxid eller nåt hos frisören. Jag är nyklippt serni!

Nu ska jag städa och Housewifa lite innan Adeline kommer hem. Hahaha, det låter verkligen som om vi är gifta. Men det är vi ju iofs med samma House(band) moahahha, dödligt kul. Inte.

Over and out!

Puss på er!
La Fleur


Mobil blogg

Jag fixade på inställningarna här på blogg.se så att jag skulle kunna skica mms och på det sättet blogga lite enklare. Glad i hågen har jag skickat iväg två mms till bloggen, men inte tusan har det kommit upp ngt! Jag läste mig sen till att blogg.se FORTFARANDE håller på att byta plattform, fixar och donar så mobilbloggningen funkar inte just nu! Well, tanken var ju god. Men alltså därför det har varit lite torska på bloggfronten här.

/LF

Morgonstund

har guld i mun! Klockan är 09 och det känns som jag är uppe i ottan. Jag hade ställt kl på 10 men Adeline den hurtbullen på 8.30. Så hennes alarm har ljudit sen dess eftersom hon har snoozat klockan kanske 5 ggr... och hon ligger såklart fortfarande och sover hehe.  Men vi  satt uppe och jobbade till kl sent igår så det är inte så konstigt att det är svårvaknat idag. Men vi ska på möte kl 11 och sen kl 14 så innan och emellan  ska vi helst hinna  få massa andra saker gjorda. Ska väcka Adeline nu. Ointressant morgoninlägg kanske men min hjärna har inte riktigt vaknat den heller.

GOD morgon!
/Blomman

Igår, idag och ikväll

Igår så blev det först Riche, sen en snabbis till Esque och lyssna lite på Style of Eye, och därefter vidare till Berns. Mycket trevlig kväll.

Idag har vi valt låtar till nästa P3 Dans avsnitt och nu så sitter jag och väntar på Adeline som väljer kläder. Vi ska på två födelsedagskalas ikväll. Jag hoppas på att få äta mycket tårta! Först hem till Robert, sen ska vi dja på ett annat kalas i Gula Villan. Kalaskul!

image633


Kram!
/La Fleur


Svedala

Nu är jag i Stockholm! Se så vackert det är:

image632

Kommer vara här en hel vecka faktiskt. Adeline och jag ska spela in nytt P3 Dans avsnitt, dja på Berns, i Umeå och imorgon på Gula Villan och musika i största allmänhet. Ska bli roligt. Jag kommer sova hemma hos Adeline också så vi komemr umgås nästan 24/7.. wowho.. eeerrrhhmm hehe. Jorå det ska nog gå bra, ibland känns det mer som om vi är systrar eftersom man umgås så intensivt, bor, reser ihop och får små vansinnesutbrott på varandra ibland. Men man vet att det ändå är lugnt, gillar det.

Nu ska vi gå och handla mat och laga fredagsmiddag ihop, mysigt va!? ;)

//La Fleur

Watergate heute abend!

Ska dit och dansa lite. Sascha Funke (bilden nedan) och Efedim spelar.

image630

Jag gillar att jag bor ungefär 5 minuters promenad från Watergate. Så borde det alltid vara. Fast lite farligt också. Om det rycker i klubbtarmen för ofta. Men ikväll ska det drickas vatten, dansas och vara i säng i hyfsad tid!
We´ll see about that...!

Var och lunchade med Lollo idag förresten. Gott. Fick träffa hennes chef också, han såg inte så läskig ut som jag hade förväntat mig, men skenet kan bedra som vi vet... och om ens hälften av Lollos historier om chefen är sanna så är han är en ulv i fårakläder. Kontoret var flådigt, det gillade jag. Men om man "säljer" snygga människor så måste man ju ha en snygg lokal att sälja dom i. Det är en modellargetur alltså, ingen bordell.

Nu ska jag antingen ta en powernap och/eller äta ännu en bit av den goda sockerkaka som Hamburgaren hade gjort idag när jag kom hem från lunchen.

image631

Visst är den fin, den va god också!

Det lutar åt sockerkaka, sockerchock och sen till Watergate!

/Blümchen

Hårda liv

Har varit lite dåligt med bloggande på senaste tiden och bättre lär det inte bli... Ska försöka göra klart mina sista kurser på kth samtidigt som jag styr ett ingenjörsföretag samtidigt som jag gör musik samtidigt som jag spelar samtidigt som jag gör massa housewivesgrejer... ja ni förstår ju själva att det inte är en lätt match att klara av. det enda som behövs är dock lite tid. fast tid är aldrig nån ENDA grej. tid är en helt ofantligt stor vetenskap som man måste fördela jävligt smart för att inte bli utbränd. jag står och vickar lite igen känner jag. vicka lite hit lite dit och har hjärtklappning oftare än vanligt och inte bara när jag varit på gymet.

en liten parentes om gymet bara: idag såg jag missy elliots video följt av dream feat. fabulous följ av SCOOTER på ztv. ingen kan nånsin förstå den respekt jag kände för scooter när deras till sist kom. det var helt otroligt smaklöst, massa fula klipp på två holländska killar med spikes och barnglasögon som hoppar runt på massa olika ställen i världen (låten heter just jump around the world). smaklös visst, men så jävla genuint. scooter gör sin grej, samma som dom gjort i hundra år och folk älskar det! och så kommer massa offriga amerikanska artister (-hiphopare) och tycker det är jättehippt med neontights med hög midja. jag vet inte hur jag ska säga för att inte låta så offrig själv, men dom måste inse att dom inte tillför nånting alls! det där gjordes i europa för typ ett ått halvt år sen och nu är det inte helt okej roligt längre. tacka vet jag scooter som inte har några jävla tights på sig. han har sin gamla hederliga blondering, lätt spikad, fin kajal och piercing i högra ögonbrynet. länge leve scooter.

ok, men så iaf, har en del att göra ikväll innan jag ska sova. en del jobb kvar alltså som jag inte gjort än. jag jobbar nog runt 12 timmar om dagen, är det normalt? ja tur att allt jag gör är för mig själv åtminstone, och inte för nåt jävla managementconsultingbolag. dom fiskar mig men kommer aldrig fånga! fuck off.

så kanske kan återkomma med uppdatering om hur mitt arbetsliv går, annars lär det nog inte bli så mycket av nåt annat tyvärr. fast det kommer nog hända, rätt intressant att skriva om iaf.

//Adeline S.

Folk som fattat galoppen!

Hittade den här krönikan på nätet idag. Den var publicaread i Punkt Se 7 Mars och är skriven av Eric Goesta Rosén. LÄS! den för bövelen här. Jag behöver inte säga mer just nu, Eric lyckas säga det mesta av vad jag vill ha sagt för tillfället.


image629


Puss på er!
La Fleur

Tanzwerk på Weekend och Watergate

Har lite lätt träningsvärk efter fredagen och lördagens dans. I fredags så gick jag och Lollo först till baren KDR och drack lite vin. När mina ögon började tåras vid tvåtiden av all rök (ja det är ju rökförbud, men barer/klubbar får inga straffavgifter förrän i Juni även om det är förbjudet. Så Berlinarna bolmar gladeligen på.) så tog vi U-bahnen till Weekend. Fransosen Laurent Garnier spelade och kön var lååång, men som vi som tur var kunde smita förbi eftersom vi hade lista. Det var packat, varmt och svettigt där inne! Och galet bra. Garnier drog en massa locals också vilket gjorde att det för en gångs skull inte kändes så turistigt som det annars kan göra på helgerna där.

Igår, lördag, så började vi på Weekend igen, Mobilee hade sin månatliga kväll och passade på att fira Anija som fyllde år! Publiken var galen. Hennes pappa var där och såg henne spela för första gången. Pappsen var mycket stolt. :) Vi var där ett tag men drog vid tretiden vidare till Watergate där M.A.N.D.Y headlinade. Lång kö utanför som jag och Lollo gjorde ett tappert försök att minimera utan resultat hehe. Gick ganska snabbt att komma in. Fullt inne på Watergate också.

image626

Efter att ha dansat kvällen innan till Garniers svårslagna set så kändes M.A.N.D.Y lite ljumna. Plus att de spelade väldigt olika just ikväll och det kändes som att Patrick tog ner det och körde lite för minimaltråk precis varje gång det hade börjat komma igång med lite mer blippig techno spelat av hans kollega Philipp. Men man kan ju inte få allt, fick iaf en vacker vy när solen började gå upp och det ljusnade vid 6-tiden. Tyvärr gör inte min iphone utsikten rättvisa, men fint var det!

image627

Skönt att det börjar gå mot ljusare tider, jag vill ha sommar,. sol och open-air-fester NU!

Ha en skön söndag!

Love,
La Fleur

Lyssna på P3 Dans NU!

Kom precis på att för 3 minuter sen så börjades vårt andra P3 Dans program att sändas!

image625

Inspelandet av detta program innebar en hel del strul! Vi var i Berlin och spelade in det. ALLA for real ALLA som vi hade tänkt köra intervjuer med var i Miami. Well, inte alla, men vissa som vi hade planerat in fick vi skita i. Men vi snackar med Johnjon (Criminal Records) och Gavin Hurlehey. Därtill kom att båda våra Ableton kraschade vilket resulterade i att vi fick spela/göra om nästan allt! Sååå jäkla jobbigt och stressigt blev det! Men vi är glada ändå och vi hann färdigt i tid! 

Puss på er!
La Fleur

Hemmastudio

En enda röra... På bordet där jag har min egentliga setup med monitorer osv är just nu fullt med kvitton. Så det började med att jag först bara satt i andra rummet i lägenheten i Logic med hörlurar på. Sen så hämtade jag klaviaturet för jag ville klinka lite, därefter kom jag på en grej jag ville sjunga in så då hämtade jag micken också. Plus en kopp te och några ostmackor. Inte bra och äta bland teknikprylar, jag vet ju att jag skulle gråta ihjäl mig om jag råkade spilla ut tekoppen över mitt kära Duet ljudkort! 

image624

Det är iallafalla såhär det ska kännas när man bara vill fortsätta och fortsätta, det är då det är som roligast! Tyvärr måste jag sluta nu, eftersom jag ska ut på nattäventyr med Lollo igen. Vi kör en favorit i repris, det var ju så trevligt igår! Skriver mer om det imorgon btw.

Letar förresten fortfarande studio i Kreuzberg, finns ju en hel del i Prenzlauerberg.. men åååhhh jag vill ha en i Xberg! Ge mig nuuuu! Alla tips mottages tacksamt!

Later!
La Fleur





I can´t wait for the weekend to begin..

Kommer ni ihåg den dängan med Michael Grey? The weekend som låten heter. Kom i samma veva som Eric Prydz - Call on me. Och båda två har videosar med.. ja lättklädda damer. Enough said. Om jag ska göra en video till någon av mina låtar så ska jag bara ha med lättklädda killar som visar både det ena och det andra moahahhaha. Eller inte.

Har ett starkt minne till den här låten. Det var på Berns och D-Wike spelade. Hans hjärta hade, sålänge jag känt honom, funnits hos soulful house och US Garage, så därför satte jag med flera drinken i halsen när han spelade The Weekend! Då var den knappt spelad och videon var inte heller ute så vitt jag minns, men det var i iaf något helt annat mot vad han brukade spela. Oj, nu blir jag nostalgisk. Minns källaren på Grodan, händerna i luften, glädje och kärlek till tonerna av soulful house och US Garage. D-Wike är förresten den enda förutom mig själv som jag känner till som är både farnaceut OCH dj! Bästa kombon skulle jag vilja säga.

Denna helgen är jag för första gången på flera månader känns det som - ledig! OCH i Berlin! Weeeheeee. Önskar jag var lite piggare bara. Ska nog lägga mig och vila en stund nu om jag ska orka vara ute på natt-morgon-äventyr i Berlin. Som vanligt finns det en hel del att välja på... Jag och Lollo ska börja på hennes favvobar KDR. Sen vette tusan. Kanske Weekend, dit vi har lista tror jag.

image621

Eller kanske Watergate, nära hem.

image620

Eller något lite mer otippat kanske, ska kolla in Restrealitet, bästa musik/klubbforumet i Berlin där typ ALLA fester står. Och det bästa är att det är inte är öppet för vem som helst vilket innebär att man kan hitta grymma fester på helgen där man slipper alla turister hehe. Okeeeej jag är nästan turist, men jag har ju ändå bott här i 6 månader nu. "Ich komm´aus Kreuzberg du muchi!" Usch, fula slangord på tyska. Kommer från tyska dokumentär filmen (fr 2007) Prinzessinn en bad, om tre unga tjejer från Kreuzberg. Dom bor i kvarteret bredvid mig. Hey. Se den ikväll om ni inte ska ut!

Party party!
La Fleur

Waffels!

Igår åt jag för många väldigt goda våfflor hos Ett bra Parti. Jag hade ont i magen och mådde lite lätt illa när jag kom hem, men det var det värt!

image619

Imorse åt jag bla toast med jordnötssmör och äpple på. Det här kan sluta illa. Mums!

Nu ska jag fixa med min bokföring och fakturera några tuss, finfint!

/LF

Housewives på Tanzbar Palette, Halle, 29 mars, 2008

Uppdateringen om Halle kommer liiite sent men det beror dels på att Halle inte var den mest fantastiska spelningen vi haft och dels på att blogg.se har bytt plattform, men ändå inte bytt fast ändå.. bla bla bla, det har iaf strulat en massa och inte förrän idag har vi kunnat posta ngt nytt.

Så! Håll tillgodo med två spännande kort...

image617

Här i urusel kamerakvalite är rara Tobias med tjej. Vi spelade tillsammans på samma golv som honom förra gången vi var i Halle också.

image618

Här är... ehhh... jag och namn = ingen bra kombo. Han "värmde" iaf för oss och spelade i 136 bpm när vi kom till klubben. Greg, vår bokare, sa att han spelade soft mot vad han brukar spela...

Hm, man kan ju iaf säga att i Halle har vi haft två konstiga spelningar. Men den förra var mycket roligare, men kanske var det då nyhetens behag med en massa rednecks och denna gången inga rednecks. Vi blev besvikna haha.

Vi siktar in oss på tredje gången gillt i Halle.

Tschuss!
Blümchen

RSS 2.0