Skivshopen Decks

Oj, känns det bra eller?! Nu äntligen ligger skivan uppe på decks. Ta en titt här nedan och varför inte beställa ditt ex och hjälpa den upp på listan! :)

 

 

xx HW


P3 Dans

I helgens upplaga av P3 Dans körde vi lite prat och mycket musik rakt igenom.. Lyssna här:Ligger uppe i 30 dagar!

x x Adeline S.

Dirty Julafton

Ja, nästan som julafton är det när vi hänger på posten och skickar iväg allt vi har i säcken... Se till att få din klapp också, innan dom tar slut! Massa pre-orders har distributörerna redan fått och vi måste hålla hårt i dom så vi får en var själva.. :)

Räven till vänster hälsar så hjärtligt också.

 

 

Dirty Dancing!

Housewives


Berns, Enthusiasm och Stylein


Jag hade tre väldigt roliga spelningar sista helgen i Januari.

Först ut var Berns 2:35:1 på fredagen 29 jan:

Lördagen åkte jag ner till Växjö för att spela på club Enthusiasm:När inte händerna i luften räckte till så togs inredningen till hjälp, i detta fall tavlor hehe...
Måndagen 1 feb avslutade fint med Stylein visningen där jag var avsändare för visningsmusiken:

Nu på lördagspelar jag i Berlin igen, roligt roligt, kom och dansa om ni är i stan!x Love x,

La Fleur

Kanske är det coolare med is?

Förlåt för dåligt skämt hehe..

http://www.youtube.com/watch?v=h5G2scukRSM&feature=player_embedded

 

x La Fleur


Bel Vista - Keno Records

Nu har mitt första släpp på Keno Records kommit ut! Låten heter Bel Vista och är ett samarbete mellan mig, David Keno och Jaxson. Det hela finns tillgängligt att köpa på vinyl på t.ex. Juno, Decks och Web-Records. Jag gillar Solar&Aureo remixen som attan. Lyssna på den på min Myspace. Här är fina vinylen:
x x x Adeline Supreme

Das schmeckt gut!

Kanske borde vi prova att pressa i choklad nästa gång istället för plast?


 

Mmmm .. marabou!


xx La Fleur

 


2010

Vi är just nu i Stockholm för att jobba på nya grejer. 2010 kommer vara Housewives år och just därför ska vi jobba hårt på det! Ni har väl inte missat att vi t.ex. har ny layout på både hemsida och myspace? Måste säga att det känns väldigt uppdaterat och fräscht, har på nåt sätt lite "nytt årtionde" över sig passande nog. Nu smider vi planer som att ta nya pressbilder och sånt också men mer kommer om det längre fram.

Kände lite för att spå framtiden i googles kula, och en sökning på 2010 genererar ett oändligt antal bilmodeller, så vi får väl anta att detta är bilens år och att Housewives kommer att köra en sån här trevlig röd Cadillac. Men det förtjänar vi väl efter ett år av hårt arbete!?x x x Adeline S.

RSS 2.0