Mega fest på lördag!

Känns ju lite som en Housewiveskväll när de  kör på Mega Music Bash sådär!  Men jag kommer spela ensam allena. Eller ensam är jag ju inte, kommer att ha Carro med mig, och Alex aka Sandro Monte vid min sida, roligt!

image541

Tror jag ska passa på att kolla in stjärnskottet Adam Tensta också. Hoppas på mycket folk, Münchenbryggeriet är ju rätt stoooort! Ni vet ju vilket golv ni ska hänga på...  Välkomna!

Megahouse!
/La Fleur

Ensam husfru söker maka

Nu sitter jag i Adelines säng och bloggar! Jag bor nämligen i hennes lilla lya medans jag är i Stockholm. Hon är ju som ni vet bortrest så jag får ha den för mig själv. Skönt att ha ett eget place men jag saknar henne (dock inte att sova skavfötters till hennes snarkningar;). Lite jobbigt att vi åker om varandra eftersom jag åker till Rio nästan meddetsamma när hon kommer hem från Buenos Aires.. jobbmassan hopar sig och även om det fantastiska internet löser mycket så behöver man också ses och göra saker. Vi har mycket spännande saker på gång som vi behöver ta tag i!

Kom heeeeem Adeline, eller kom upp på Skype!

Puss!
/La Fleur

Housewives goes France

Jag har verkligen glömt bort min franska, och bättre blir det ju inte av att allting smakar beskt av Aloe Veran heller. Men om ni vill öva lite så har Foleffet.com skrivit om oss här. Det är någon sorts blogg tror jag men fattar inte riktigt, Bablefish gjorde inte riktigt sitt jobb den här gången.

/AS

Husmorstips

Jag ar alltid valdigt forsiktigt nar det galler solen, typ sover under handduk med massa kram och keps. Tills en dag nar det ar molnigt och jag glommer allting och branner mig massor. Vilket hande igar dara. Min mage, rygg och mina kinder ar alldeles roda och det kliar, och efter det brukar det ju alltid sluta med att man flagar av all solbranna man fatt...

Men saken ar den att det finns ett sjukt bra tips for att inte flagna hur mkt man an brant sig! Och det ar Aloe Vera plantan. Har borta finns den i var och varannan rabatt sa i Sverige kan det ju bli lite svart att hitta. Men det man gor ar iaf att dela pa dom tjocka bladen och smeta ut sa mycket det gar dar man brant sig! Det sticks lite, blir som klister pa kroppen och smakar beskt, men inget flag!!! Super tip No. 1 alltsa!

Jag skulle daremot behova tips pa hur man inte tappar bort sina kort. For det har namligen hant annu en gang... Hatar betalkort! Eller ett splittrat huvud snarare.

Kram/Adeline

Fääshionshow!


Nu är jag i Stockholm mest på grund av Modeveckan, jag ska spela på Styleins visning imorgon.

image533
Här är Styleins inbjudan.

Visningen är kl 15 på Berns imorgon!

/LF


Frimis, Örebro, 26 januari, 2008

Jag blir inte så ofta nervös inför spelningar nuförtiden, men lite kände jag inför i lördags. Kanske för att det var i hemstaden, man vill ju inte komma hem och göra bort sig liksom.. hehe. Eller bara för att jag vet att house-och-techno scenen i Örebro inte är gigantisk... Jag anlände iaf till Frimis lite innan kl 22 då jag skulle börja. De hade ordnat utrustningen jättebra och för en gångs skull fanns det bra monitorer i dj-båset.

Frimis är rätt stort, skulle tro att det behövs en 8-900 pers för att det ska kännas lagom mkt folk, och så många var det tyvärr inte igår.. Det kändes som om de kanske borde satsat lite mer på promotion. De som jag känner i Örebro som tycker om elektronisk dansmusik hade inte haft en aning om att jag skulle spela sådant på Frimis om jag inte sagt något till dom själv... datumet spikades iof rätt nära inpå, men promotion på rätt sätt är ju ofta A och O för att få ett fullt ställe. Well, well, det finns dom som kan sånt bättre än mig, men iaf.

image540

Den här sjukt fina blomman fick pryda mitt glas.

image539

Det var Deninis the Menace som hade med sig den. Han har haft två stycken kvällar på Frimis där han har manglat ut techno, så alla Örebroare som vill lyssna på annat än mainstream house, rnb hits och schlagers, håll utkik efter hans kvällar! Sen så planerar även residents djs på Frimis att starta houseklubb där så det kanske kommer bli Örebros nästa techno och housepalats, vem vet...

Jag spelar igen i Örebro 23 februari!
/La Fleur

Radioslave update

Matt gjorde ett bra jobb, fast kanske inte det mest galna setet jag hört. Men kanske berodde det på att han var lite sliten. Tidigare på morgonen samma dag så plockade vi upp honom i Prenzlauerberg i Berlin, på väg till Tegel flygplatsen. Då hade han fortfarande inte gått och lagt sig från festen kvällen innan. Väl framme vid flygplatsen började han dagen med en starköl och cigg, gott!

image538

Kvällen avslutades med ett skrovvål på 7:ans, Matt gillade hamburgare med mos!

/La Fleur

Radioslave på Nef!

Jaaadå! Nu är det fest! Matt/Radioslave har blivit Berlininspirerad och kör minimaaaal, men nu har han blivit varm i kläderna och maxar lite. Bra! Jag har druckit mkt redbull och white russian för att motstå frestelsen att gå och lägga mig kl 23, funkar faktiskt bra!

Hopaps ni har kul vad ni nu gör, lite pics kommer imorgon!

Üntz, üntz, üntz!
/La Fleur

Empanadas!

Har vart utan internet några jobbiga dagar i Uruguay nu. Men det var ju egentligen inte jobbigt alls annars. För det var så himlarns grymt faktiskt! Jag hängde mest i Piriapolis, men om nån vill ha ett tips så är det lätt La Barra. Gud, vilket underbart ställe, lite som Palermo Soho i Bs As fast 1000 ggr bättre, å då är ju ändå Soho jävligt bra liksom. Men i La Barra finns det ju strand o hav så det är ju inte riktigt jämförbart liksom... Där vill jag ha ett sommarhus! Vi får jobba på så kanske vi har råd med ett HWresort eller så där nästa år. Eller så blir det i nåt av dom andra företagen hehe.

Här är min delikata empanadamiddag!

image534

Med grönsaker är dom godaste, på andra plats tonfisk. Fast jag vet inte om det finns egentligen eller om jag bara drömt det, fattade inte riktigt vad han menade... hm

image535


En mataffär som heter Disco i Punta del Este! Näst genialiska namnet snäppet efter Mega House affären som ligger här i krokarna. Slår vad om att dom bara säljer stora papperdsockor av de där konstiga utklädda damerna.


image537

Och en härlig solnedgång i Punta del Este!

Hasta luego, hay que ser una mujer de la familia!

ciao/A

Ljudkort + mick = SANT!

Weeeeheeee det funkar! Jag är lycklig över att mina vänner funnit varandra. Tack Apogee duet- och ADK mick support! Nu ska bara jag försöka bli vän med Ableton också... vi var rätt osams imorse så jag var tvungen att gå och internetta och äta en god lunch vid Engeldamm café för att kunna lugna mig lite innan jag kan fortsätta. Cafét ligger vid en konstgjord damm mitt i Kreutzberg, supersoft. Man kan sitta utomhus året runt (om man vill) eller mysa i någon av de stora sofforna inomhus. Nu ska jag svepa en choklad med vispgrädde och sen gå hem och spela in min röst.

Tschüss!
/La Fleur

Öööööörääääbrooooo!

För det är ju så man uttalar Örebro om man är från gnällbältet ällär? Om jag berättar för en person att jag är från Örebro och han/hon säger Öööräääbrooo och skrattar så brukar jag lägga på minnet att den personen antagligen 1) har sjukt tråkig humor 2) inte kan lista ut att jag förmodligen hört det typ en miljard ggr förut och inte kommer att roas av det lilla skämtet. Jag är iallafall väldigt glad över att vara en flicka från landet. Från landet kommer de bästa flickorna, det vet ni väl?

image532

Om däremot personen som jag berättde att jag är från Örebro för skulle säga att han hade hört att dom inte var framgångsrika inom grafisk design i Örebro skulle jag vara beredd att hålla med om jag sett flyern ovan iallafall. 

Skämt åsido, det är ju inte utsidan som räknas och det kommer Örebroarna bli varse på lördag! Ska bli väldigt kul att komma till hemstaden igen och riva av ett set. Så alla kära O-a-oare-Örebroare, bege er till Frimis på lördag så ska vi ha kul ihop!

/La Flööööörebro

Ljudkort + mick = (o)sant!?

OMG! Har ni sett ett snyggare ljudkort! Det var kärlek vid första ögonkastet skulle jag vilja säga! Fick vänta en månad eftersom de var slut i hela vida världen men det var det värt. I två dagar har jag dock gråtit och slitit mitt hår eftersom det inte ville funka först, men felet visade sig vara firewire-sladden. Den som följde med ljudkortet var tydligen paj, (bra att grejerna funkar när man betalar 5 lax för ett jäkla ljudkort!) så med utbytt kabel funkar det fint!

image530

Dock har jag nu stött på problem igen! Min mick funkar inte. Jag är mycket aaaaarg, jag hatar verkligen att sitta och pilla och klura över vaaaaad kan det vara som är fel, huuur ska jag lösa detta, jag vill bara att det ska funka!! Det blir helt enkelt inget utslag när jag försöker sjunga en trudelutt i micken. Gaaah!

image531 Funka då!

Någon som har nåt tips? Hjääääälp mig! 

/La-laa-la-laaa-la Fleur



Dj-skola

Eftersom jag nu inte får chansen att lära Janne Joseffson dj:a så har jag istället tagit mig an dessa flickor. Flitigare får man leta efter. Här sitter de och räknar bpm på sina skivor. Imorgon ska vi lära oss att taktmixa.

image524

Vem vet, snart kanske det öppnar en dj-skola i sann Housewives-anda...!?

1-2-3-4-5-6-7-8, 1-2-3-4-5-6-7-8.....
/La Fleur




Cool dj lär tung murvel dj:a!

Det var rubriken på mailet från Fredrik Virtanen. Den coola dj:n skulle varit jag och murveln, Janne Josefsson. Haha. Om jag inte varit i Berlin så hade ni sett mig på Studio Belinda på TV 8 på måndag.

image523

Måste nog vara en av de mest udda och roligaste förfrågan jag fått i dj-sammanhang hittills.. Well, well, hade kunnat vara ett spännande uppdrag, jag kanske tom hade gillat Janne som dj-partner så mycket att jag bytt ut honom mot Adeline? Han hade ju kunnat vara under cover och göra spännande research om skumma affärer i krogbranschen medans jag djade. Vilket vinnande koncept!


/La Fleur

Födelsedagskalas

Igår var jag på födelsedagskalas hos Karina. Det var väldigt trevligt! Tills polisen kom, men då gick vi till Rodeo och fortsatte festen där.

image522

Här är Karina och jag.

Gick hem runt 03.. då var jag så trött så jag höll på att somna ståendes... har fortfarande inte fått ordning på dygnet och sover max fyra timmar per natt. Inge vidare. Men imorgon är det måndag, då blir det nya friska tag!

Nu ska det ätas fisk och potatismos!
/La Fleur

Böööörlin night på Tape

Åhh va skönt att vara tillbaka i Berlin, särskilt när man ska gå ut! Kvällen började med lite bubbel och mycket choklad hemma hos Lollo. Vi firade att hon fått jobb!! Sen åkte vi till Tape. Om man tar U-bahn så får man promenera längs Invalidenstrasse, alltid lika roligt..

image521

Har inte varit på Tape tidgare. De hade nyöppning för säsongen idag, Sneak-thief (live) och Tama sumo och Steffi spelade. Det var bra, men det lyfte aldrig riktigt...

image518

Rara söta Lollo var den enda som ville vara med på kort, Fredrik bara gömde sig, men han var också där och gjorde sköna moves på dansgolvet!

image519

Märk väl Housewivesreppningen... Gillar tapeten, påminner mig om den goda gamla blandbandstiden. Jag spelade in en väldans massa blandband, målade fina omslag och prackade på mina kompisar. Speciellt Helena, hon brukade efter första lyssningen säga att hon inte gillade det så mycket. Då tvingade jag henne alltid att lyssna tre gånger till på bandet. Och efter det var hon såklart såld på grejerna hehe.

image520

Det bästa rummet var det trånga lilla svettiga innanför toaletterna. Jag gillade Tape, och kommer förmodligen åka dit fler ggr, mm, åka, det var en bit. Men rätt smidigt med U-bahn eller S-bahn!

Måste sluta dricka redbull och vodka kl 03 på nätterna, svårt att sova när man kommer hem...!
/La Fleur

48 timmar senare

Okej jag kom alltsa ett helt dygn senare fram till Bs As an det var tankt. 2 hotellnatter, for dyra dollarkurser, pa tok for mkt flygplansmat och helt javla pa tok for mycket portugisiska senare. Jag hatar Sao Paolos flygplats mer an nat annat just nu maste jag medge.

Sa det blev bara ett dygn har i Bs As till jag aker till Uruguay imorn. Men det blir fett for da ska jag hyra bil, hanga med min mkt mysiga kusse och va pa stranden. Ojchojchojch. Harliga tider! Men jag ska flyga imorn igen alltsa vilket ororar mig en del maste jag saga. Inte sa att jag haft mkt tur senaste tiden liksom.

Naja blir bs as nasta helg istallet! Finn sa mkt bra affarer har! Forra aret kopte jag typ ett helt halvars garderob har o hoppas pa att jag kan gora nat liknande aven denna gang.

Menmen, sov sa gott sa lange!
/A

Housewives vårresidens!

Till våren med början 22 februari (det är fan inte vår då, men vi låtsas det) kommer Housewives en gång per månad att vända upp och ner på Berns källare, närmare bestämt på 2:35:1.

Vi ska försöka övertala Saurabh att visa våra sjukt snygga visuals på alla tv-skärmarna. Får se om han låter sig övertygas. Vore mäktigt.

Det är vår nästa Housewives-spelning. Innan dess är Adeline i Buenos Aires mm och jag i Rio, så vi kommer vara brunbrända och utvilade och redo att maxa 22 februari! :)

/LF

Jag ska också till solen!

Weeeeheeee! Men då var det bokat och klart då! Efter mycket om och men så kommer jag iväg till Rio iallafall! Guuuuuu så frääääääscht! Blev bara 11 dagar men det är inte illa.

image517

På bilden ser man lite sevärdigheter, såsom Pao de Acucar dvs sockertoppen och statyn av Kristus "Cristo Redentor" som väger mer än 1000 ton och är gjord i svensk (!) cement. Det ni! Men åååååh jag lääängtar. Träffa brollan och äntligen få lite färg på min bleka kropp. Vem orkar vänta till sommaren..? Moahahaha.

Okej, ville bara läskas lite.

Beijos!
/La Fleur

Men då inte Darmstadt ju!

Jag är alltså på väg till mina kussar i Buenos Aires! Ska åka över till Uruguay på lördag också och hälsa på min farfar är det tänkt, men sen blir det nog mest slapp på stranden och lite återhämtning och omstrukturering inför det kommande året.

MEN jag är ju för sjuttsicken i Darmstadt! Jag skulle göra två byten varav Frankfurt var det första, men så ställde dom in planet över till Sao Paolo så det blir 18 timmar sent, det är ju liskom en hel jävla dag senare. Nu har TAM gruppen som det kallas alla hängt på Maritim hotellet i Darmstadt, för inget va ledigt i Frankfurt. Men måste säga att jag haft det väldigt trevligt ändå, jag läser min Googlebok, rensar datorn och bara försöker jobba på mitt nyårslöfte om ordentlighet. Tror jag lyckats såhär långt iaf, känns underbart bra att ta tag i sånt jag inte gjort förut. Och så börjar jag längta tillbaks till Berlin lite också... :)

Fast går ju miste om en dag i Bs As vilket inte är så otroligt kul... Men får hänga där lite mer sen efter Uruguay och alla playas! Så, nu ska jag ringa upp mina 5 euro vi fått från TAM!!!

Use it to the maaaaaax.
/Adeline


Tidsfördriv på natten

Jag har inte lyckats få någon normal dygnsrytm sen... NY? Hm, det spelar nog in att jag varit gräsligt förkyld de senaste dagarna och hostat mig igenom nätterna och typ sovit nada också. Men idag lyckades jag iaf somna kl 23 (!) ca men vaknade hungrig och pigg kl 03 och kunde absolut inte somna om så jag tänkte skriva ett litet blogg-inlägg för att fördriva tiden..

Bor i en ny lägenhet nu vid Engeldamm, ca tio minuters promenad från lägenheten jag bodde i tidigare. Björn, som jag hyrt av, kommer tillbaks från sig tour i Australein nu i Januari så jag var tvungen att flytta. Annars hade jag gärna stannat i hans lägenhet. Okej att det kanske inte var den fräschaste med snyggaste inredningen men den ligger så perfekt!!! Vet dock inte hur länge jag kommer att bo i denna lägenheten heller så det letas efter en ny from ca 1 feb.. Om ngn vet någon som vill hyra ut, let me know!

Inte långt från hemma ligger en jättestor fin Kaiserbutik. Handlade massa mat och en hel del onyttigheter där igår. Jag vara bara tvungen att köpa chokladaksen nedan:

image515

Awwwww, va söööööta. Heheh, jag är galen i katter. Känns lite freaky och köpa en chokladaks bara därför, men men, förhoppningsvis är ju chokladen god också och smakar inte kattpiss.

Internet i denna nya lägga är sjukt segt, det har inte ens gått att komma in på blogg.se-sidan.. men nu gick det bättre, antar att det är för att det bara är jag vaken såhär dags och surfar ensam på linan. Den delas nämligen.

Nu är Adeline, ni vet hon som jag spelar med som också ska skriva på den här bloggen egentligen ;), på väg till Uruguay! Till soooolen! Jag är lite avis. Håller i detta nu också på att leta en resa till Rio! Min ena bror bor där och jag har planerat att åka och hälsa på honom i ca två år nu.. och just nu när jag skulle till att åka är han på kurs i NORGE! Whut, liksom. Jaja, han kommer hem i Början av feb så kanske åker jag dit då också, men biljetterna är så mycket dyrare då eftersom det är samtidigt som Karnevalen.. well see about that trip.

Börjar känna mig lite tröttare nu... NOT!
Ska äta lite kattchoklad och sockerchocka mig så at jag kan somna när blodsockendippen kommer sen hehhe.

Godnatt!
LF

Back in Berlin!

Äntligen tillbaka i Berlin! Ville bara skriva det!

image514

Weeeheee!

/La Fleur

Hyresgästföreningens rum, Nöjesguidenfesten, Göteborg, 11 januari, 2008

HEj o hå vilken fin fest det var! Vårt rum var extra maxat och till skillnad från festen i Malmö så var vi smarta nog att ta lite kort! Här kan ni se min NY-reppning plus nya bob:

image505

Vi började spela runt 9 när prisutdelningen var klar. Jag är inte så hemskt kultiverad av mig så jag kände inte till någon som vann, ja förutom i musik då vilket var Jonas Game. Sen så höll jag dock med om Gustav Gs parallell mellan mimgubben och Tommie X vilket var hemskt kul. Om ni är på den i NG-festen Sthlm kommer ni säkert förstå hehehe.


image506

Här är lite härligt dansanta människor.


image507

Här var Housewiveshemmet! Vi har samarbetat med Bittra Britta som snart öppnar möbelaffär i Gbg också. Det är alltså Bittra Brittas Hanna och Jessica som gjort all dekor inför dom två nöjesguidenfesterna, helt suveränt faktiskt. Det som inte syns ovan var fina kakfat av smälta vinyskivor plus alla banderoller och typ sjukt stora skärmar med våra visuals (av Axel Brechensbauer på NoPicnic).

image509

Här är Krazy Fiesta-Johan! Han spelade från 3 när vi va lagom trötta efter 6 h typ. En liten paus hade vi bara när Boat Club spelade, men det var inte så mycket paus egentligen för jag och Furry gick upp til Bagheerarummet och dansade som #?*"# när Kärleksjohan spelade Känn ingen sorg för mig Göteborg. Ohhhh, det va så länge sen jag fick höra den och åh vilken bra mix det var! Ingen REmix alltså.


image513

Och med detta fina omslag till skiva så tänkte jag här avsluta mitt inlägg för denna gång! Ryktet går att vissa vill ha oss på NG i Sthlm med. Får väl se om dom tänker sig betala min hembiljett tidigare från Argentina isåfall. Men det vore ju grymt!

Kram/A

Nöjesguidenfest igen ikväll!

Ikväll är det dags för Nöjesguidenfest nummer två! I Göteborg. Jag och Adeline har hand om Hyresgästföreningensgolv igen. Enligt rykten var det bästa golvet i Malmö heh så kom och dansa!

image499

Ses ikväll!
/La Fleur

Working day and night..

Oups, nu vaknade vi precis efter en liten powernap.. Vi satt uppe och jobbade igår till kl 04 ungefär och gick upp kl 09.30 idag och har musikat hela dagen. Och nu ska vi fortsätta... Gäsp. Skulle göra nästan vad som helst för att sooooova lite mera.

Over and out!
/LF

Radio!

Vi ska börja sända radio, och snart får ni också veta vilket program... :), och vi vill därför gärna att ni skickar oss låtar! Vore superkul att få nåt trevligt vi kan spela upp! Så skicka på. Gärna som nåt uppladdat och sen länken till vår mejl: [email protected].

+++

We're just about to start sending a radio show so if you've got any songs that you would want to put on air, let us hear it! Upload it and send a link to our mail at [email protected]. We'll soon let you know when and where you can hear it!


image500  

radio  +  housewives  =  <3


Kisses
/Housewives

Hyresgästföreningens rum, Nöjesguidenfesten, Malmö, 5 januari, 2008

Vi glömde vår kamera, det var många andra som fotade men vi har bara hittat den här bilden som Simon Ogén har tagit. Såhär fint var det i Hyresgästföreningens rum där vi spelade:

image498

Superstort tack till Hanna Brotén och Jessica som har dekorerat och inrett vårt rum så fabolous!

Mega!
/La Fleur

efterrrrfeeeest

idag har vi nästan vart på två efterfester! två fina inbjudningar fick vi också. vilken skulle du helst gå på...?

image496


image497


mmm, tänkte väl det! nu är det iaf slutsparvat för idag. gonattgonatt /A

HemmahosHousewivesfest på Nöjesguidenfesten i Malmö ikväll!

image495

Kom till Slagthuset och dansa!

Gott Nytt År i NYC

Jo jag vet lite sent, men eftersom internet har varit en bristvara de senaste två veckorna så kommer inläggen lite glesare än vanligt och något försenade. Tänkte iaf att jag skulle lägga upp lite bilder från Housewives Nyårsafton som firades i NYC! Vi började med en liten middag i lägenheten vi bodde i. Kl 18 NY-time skålade vi in det svenska nyåret, runt 20 kom Annika och Edvin och så högg vi in på vår ortoligt läckra femrättersnyårssupé.

image494

image488

Måste lägga upp ett kort på en av ostarna vi åt.. Ser ni vad den heter, Adeline försökte iaf ta ungefär fyrtioåtta kort för att visa det; Supreme! Den va god.

image489

Fredrik och jag! Ser ni mitt mycket fina örhänge? En förgylld kackerlacka som inhandlades på Malin Landaeus (yep, svenska) vintage affär i Broolyn. Ligger på 157 N 6th Street (hörnet Bedford Av). Gå dit! Supermycket fina grejer.

Efter middagen begav vi oss till Jonathan Hökklos fest på Catherine Street. Vi kom lite sent så festen var lite avslagen så vi bestämde oss för att bege oss till Brooklyn på en stor fest i ngt warehouse där.

image491

Det var såklart ganska hopplöst att få tag i en taxi så vi bestämde oss för att traska över Manhattan Bridge. Vi kollade på kartan och det såg inte så långt ut dit vi skulle...

image490

Promenaden över Manhattan bridge var jättehärlig! Resten av promenaden som tog dryga timmen kanske man hade kunnat vara utan... Och när vi kom fram var vi helt slut men tänkte iaf titta in på stället. Good choice!!! Det var så grymt, inredningen var helt massive! Tror vi får jobba lite på vår dekor till Housewivesklubben efter att ha sett detta hehe..

image492

Det var maskerad så dom flesta var utklädda, jag hittade en mask i gud på golvet som jag använde flitigt.
Tog massa bilder inne på stället, men inget gör stället och dekoren rättvisa, snyggt var det iaf och vi dansade till 6 på morgonen typ.

image493

Hoppas ni också haft en Gott Nytt År och god fortsättning!

Yesss Siiiiiir!
/La Fleur

Hata delayed flights!

Suck. Flyget fr NYC till Bryssel var forsenat sa nu sitter man pa en av varldens trakigaste flygplatser och kanner sig jetlagad. Kul kul kul. Planet hem gar om 2 timmar... gasp. Hoppas inte Adelines flyg hem imorgon ar forsenat ocksa for da kommer hon namligen missa taget fran Stockholm till Malmo och da blir det bara en Housefru pa Nojesguidenfesten. Det gar ju inte! Kommer bli sa sjukt fint i vart rum pa Slakthuset dar festen halls. Ska beratta lite mer om det senare ikvall/imorgon nar jag ar pa svensk mark igen.

Hejraaaa!
/La Fleur

Ännu mer NYC..

Här är lite andra trevliga saker vi gjorde:

image483

Fikade med rara Felicia. Hon är bokare/promotor på Cielo och har läst music buisness fyra år på NYU.

image484

Åt på en grym italienare i Little Italy (var annars) med Maren, Edvin, Annika (som designar helt fantastiska skapelser under namnet Skyward) och resten.

 image487

Åt frukost två gånger till på Teanys. Måste vara ett av mina favoritställen i NYC. Jag dör för deras Silver Needle tea och peanut butter & apple sandwich.

image486

Shoppade och åt onyttiga saker alldeles för mycket hela tden. Mmmm!

Nu ska vi kolla in stan en sista sväng innan vi drar till flyget. Buhu.

Love!
/La Fleur

Födelsedagsfetsen update!

Idag åker vi hem, det har varit en sån himla bra NYC-vistelse, har gärna stannat längre!!!
Har inte kunnat blogga för internetet har varit så sjukt segt i lägenheten vi bott i. Men nu surfar jag på Hotel Rivingtons snabba lina.

När jag fyller vuxen ska jag fasiken också ha mitt kalas i NYC. Kvällen startade med middag på Monkey Town i Brooklyn. Med på middagen var Chris & Beth (som healade loss på Christoffer så han blev helt salig och lycklig resten av kvällen), Johan, Adeline, Anna och Christoffer så. Efter en supergod och rolig middag gick vi över till Hugs.

image480

Hugs blev smockfullt. Mapei, Krames och Scottie B spelade så att alla dansade sig svettiga. En jäkla bra kväll helt enkelt!

image481

Fredrik fick fyra stora tårtor i bokstäverna NIBC. Rätt äckliga men snygga!

GRATTIS!
/La Fleur

lite new york

Ohojohoj, fortfarande kvar i new york! Jag stannar tills på fredag, kommer hem lördag morgon och åker sen direkt till malmö! Hektiskt, men kul. Även fast jag just nu mest längtar hem till min lilla studio. Menmen, var iaf ett mycket trevligt nyår med en grym fest nånstans i Brooklyn. Okej att vi har haft dekorklubb men i jämförelse med det stället var det ingenting. Kommer nog lite bilder på det snart. Ok, måste kila! /A

RSS 2.0