Ny Mix - Would You..? - Adeline Supreme

Jag har gjort klart en alldeles sprillans fräsch mix!

Den finns att lyssna på här:

http://www.letsmix.com/mix/46815/would_you_mix

Om du vill ladda ner kan du gå in här:

http://soundcloud.com/adeline/would-you-mix

Would You..? Mix by adeline


Den innehåller även mitt nya släpp Would You, som för övrigt har nått plats 53 på Beatports Deep House Chart!

Bästa,
Adeline Supreme

Flowerhead EP videos

Pernilla heter hon som gjort dessa två underbara video klipp till låtarna Et La Fleur och Flowerhead på Flowerhead EP:n. Visst är de fina!?
Power Plant Records kanal på You Tube hittar ni här.
x La Fleur


La Fleur listor...

Det här med charts är ju väldigt poppis nuförtiden. Men det tjänar sitt syfte. DJ:ns roll är ju mycket att vara en selektor, visa ny musik och förutom det sjävklara att spela det på dansgolvet så kan man göra det genom, ja just det... charts!
Här är mina charts på Resident Advisor och Beatport för Juni:

BEATPORT
RESIDENT ADVISOR
Hoppas ni hittar något ni gillar! :-)

x

La Fleur

Sommar!

Ja, hej! Skönt att vara i Sverige lite för att få lite härllgt perspektiv på saker och ting. Typ åka ut till sjön där man brukade bada när man va liten och minnas att man aldrig kunnat tänkt sig att man fortfarande skulle leva såhär många år senare. Det är fint!

Nu sitter jag mest och lyssnar på musik, är ny mix på gång. Har lagt upp en facebook-sida, vore jättekul om ni ville joina mig där! Titta in här.

xx Adeline S.

Adeline Supreme - Would You - Einmaleins Musik

Ny release ute nu på Einmaleins Musik, labeln där bl.a. Pan Pot, Andomat 3000 och Bloody Mary släppt tidigare. Låten har jag gjort tillsammans med Mario Aureo och Daniel Solar och ni kan lyssna på den här:

Mario Aureo & Daniel Solar feat. Adeline Supreme - Would You by adeline
Finns ute på Beatport nu. Och kommer att släppas på vinyl senare i år med några spännande remixer!

Peas and peace,
Adeline S.

Skivbutik, sol och snäll recension!

Hejsan!

Kom precis hem från mitt extra jobb, som inte direkt känns som jobb eftersom det är så himla trevligt, på Melting Point Record store här i Berlin. Jobbar där ungefär en gång i veckan eller när butiksinnehavaren Mitch behöver mig.
Idag jobbade jag för att han ville vara ledig och titta på fotboll, Italien spelar. Han är nog nästan mer intresserad av fotboll än skivorna han säljer haha. Om ni är i Berlin så rekommenderar jag varmt ett besök på Melting Point, onsdagar är bästa dagen, då kommer alla nya skivor in! Men det finns en hel del backar med rariterer att gräva i också.

Förutom att jag haft en trevlig dag bland vinylskivor så är jag väldigt glad över bra recensioner jag fått på min Flowerhead EP. (som för övrigt sålt slut 2 ggr på Decks (dock åter i stock nu!!) och Juno (snart i stock igen).
Om ni har en minut över, läs en trevlig recension här från Playground.net :)

 

Nu ska jag ta mig ut på Kastanienallee och hugga en falafel för 2,50 € - perfekt måndagsmat!

Trevlig kväll!
x
La Fleur

Pommes och Pistoler

En söndagsmorgon i solen med Beatport och Juno surf. Kunde nog knappast bli härligare. Det gäller att träna sitt öra så mycket så bra som möjligt, lyssna kortast möjligt, undvika all skit men ändå hitta det bästa! Jag har ju några års erfarenhet, så jag är rätt bra i den här sporten nuförtiden. Värsldkupp jag ställer upp!

Men apropå det här med solen, jag bor ovanpå en Sam's Chicken, så då och då kommer det pommes frites os, den här stan är ju byggd på det kan man säga. På pommes alltså. Desto längre jag bor här desto mer osugen på pommes frites och skräpmat blir jag dock. Så jag kommer nog klara mig utan att väga min dubbla vikt när jag kommer härifrån. Håller mig till en hälsosam och härlig salladsdiet istället.

Imorn har vi filmat live framträdande, så jag ska sjunga upp min hesa röst resten av söndagseftermiddagen.

Peace and Peas,
Adeline S.

Hej!

Tiden går fort när man har kul! Har ganska exakt varit i London 2 månader. Och det känns ungefär som jag hunnit leva 2 liv, på både gott och ont förstås, men endast gott i längden tror jag! : )

Ni missar väl inte att lyssna på senaste P3 Dans här. En hel del bra musik i den kvällens program vill jag lova!

Ikväll blir det lite prataj i West End, min vän spelar och han meddelar att Richard Branson brukar hänga där så träffar jag honom ska jag passa på att pitcha några nya ideér jag har. Det kommer ju alltid en hel del när man rör om i grytan. Jag kommer alltid på massa bra saker när jag flyttar nånstans tex. Jag tror jag är några bra saker på spåren denna gång, men jag ska inte avslöja riktigt än, är fortfarande i utvecklingsfas. Ibland när saker bara faller som dom ska ja, då vet man att det är nåt bra iaf.

Andra trevliga saker som händer framöver är mitt nya släpp på Einmaleins Musik (Pan Pot/Bloddy Marys label tex) och en grym radio grej här i London, jag ska hålla er uppdaterade.

Men på måndag blir det Sverige för några dagar, måste göra massa saker och jag vill ha alla mina sommarkläder har ju varit hett som tusan här! Sedan spelar vi på Strömparterren lördagen den 19e juni, missa inte. Vi hörs imorn!

Peace and Peas

Adeline Supreme

La Fleur - Flowerhead EP / Power Plant Records


I måndags släppte jag ytterligare en EP, på mitt egna skivbolag Power Plant.
Denna heter Flowerhead EP och släpps endast på vinyl.
Så om ni vill få tag på ett ex av det svarta guldet så finns det bla på Fade Records, Skånegatan 75 i Stockholm.
Man kan även beställa via Fade på nätet och få skivan hemskickad.Tyska siter som Decks.de (där den låg på deras Buzz chart redan förtsa dagen :) eller Deejay.de eller Djshop.de säljer också samt Engelska som Juno, Phonica mfl.

Woohooooo! :)

xXx
La Fleur
RSS 2.0