Välgörenhet - Housewives Charity Night

Tänk om du skulle behöva dricka det här 5e glaset! Det vore inte alltför roligt. Det är just därför vår nästa fest i ren Housewives-anda faktiskt är en "Charity Night". Vi kommer att stödja organisationen Charity Water och förberedelserna är i full gång. Den 5e juni på Fredsgatan 12 sker det.

Dra ditt strå till stacken och kom dit.

Vi ses där!
Housewives

Somrig utsikt från trappan

Idag var det gruppfotning för Fredsgatans alla sommarklubbar. Kändes väldigt somrigt att springa upp och ner där i trappan igen. Och lite av den där gemenskapen som alltid fanns på Trädgården infann sig tom, där jag för övrigt spelat hela 4 somrar i rad. Trädgården kommer som jag förstått det tyvärr inte att öppna nåt mer.. Men istället finns det ju andra klubbar! Som F12 tex. där vi kör en fredag i månaden som Housewives och Berns terrass där jag kommer spela själv några söndagar under sommaren.

Passade på att träffa lite nya ansikten vilket var trevligt. Låtar utlovades att skickas och kanske tom lite djskola (inte för mig då.. :P). Om allt går i lås så kommer vi ju dessutom att första datumet, som är den 5e juni, fira av med en hejdundrandes fest. Ja, det tycker jag faktiskt att det kommer bli. Med välgörenhet som tema och allt är man ju liksom cutting edge. Housewive's Charity Night! Vi har inte spikat allt än men räkna med att det kommer bli en fest där a.l.l.a. var så det är ju dumt att missa.

Glöm heller ej att lyssna på senaste P3 Danset här:
P3 Dans 09-04-04

Det handlar om London och vi pratar med Sharooz, Londonbaserad dj och producent, och Heidi som leder programmet In Djs We Trust på Radio One!

Här kommer sommaren!

x x Adeline Supreme

RSS 2.0