OMG säger jag bara...

Fick ett mail idag av en rysk argentur, som drivs av tjejer faktiskt. De har ställt bokningsförfrågningar till mig för något år sedan, då hade de ingen hemsida utan de bara frågade om jag var intresserad av gigs i Ryssland, jag sa ja. De bad mig skicka presskit med bilder, mix och bio, vilket jag gjorde, men hörde sen inte av dom igen.. hehe.

image695


Bara för att dom är lättklädda behöver det inte betyda att de inte kan spela skivor såklart, det tvivlar jag inte på att de inte kan. Bara så otroligt typiskt eller hur man nu ska säga... Well, jag behöver knappast förklara vad jag menar.. vill också då passa på att påminna er om att Niki Bellucci (toppless dj) bokades till Linköping och Göteborg, hm, tror det var förra sommaren. Deprimerande. Nog sagt.

Puss på er!
La Fleur

Housewives till Peace & Love festivalen

I år är det 10e året i rad som Peace & Love festivalen kör i Borlänge. Det vill dom fira lite extra med lite mer drag än vanligt och har bokat in ett gäng "dans"-akter. Bland andra oss tillsammans med Kleerup, Adam Craft, Style of Eye, Linzattibröderna, Özgur Can mfl.


image693

Jag kommer fredagen den 27e juni med min syster från en veckas semester i Italien, landar kl 20 på Arlanda, Adeline plockar upp oss med bil och så kör vi upp till Bolänge, och spelar mer el mindre när vi kommer fram... Lite stressigt, men det kommer funka! Ska bli jättekul! Kommer att bli den första av tre festivalspelningar i sommar!

Alla 22.000 (!) festivalpass är slutsålda, men det finns några få endagsbiljetter kvar. Så om ni inte har köpt, köp en biljett till fredagen då vi spelar! Weeeheee!

/La Fleur

Uppsala Pride på Orange

Måste ju bara skriva ett par rader om min spelning på Orange i Uppsala i fredags också!

För det första så skulle spelningen varit på söndagen enlingt min kalender. Jag försäkrade mig minst tre gånger om i mailkontakten med bokare om att det verkligen var SÖNDAGEN den 25 maj. Oohh jaaa, det var det. Men icke visade det sig på fredagen när Ellen skrev till mig och undrade om hon fick ställa några frågor inför en intervju i Expressen Uppsala inför kvällen. Paniiik, vaddå kvällen? Samtidigt fick jag sms av en av Sonia, en av mina bästa vänner som bor i Uppsala som förvånat frågade om jag skulle spela i Uppslaa fredagskvällen eftersom det stod så i tidningen... Gaaaah. Jag hade lite andra planer för fredagskvällen inbokade. Efter myckt om och men blev det tillslut så att det bestämdes att jag skulle spela fredagskvällen. Vilket var ett bra beslut, kvällen var jättekul!

image694

Klubben Pink som huserar på Orange hade dessutom sin 1-årsfest. Andra akter under Pridefestivalen i Uppsala 22-25 maj var Mapei, liksom hip hopduon Bunny Rabbit från New York, mfl mfl.

Det är inte var kväll man spelar som en 61-årig man bestämmer sig för att leva resten av sitt liv som kvinna, som jag får förfrågan om jag inte kan ge bort kyssar till tjejerna på dansgolvet, min vän Sonia kidnappas av både tjejer och killar på dansgolvet eller båda samtidigt... Även om det kanske inte hade basunerats ut vilken musik jag skulle spela, det infanns sig lite andra önskningar också, så dansade alla som om det var sista natten med gänget på dansgolvet! Slacker spelade grymt  innan och efter mig och Ellen & Elin från dj-duon Play spelade bra musik på dansgolvet intill. Det var helt enkelt en jäkla fest!

Bilder från Slacker:
image700

image701


Kalas!

/La Fleur

Dubai update

Det har tagit lite tid med uppdateringen från Dubai men det har varit full fart sen dess. Här kommer den iallafall!

image684

Anlände på tisdagsmorgonen kl 04.55 till Sheikh Rashids teminal. Serhan, resident dj på C-bar mötte mig på flygplatsen och vi tog en taxi till hotellet.

image686

Fluktade lite på poolen, men var inte så sugen på att ta ett dopp kl 06 på morgonen när jag anlände till hotellet.

image685

Så jag tog ett kort på hotellrummet istället och däckade sedan.

image682

Senare på kvällen efter lite sömn och hökande vid poolen så mötte jag upp Michel (till vänster i fotot) för middag. Det fösta han säger innan jag sätter fart mot buffén (skaldjursbuffe som var heeelt galen!): You´ve gain some weight! Jag: Thanks.... He: It´s good. Jag: yeah yeah... I know those Fluffernutter and Turkish baklavas would get to me soner or later... Fan, lite ångest ändå. okej jag veeet ju att jag gått upp ett par kilo sen jag flyttade till Berlin, men att Michel som inte set tmig på två somrar ser det! Hallå, min våg kanske har pajjat kanske har jag gått upp 10 kg istället för 4? Äh, jag har ju inte ens en våg. Whatever.. lite mer att tycka om... ehhh!! High five!

image680

Sen drack jag några goda drinkar gjorda på vatten och cola light. Nääää hehe. Ciggen är inte mina, skulle aldrig få för mig att börja röka. Det hade dock alla inne på stället fått för sig det. Gud lite jobbigt ändå när man reser och blir påmind om att rökförbudslagen inte har så stor spännvidd.. (ilandsproblem) well, rolig drink att dricka med ett glas som höll på att trilla i golvet om man inte satte det tillbaka i det andra glaset fullt med is.

image681

Här är Serhan, resident dj. Rar kille som spelar vad publiken vill ha, vilket inte riktigt jag gjorde.. Eller, jag spelade de de inte visste vad de ville ha (vare sig de ville eller inte moahaha). Men jag var glad att jag i sista sek hade bränt ner 5 stycken "dubai"-låtar. Bra kväll iallafall. Inga champagnelåtarsånger, de hade infört regler på C-bar mot det. Tack för den! Och hade byggt om och fixat och donat. Det är ju trots allt en bar, men med ett ljud som får vilket annan bar som helst i sthlm/berlin att bli grön av avund, men det kan de ju kosta på sig sheikharna!

image683

Helt plötsligt hörde jag två tjejer snacka svenska... och mycket riktigt. Serhans kompis vrååålade: La Flööööör, these girls are also Swedish, but you don´t look so much like eachother... nä! bra iakktagelse. Men rara var dom för det!

Efter giget så gick jag upp på hotellrummet och sov i 1 timma innan jag var tvungen att gå upp, käka en galen frukost med allt och lite till du kan tänka dig på hotellet och bege mig till flygplatsen.

image688

Hann ju inte ta så många kort på själva Dubai denna gången. Trist, men ett halvrisigt kort på några av dubais skyspkapor ut genom taxifönstret hann jag med iaf på väg till flygplatsen.

image689

Växlade in mitt gage i Dirhams till Euros. Kunde inte sova en blund på flyget till london, där jag skulle byta för flyg till Arlanda, Stockholm.

image687

Hittade ett jättebra och gott sushi pang på Heathrow.

Sov inget på planet fr London till Sthlm heller. Var rätt trött och inte på humör för möten och annat fixande när jag anlände till stan men va ska man göra. Det tär att va på topp... eller nåt.

Det var de flesta bilderna från Dubai. Inte mycket att hänga i granen. Men jag hade kul! Fastän jag var lite ur fas. Om ni vill ha en liten mer uttämmande lägesrapport om Dubai så läs här.

Love,
La Fleur

Marité, Östersund

Oj vad kul det var i Östersund! Supergrymt dansgolv ju trots en förbannelse över vänstra sidan av mixern. Verkade inte riktigt fungera som vi ville, men å andra sidan bröts det ju precis i takt så det märktes kanske inte lika mkt pga det. Vi är iaf lyckligt nöjda med kvällen och hoppas på ett återseende snart! Här nedan lite härliga bilder på dansgolvet:


image692

Fullt, och måånga händer i luften! :)


image690

Och massa laser.


image691

Jihoo! Ses nästa gång! Vill passa på att tacka för hejarramsorna och 7nationarmy reppningen där också. Waw.

/Adeline Supreme

Intervju med Ellen Allien

I går träffade vi Ellen för en kort intervju inför vårt kommande program i P3 Dans. Ellen är rar som få. Vi pratade om lite allt möjligt i hotelllobbyn och drack ett glas rött i restaurangen. Vad vi sa mer exakt får ni reda på i vårt kommande program i P3 Dans på självaste midsommardagen 21 juni!

Ellen Allien är dj, producent, kläddesigner och skivbolagsboss på etiketten B-Pitch Control. På måndag släpper hon sitt nya album SOOL.

image679

Både insidan och utsidan är vackra. Lyssna!

På lördag är det releasefest på Watergate i Berlin och för en gångs skull är jag in town en helg, kommer bli kul!

/La Fleur

Housewives blev utsedd till Bästa klubb 2008!

Vi vann alltså den fina titeln Bästa klubb 2008 i Swedish Music Convention, ett event utlyst av Dee Jay Prmotion. Det är en tävling där klubbar, nattklubbar, producenter och liknande inom prime och urban cuts från HELA Sverige tävlar om de prestigefyllda prisen. Och vi vann! Fick en fin pokal och fick hålla fint tacktal!

Känns verkligen overkligt på nåt sätt, lite för bra för att vara sant. Hade verkligen inte förväntat oss det nån av oss.

Stort TACK till alla som röstat och som kommit och dansat på våra kvällar!!!

image677
Gå in här för att läsa mer på STHLMs Finest.



image678

Gå in här för att läsa mer på Love The Beat.

//Adeline S.

Inför ikväll på Marité, Östersund

Det har varit lite tyst här på bloggen sedan jag var på flygplatsen i Istanbul, jag blev inte kidnappad av någon sheik, det kom bara väldigt mycket tråkiga grejer emellan... Men här är något kul:

image676

Vi kom till Östersund med flyget redan kl 10 imorse, dödströtta så vi har sovit och sen har jag tagit en repa på Östersunds shoppinggata där affischen prydde många väggar. Killarna som har släpat oss hit upp har också en blogg, kolla in den här! Läs en intervju med mig i Östersundsposten här.

Ikväll spelar vi på Marité på deras smyg-sommar-premiär! Komsi komsi alla Östersundsbor.

Ska uppdatera er snarast om Dubai, och mitt Uppsala gig igår och lite annat!

Kram!
/La Fleur

I Istanbul

Landade precis i Istanbul, som den internet torsk jag är så sökte jag upp första bästa WiFi-ställe. Fullträff direkt, det är gratis *lycklig*. Och så beställde jag en kopp grönt te och en brownie. Brownisen kom med grädde OCH glass, kan det bli bättre?

image675

Enda smolken i min bägare är att jag glömde min laddare! Sjukt irriterande... kanske har de på hotellet.. eller inte. Kan ju köpa en ny, men det blir fjärde laddaren jag köper isåfall pga att jag glömmer att packa ner den. Kan inte lägga fler tuss på laddare, får snåla med batteriet istället.

Nu har jag ätit upp brownisen och mår illa. Ska bränna en cd till spelningen imorgon tänkte jag innan datorn dör. Hetsköpte lite låtar på Beatport igår, bla en och annan med Dubai i åtanke, vad sägs om Laid Back Luke remixen av Get get down med Paul Johnson tillexempel? hehe. Det är dom värda sheikarna i Dubai! Då kanske de köper ännu fler champagneflaskor när jag spelar (det gillar klubbägaren). Det blev ett dussin eller fler (och då snackar jag inte mousserande vin utan riktig dyr champagne. Som de ska skåla i med djen för varje flaska. Jag var lite lätt iriiterad över det förra gången (blev störd i mitt spelande), men fick det förklarat för mig att dom gör det som för att tacka mig för bra musik. Jag tycker dom borde dricksa mig istället för att köpa champagne hehe. Kanske ska ställa upp ett litet champagneglas där jag skriver : Tips, please. Hahaha.

Okej, nu ska jag slicka upp chokladsåsen också.
Förresten, jag kommer träffa en svenne i Dubai, trevligt va?! Jonna och jag har inte träffast förut, men hon är bästis med Gahzal som jag känner. Så vi ska köra en Sweden United i Dubbe. Eller nåt, fresh.

Hoþça kal!
La Fleur

Nu drar jag..

till Dubai! Här ska jag bo på 5-stjärniga Al Murooj Rotana i Dubai City:

image674

Får se om jag hinner skriva ngt nnan onsdag när jag är tillbaka. Då i Sverige för SMC, Housewives-spelning men också i Uppsla under eget namn. Åker Turkish Airlines till Dubai, med mellanlandning i Istanbul (skulle vilja hänga i istanbul lite, men det får blir en annan gång!).

image673

Solkrämen är nerpackad, nu kör vi!

Ses snart!
La Fleur

Housewives sommarstuga

Vi kommer vårstäda och flytta ut till vår sommarstuga med en sån flott adress som Fredsgatan 12. Första fredagen varje månad håller vi öppet hus! Första datumet är alltså 6 juni.

image672

Välkomna hem till oss!

/Housewives

C-bar i Dubai på tisdag och SMC på onsdag!

Yes - det blir Dubbe på tisdag! Efter mycket hets och krångel är iallafalla mina flyg bokade och jag ska alltså spela på C-bar, stället jag spelade på för två somrar sen, igen. Ska bli himla kul att åka tillbaka. Det är så härligt galet i Dubai!

image671

Jag åker kl 16.25 på måndag, mellanlandning i Istanbul och kommer fram i Dubai kl 04.55 på tisdagen. Då kanske jag borde sova några timmar innan jag ska spela på kvällen... men antagligen kommer dygnet vara svängt och jag pigg som en mört och jag kommer ju vilja maxa Dubai de få timmar jag är där! Kanske ta en skidtur i Mall of the Emirates, kolla hur högt världens högsta byggnad hunnit bli nu, festa med iranier så rika så de kan köpa Sverige och annat kul. Hörde precis att de ska bygga en enorm (inget är någonsin litet i Dubai, här slås det på stort!) nöjespark som två stycken Disneyland och ska anställa ca 200.000 pers inom en snar framtid... galet haha kanske ska på anställningsintervju också då eller köpa ett land i "The World" som byggs, ett eget Sverige när jag får hemlängtan, sjukt...

Jag åker hem redan kl 09.10 på onsdag morgonen, och då till Sverige, landar kl 20 på Arlanda..  Ska  jobba i Swe igen och så hade jag tänkt, om jag nu hinner, infinna mig på SMC på Berns kl 21.

image670

Housewives och även jag själv (om det lyckats undå någon som läser den här bloggen hehe) är ju nominerade så måste ju dit och vråla lite när våra namn läses upp på Awardsen.

Nu ska jag åka och kolla på en studio här i Berlin, den ligger lite off men är å andra sidan sjukt billig.

Tschüss!
La Fleur


Ikväll spelar jag på Q!

Såhär ser det ut på utsidan...

image668

Och såhär på insidan...

image669

Q! är bla vinnare av "Travel & Leisure Design Award" (NY, "Bestes Designhotel weitweit") och Condé Nast Traveller UK skrev att det är ett av de 50 coolaste hotellen i världen. Det är altså i en medlemsbar  som tillhör ett hotell, fast ej ligger i samma byggnad om jag förstått det rätt som jag ska spela.

Sitter på Cafe Mir just nu, grymt fik vid Schlesisches Tor i Kreuzberg, såklart precis runt hörnet från där jag bor hehe.

Så alla svenskar som bor i Berran, holla för gästlista till ikväll!

Love
/La Fleur

 

Dubbe på tisdag?

Michel, en bokare som tidigare bokat mig till C-bar i Dubai ringde mig precis. Stressad som vanligt och sa typ " hello Sanna, I know it´s a short notice but can you play in Dubai on tuesday? Jag: Tisdag, ehhh yes, I guess... Michel: Ok ok ok, can you please help me check flights from where you wanna fly from. Jag: Well I need to fly from Berlin, but fly back to Stockolm already on Wednesday. Michel: ok, ok, o check the prices and get back to me asap!" Okeeej..

image667

Så sköts bokningarna i Dubai... haha. Nä egentligen inte, när jag spelade där sist så bokades det tre månader i förväg...

Men nu återstå att se om de har råd med en inte så billig typ sista-minuten-biljett till Dubai och mitt gage på det.

Dubbe eller Berran på tisdag det är frågan det!

/La Fleur

Soundcloud

Här är en liten del av min profile view hos Sound Cloud. De hade fest på sitt feta kontor här i Berlin i söndags. Jag kom ju lite sent eftersom jag landade först kl 18.30 med flyget på Schönefeldt så jag missade en väldans massa god mat och dryck, solen på terassen, 50 djs och liveakter springades på hustaket men det var trevligt fortfarande när jag anlände vid åtta tiden!

image666

Sound Cloud lär ni höra mer om snart om ni inte redan gjort det! Beta versionen är det änsålänge begränsat antal användare till, men snart släpps det till fler hungriga musiksjälar.

Idén är kortfattat att man kan dela med sig av sina egna produktioner och på så sätt få feedback, input mm. Du kan ladda upp dina låtar och användare kan gå in och kommentera i själva ljudfilen, mkt smidigt, användbart och kul!
Det finns andra användningsområden och planer men vet inte hur mkt jag kan outta än utan att få smäll på fingrarma bara hehe.

Signa upp er på nyhetsbrevet sålänge här!

/La Flööör

I förrgår

I tisdags blev det Omusoba på japanen på Alte Schönhauser Strasse med Emma och Alex från Göteborg.

image665

Kvällen frtsatte med en drink inlindade i ett gäng filtar på Weekends terass med underbar utsikt. Oj, syftningsfel, det var vi och inte drinkarna som var inlinande i filtar. Och avslutades med Watermelonman- och Poplinedrinkar på Cookies. En av Martinez brothers spelade, mycket trevligt.

Kändes som det blev en tidig hemgång fastän kl var 04.. sista stoppet var på Runde-mini-pizza vid Schlesisches Tor. Håller fast vid att det är godaste pizzorna jag ätit ever (iaf kl 04 på natten).

xXx
/La Fleur

 

Min konkurrent i tyskland


image664

Kanske dags att jag också skaffar en skåpbil med texten La Fleur Creativ.. eller kanske en cykel.

Greetz!
La Fleur

Falun resumé

Spelningen som Kamouflerad Kurbits anordnade på Kopparhatten i lördags var sååå grym! Bakom dj-båset fanns det mycket yta, som en litet minidansgolv så jag och Adeline dansade som aldrig förr under skivspelandet! Befriande efter att dagen innan varit inspärrad i dj-båset på Berns 2:35:1 (det blev strul, det nya dj-båset vi brukar ha vid slutet av lokalen var uppflyttat till terassen osv osv, spelningen gick bra ändå, dj-båset är ju grymt rent ljudmässigt men man känner sig lite instängd).

Bilderna nedan har jag snott fr Dalarnas tidning:

image661

Det var köööö utanför Kopparhatten. 180 biljetter var sålda redan som förköp och lokalen tog endast 250 pers.

image662

Ehhh, den här bilden är ju inte riktigt ok, jag ser helt galet svettig ut. Men det var varmt. Den här bilden är tagen efter vår spelning när vi sitter och väntar på att arrangörerna ska göra upp med ägaren - för att göra en lång historia kort.

Vi är snart tillbaka i Falutrakten, närmare bestämt 27 juni, mer om det snart!

Tchüss!
Blümchen

Housewives <3 Kamouflerad Kurbits

Nu bloggar vi på Kopparhattens dator. Det är här vi spelar ikväll.
Läs mer här: http://www.dt.se/noje/klubbkoll/article309373.ece

image660

Det är kollektivet Kamouflerad Kurbits som har bokat oss. De har haft idag haft vernissage för sin utställning "Jesus hör dig".

Komsi komsi alla i Falun, det är på Kopparhatten det lyfter ikväll!

/Housewives

Berns ikväll

Hörni kom ikväll till Berns! Det kommer bli jättebra och är ju trots allt säsongsavslutning! Sen blir det Fredsgatan resten av sommaren. (Första datumet är 6e juni)

Jag har dessutom ett nytt nagellack som är fett med snyggt och heter Romantic, vilket borde vara en ytterligare anledning.

Ses sen!

//Adeline

David Guetta vet hur man festar

OMG vad mycket folk det var på Cafét igår. Jag och Ida hade det rätt soft ute på terassen. Dock så gick det inte att ha infravärmen på eftersom alla rum var på och de hävdade att strömmern skulle gå om de smackade på den också.. så jag fick alltså stå och frysa. Och när man fryser så blir man stel och spänd i hela kroppen och till det stå fem timamr i högklackat på stengolv, vad tänkte jag med när jag gick hemifrån? Men Ida och jag fixade biffen. Sopade undan det mesta glassplittret och lade ut ett gäng handdukar på golvet och tog av oss skorna och stor i struplästen/barfota.

image658

Terassen stängde redan kl tre men Guetta och Housemaffiakillarna spelade till 04 så jag och Ida tog en sväng upp dit. Vi möttes av tonerna från The Love is Mine.... ni kan ju tänka er hur hysteriskt det var.. Vi tog skydd bakom dj-båset en stund. Jag var för trött för att kasta mig ut i folkhavet och dansa men det var andra som skötte det bra.

image659

Nu ska jag sova en stund. Klockan 17 ska jag vara på Nordic Light och spela på deras Friday Light Session till kl 21. Sen är det Housewives på Berns 23-04. Djmaraton. Kom och häng med mig på Nordic och/eller Berns ikväll!

xXx/La Fleur

Uppdatering Business & Pleasure

Bara måste skriva några rader om detta fantastiska event! Det började lite knaggligt i måndags i Malmö, men på tisdagen i Helsingborg var alla mer varma i kläderna och det gick jättebra!

Eventet var arrangerat av bland andra Artcom, Företagarna och ik2. Ewa Westerling var programledare och deltagare i talkshowen var förutom vi var; Maia Hirasawa, Sofia Svantesson, och Johanna Ritscher. Sjukt grymma kvinnor allihopa som ni säkert förstår. Förutom att sitta med i soffan och prata spelade vi skivor på minglet före och efter.

Om eventet: "Vi vill modernisera synen på entreprenörskap och skrota gammalmodiga föreställningar om hur en entreprenör ser ut och tänker. Kom till en kvällshappening i klubbmiljö med ett annorlunda program som förenar nytta med nöje."

Mera sånt här! Alltid roligt att ha uppdrag som avviker från de vanliga klubbspelningarna.

/La Fleur



En vanlig onsdag på Pacemaker kontoret

Kan se ut som på bilden nedan:

image657

Jag var där på kort möte idag. Alla på kontoret var i full gång med att sätta sina handavtryck på väggen, jag klämde dit mina labbar också, ni ser dom på bilden, mittemellan Ola och Martin. Rosa, en tjock högerhand (gled lite..) och en mer normal vänsterhand, fint va! Pacemaker är med på David Guetta-festen imorgon på Café Opera där bla jag och Däjvid ska spela. Han värmer såklart för mig. HIhi va busig jag är.. ok, jag är trött och flummig. Jag ska antagligen riva av ett litet set med Pacemakern också, ska bli kul! Ska sova en liten stund nu tror jag. Sen kanske jag orkar skriva ett inlägg till om Buisness & Pleasure kvällarna i Malmö och Helsingborg, mycket intressant och roligt vill jag lova!

Vinkevink!
La Fleur

Buisness & Pleasure i Malmö

image656

Det här ska jag och Adeline vara med på ikväll. Återkommer om mer detaljer imorgon. Då kör vi samma grej i Helsingborg! :)

/La Fleur

Fredagen!

Oj, jag hade jättekul i fredags! Har inte haft så kul helkväll på länge. Bra spelningar blandat med massa fina människor (big up (ååå så fult men jag vet inte annat, pju!!): Devi, Stefan, Christine, Robert, Ivan, Hanna och David!) och fina vibbar resulterade i toptop. Så jag fick det väl igen bekräftat att jag har roligast när jag är ute och spelar. Blir typ aldrig kul så annars, då känns det mest som att jag bara försöker fördriva tiden liksom.

Såhär glad var jag:

 image655

När jag och Stefan övade plutposer inför kameran. Stefan vägrade dock tyvärr. Bilden är tagen från stureplan.se.

Kram! //Adeline S.

Örebrohäng

Trodden jag skulle vila upp mig, men just nu är jag så trött så jag snart stupar. Sömn har varit en bristvara, men jag har därför också hunnit med massa roliga saker, sova kan man ju göra en annan gång..

Jag spelade ju på Backstage i onsdags. Det var roligt! Helt klart bästa spelningen i Örebro. Min rara syster fotade mig med sin kameramobil och skickade mig ett MMS kl 04 på natten.

image654

Det var svettigt. Mitt hår fluffar upp sig nåt otroligt när det är fuktigt och varmt, inge fint. Men vad gör det om hundra år!?

Igår kväll åkte jag hem till en mycket god vän, Pernilla.Väldigt trevligt som vanligt! Vi skulle gå och lägga oss tidigt eftersom klockan skulle ringa 04.40 idag då vi skulle göra oss redo för hopptävling. Hon skulle tävla med sin häst och jag skulle vara hästslav. Det var väldigt roligt, förutom att jag var sjukt trött eftersom vi inte gick o la oss förrän kl 01 och jag sov nästan ingenting, känns som om jag hade mer tävlingsnerver än henne. Kl 11 när jag kom hem idag hade jag redan varit upp 6 timmar och klockan kändes som mkt mer än förmiddag. Tog en dusch och åkte med syrran in till stan. Köpte ett par skor. Har länge behövt ett par danspjuck till Berlin, funkar inte riktigt att köra high heels 8 timmar på Panorama bar... så så snart jag är back in Berlin ska de invigas!

Lite senare mötte vi upp Hassan och Jonas för en fika. Jag åt en bit kolatårta OCH en budapestbakelse, mådde sjukt illa efteråt, kan varit sömnbrist eller sockerchock.. När vi kom hem så sov jag två timmar men är nu alive kickin again. Dock blir det en soft hemmakväll, så skönt!

Hoppas ni haft/har en skön helg!

Puss på Er!
La Fleur



DJ maraton!

Hej hopp,

nu är det pepp inför ikväll! jag ska spela typ 8 timmar. Runt 80 låtar räknar jag med att det kommer bli, det är en hel del det.

Först spelar jag på Ljungrens (Brunogallerian) med Devi Brunson. Det ska bli kul för jag tänkte spela sånt som jag inte direkt brukar spela annars. Och sen för att jag inte har spelat med Devi sen Fredsgatan förra sommaren heller! Eller jo förresten vi körde på NEU nån gång kom jag på nu.

Därefter så blir det Junction på Esque och White Room, där jag spelar i White Room delen och Abe Duque spelar i Esque delen. kommer nog bli riktigt kul det med, har inte kört där inne på White Room förut. Och enligt Fredrik så var det bäst där inne förra gången och då körde Ida Engberg. Så kan nog inte bli annat än bra. Jag var lite rädd för att folk skulle dra från stan pga helgen, men det verkar som dom flesta har hållt sig hemma iallfall.

Men varför kan man då undra händer allt på samma gång? Det har hänt mig förut en gång också, då jag först körde på nån Monday Bar fest på Berns och sen körde sista passet på Spy Bar, på den tiden det var stort dansgolv i Victoriasalen. Och i höstas när jag körde i Linköping på fredagen för att sen åka direkt till Uppsala på lördagen. Skumt alltså, inte som att jag spelar så JÄTTEmkt själv längre liksom men ändå blir det såhär.

Men hoppas att ni vill komma iallafall! Ljungen har öppet 21.0-01.00 och Junction 23.00-05.00!!

komkomkom!!!

image653

Och jaaa, dom har skrivit fel. Ska inte stå så där. Rättså irri måste jag säga.

//Adeline Supreme

RSS 2.0