Helgens festligheter

Händer här..
..hoppas vi syns i Stockholm ikväll eller i Östersund imorgon!

xx
La Fleur

Juret

Har ju glömt att berätta.. när vi spelade i Karlstad sist så träffade vi återigen på Johan som brukar droppa våra jeansstorlekar utan att vi ber om det och som verkar ha den trevligaste klädbutiken i stan, Ballroom Dept. Store. Vi fick varsin snygg tisha från märket Juret därifrån. De gör kläder i ekologisk bomull i små numrerade upplagor.
Såhär fin var min:Obs, det är inte jag med manliga armar på bilden hehe.

Kärlek från ett soligt Berlin!
La Fleur

Den som väntar på något..

..gott! Kan få vänta alldeles för länge... jag har ju utlovat en ny mix alldeles för länge, närmare bestämt 3 år nu hehe.. men det har ju istället gjorts grymma Housewives mixar under tiden! Vi har en ny sån på g snart, men tills dess får ni gärna lyssna på min
La Fleur - Flower Power Mix!Love,
La Fleur

Karlstad -och Arvika -dags igen!

Nu är vi i Karlstad igen och imorgon blir det Arvika. Det börjar bli tradition att besöka Karlstad och Arvika 1-2 ggr per år, mycket trevligt!

Ikväll i Karlstad har vi dock lite konkurrens från GZA från Wu-Tang Clan som kommer till Karlstad med sin Liquid Swords-show. Enda stoppet i Sverige! Mäktigt. Förhoppningsvis kör han sin efterfest på Koriander där vi spelar, vi ska skaffa fram en mick så han kanske kan köra lite på någon av våra egna låtar hehe.
Hörde också att de har tagit ner Maskinen-affischerna som satt uppe inför deras spelning snart på Arena, stället GZA också ska uppträda på. Orsaken är ju såklart maskinens uppochnervända Wu-Tang Clan logga.. kanske inte är så poppis hon Mr GZA.

Ok, Karlstad, ni vet vad som gäller, ikväll kör vi så det ryker!!!

ps. om ni inte redan är det så gå med i vår "Fan page" på Facebook. Där kan ni lyssna på våra två nya låtar som vigaranterat kommer riva av under kvällen.Love,
La Fleur

RSS 2.0