Housewives Top 10 Beatport Charts

Woho! Sa vi har äntligen fatt upp var första Beatport Chart! Det var kanske pa tiden. Ga in och kolla och kanske tom köp latarna sa hamnar vi lite högre upp pa deras listor!! ;)

Ni som har hängt med kan ju ana varför sista laten pa listan är med ocksa.. hehe.

Kolla här:

Housewives Top 10 Chart

//Adeline S.

Londontown

Jag är i London igen! Över förväntan trevligt att vara tillbaks. Ska verkligen flytta hit när jag tjänat lite mer, jag gillar det. Idag ska vi gå till londonbornas park och sen lär det nog hända allt möjligt spännande.

Vi bloggar lite på Diesels hemsida numera. Ok, lite som i verkligen lite, men om ni inte vart där innan kan det vara värt ett besök! Kommer upp massa ny musik hela tiden och det verkar som dom satsar på nåt riktigt stort med sidan. Det var så Mylo "blev upptäckt", inte just på den sidan men genom en tävling dom ordnade för några år sen.

Gå in här och kika:ciao,
Adeline

Housewives på Grandpa Fridhemsplan ikväll!

Ikväll spelar vi i Grandpa-butiken vid Fridhemsplan. Soft, avslappanat och spontant blir det att spela skivor på deras hightech utrustning; en Numark mix-2, wooho!Nedan är Grandpas beskrivning av oss inför kvällen...Nu köööör vi!

/Blomman

Kommande P3 Dans - intervju med Busy P

Nästa P3 Dans som vi sänder kommer innehålla en intervju med Busy P . Det var presskonferens inför GO´08 dagen i fredags men vi fick hugga honom innan eftersom vi hade lite bråttom iväg. Tyärr tog jag bara ett kort på Adeline och pressrummet och inget på Pedro själv men men...Här men här är han Pedro Winter aka Busy P.GO´08 festen var väl för övrigt en trevlig tillställning, åtminstone i tanken... men det spårade nog ur lite, man kände sig som en packad sill och det tog mig 25 minuter att gå från min spelning i Sturegallerian till Dieselbutiken där Adeline och jag skulle fortsätta spela ihop resten av kvällen.

Gaaahhh vad mkt folk det var!

Nu ska vi fortsätta spela in resten av programmet.. hörs i etern 30 augusti igen!

/La Fleur

I väntan på visning...

Jag är på Ambassadeur (i Sthlm) och bloggar. Om ca 30 minuter börjar Bea Szenfleds visning. Det är jag som står för musiken. Börjar bli lite nervös och hoppas jag kommer allt kommer klaffa när det är dags. Mycket jobb för 15 minuters visning, men det kommer bli jättebra! Man kan kolla visningen live från Beas hemsida, här!
Den kommer starta ca kl 19.xXx
/La Fleur

Örebrohäng

Jag kom till örebro i måndags efter en rätt intensiv helg i djandets tecken. Först var det ju vår F12 avslutning, därefter Sunset Vibes i Strömstad på lördagen. Det var en intressant tillställning. Fred Falke som skulle köra live och som jag var mest intresserad av att höra ställde in sitt live set.. well, låång historia, men det största problemet var nog att festivalen inte hade någon bra ansvarig person som tog hand om alla artister och som kunde se till att de hade det bra. Well, well, annars var det bra, mycket norrmän....

Söndagsmorgon skulle vi och spela på Secret island festival men eftersom killen som håller i festen inte hörde av sig om vart vi skulle åka med bilen och bli upphämtade med båt så blev det inte av.. kanske lika bra det, jag var rätt trött och sliten ändå..

Så  jag och Fredrik bilade till Göteborg där vi hade avslutning på vår klubb Scahtzi! Bra kväll, men pga av orkanvarningar och halvkasst väder så var det inte proppfullt på M2, men trevligt!Nu har jag varit i Örebro och vilat upp mig, men försökt jobba så mycket jag kunnat också, svår kombo måste jag säga. Nästa vecka är ganska fullspäckad med spelningar på modevisningar, inspelning av nytt P3 Dans program och annat Housewives göra. Imorgon kör jag och Adeline i Dieselbutiken, de ska ha en lounge där i samband med GO´08 festen! Jag kommer spela en timma också i Sturegallerian mellan 23-00, sen springer jag bort till Diesel och Adeline och jag spelar ihop till kl 02. Om nu Diesel får sitt tillstånd, suck för Sthlms stad säger jag bara.. Men jag hoppas det blir en hejdundrande fest 08-08-08 för alla 08:or weeheee.. ehh.. eller nåt :-)

Kram!
/La Fleur

Helgen

Det var en trevlig helg. Jag har nog iförsig inte riktigt repat mig efter semestern tror jag, känner mig mest halvpepp på allt hela tiden.

Fredagen var rolig, mkt bra avslutning på Fredsgatan. Dessutom alltid kul när man får lite livefeedback på P3 Dans. Det var alltså sista gången för sommaren och vi har precis bestämt vart vi ska vara i höst! Återkommer om det snart. Om vi får spela tvspel där en viss kväll först förstås, annars kanske vi skiter i det. Hehe.

Lördagen var också bra förutom att det regnade. Jag spelade alltså på Trädgården och min gäst för kvällen var Leo från Lo-fi-fnk. Det var intressant, jag tror han fick utmana sig själv rätt ordentligt, han verkade nämligen rätt skrämd emmellanåt. Ja, eftersom han inte har spelat så mycket förut alltså. Regnade gjorde det också så många höll sig nog hemma tyvärr.

Helgens bästa strapats var iaf när jag och Flurry köpte en drink med ett klistermärke. Vi skulle beställa, nere i Berns källaren, och allt jag hade var ett HW-klistermärke. Men eftersom bartendern uppenbarligen gillade oss sen i våras så blev han gladare för klistermärket än nån bartender någonsin blivit av pengar jag givit dom.
Så kan vi då tolka detta som att våra klistermärken har ökat i värde och är värda typ mer än en drink, kanske uppemot en tusen spänn styck?

Jaaaaa, det kan vi! Dom är sällsynta numera också, finns inte så många kvar.

//AS

Housewives sista sommarkväll på Fredsgatan 12

Adeline och jag var och satte upp vårt kök och HouseWives-banderollen redna klockan fyra igår på dagen. Fredsgatan ser lite annorlunda ut i dagsljus...Här är Adeline i vårt fina kök (gjort av Hanna & Jessica som kallar sig för Bittra Britta när de jobbar ihop).Här är ovandelen som ska sitta ovanför och bakom oss i djbåset men på F12 så får den inte plats där.Visst är den mäktig, lite svenska flaggan över den.. WD!

Fredsgatan igår va jättebra! Efteråt drog vi till Berns och dansade på 2:35:1 en sväng och därefter en båtfest vid kajplats 16 på Södermälarstrand. Båtfesten var väl sådär, men kan hända att vi var tidiga kl 05 på morgonen.. pallade inte vara kvar, särskilt inte när jag tänkte på jag skulle upp kl 10.30 idag och ta tåget till Göteborg för att sen åka bil till Strömstad där jag spelar ikväll på Sunset Vibes... Plus att jag är rätt bortskämd med riktigt bra fester från Berlin och det mesta i Sthlm bleknar i jämförelse...Hoppas Sunset Vibes blir bra ikväll.. det ser ju ut att regna och jag ska spela utomhus på Terassen på The Cod.. well, hoppas de har ett tak. Sen djar Fred Falke spelar 00-03, det tänkte jag lyssna på.

Nu ska jag försöka sova 30 min innan jag e framme i Gbg!

/La FleurFEEST!!!

Ja, hörni kom ikväll! Jag har jättempnga bra låtar och är inte sjuk längre. Har ni tur bjuds det på en överraskning också. Jag kör retrotema. Bästa, ASRSS 2.0