Housewives klubb på China teatern, 28 september, 2007

Kan inte direkt flasha med ett gäng roliga bilder från i fredags jag heller. Ett ganska magert bildmaterial, var så himla stressad mer eller mindre hela kvällen och då blir man som bekant glömsk.
Flåt till alla som jag inte hann prata med eller bara var allmänt frånvarande mot, var sjukt stressad och det släppte först kl 02.30 när jag svepte två drinkar på raken.. nej, inte så bra avslappningsstartegi, inget jag använder mig av som avslappningsmetod randomly. Det händer ju iofs att jag kommer hem från jobbet, det har varit en tuff dag och jag är uppe i varv... då brukar jag blanda jag till två stycken GT som jag sveper diiiirekt.. SKOJA! haha.

image276

Adeline klipper ut våra fresha Vanishdrinklistor till tavelramarna. Redan här kan ni se det härjade anletet hos en jäktad person hihi...

image279

Dansgolvet med fluoroscerande tvättlinor i taket med vita kläder på som hade varit sååå snyggt om uv-lampan hade fungerat...

image278

Hahah, vi ser verkligen heeelt galna ut på alla bilder!

Det blev en jättegrym kväll!

Trots en del missöden som tex;
* såpbubblemaskinen läckte och pajade vilket i sin tur orsakde
* 3 l såpbubblevätska på golvet vilket resulterade i att strömmen gick på hela ovanvåningen, och under en tid som kändes som en evighet så var vår monitor i dj-båset den enda ljudkällan. Såpbubblemaskinsläckaget resulterade även i att
* UV-lampan pajade så det inte blev inte direkt den förväntade effekt med flouroscerande tvättlinor med vita kläder på som vi hade tänkt oss...
* strömavbrottet stängde även av våra tv-apparater som skulle visa våra nya snygga visuals. Vi hade såklart kunnat sätta på dom igen om vi hade vetat att de var av men vi hängde i dj-båset och tänkte inte på det.
* någon hade också snott den grymma Pionéer 800-mixern så vi fick spela på en sunkig 600, visst det är väl inte hela världen men så himla typiskt!
* djbåset ska stå på en scen så man kommer upp lite och har överblick över dansgolvet, men den hade också "försvunnit" spårlöst.

Well, well, man kan ju inte få allt, vi hade iaf det viktigaste av allt; grymma människor på klubben!!!

TACK ALLA SOM VAR DÄR! Ni är bara sååå bäst! Vi <3 er!

Nu kommer vi maxiladda och fixa till 13 oktober och Adeline har redan gjort en ansvarsfördelningsplan, duktigt va? ;) Men på riktigt så kommer det vara om möjligt ännu grymmare, vi kommer ha en av mina favortidekorgrejer till nästa gång!!! Kan inte avslöja nu ju.. men det kommer bli FETT!

Kärlek!
La Fleur

+++

A few pics from the our premiere club night at the China theatre. I promise you that I next time will use the camera more frequently! Anyway, it was a great evening despite some technical difficulties due to a leaking soap bubble machine..


Pust

Ojoj, nu har jag återhämtat mig. Var verkligen heeelt utslagen igår och INTE för att jag druckit utan för att det hade varit konstant stress och att jag hade haft hjärtat i halsen i för många timmar i sträck. Mina managementkunskaper sätts på prov och jag tror jag lärde mig mer i fredags än vad jag gjort på alla managementkurser jag nånsin läst eller nånsin skulle kunna läsa. Omplanering och omstrukturering kommer göra det ännu bättre nästa gång.

Well, det var ju grymt redan i fredags förstås och vi har hört mycket positivt! Stinky och Maria hade gjort värsta coola djbåset och kläderna och tvättlinorna i taket var en hit! Plus att tvapparaterna, prydnadssakerna, blomkrukorna och kakfaten var sån himla stämningsförhöjare. Sen fick jag gå crajjsy med en neongrön sprayburk också, grymt ju! Nästa gång lovar jag en såpbubblemaskin dock, då är det Kökstema, den 13onde oktober alltså och då har vi öppet till 5.

Tror La Fleur kommer posta några bilder här snart, jag glömde nämligen helt bort att ta några alls... Stinky tog några som tur var iallafall på några av dom fina grejerna hon och Maria Olsson gjort, kolla på dom här på Stinkys sida i större format eller nedan i mindre. Men en sak är säker iallafall att spela OCH arrangera har återigen visat sig vara en smått omöjlig grej. Men det hade jag tänkt att motbevisa till nästa gång faktiskt, trot eller ej.

Tack alla ni som kom och hoppas ni vill komma hem till oss nästa gång också!

image275

Art made for the Housewives Club by Stinky and construction by Maria Olsson. And yes, it's me and La Fleur in the Housewife outfits. Brilliant!

Love/Adeline S.

Monkibutiksfest i Kompassen, Göteborg, 27 september, 2007

Tyvärr har vi inte så roliga bilder från den roliga festen! Så jag klistrar in en av de få tråkiga istället:

image272

Det var iaf en grym annorlunda butiksinvigning de hade! Kl 20.30 ca så öppnade de upp en dörr till garaget där vi spelade. Så en butiksinvigning med nattklubbskänsla, grymt!
Enda lite keffa var killen som hade hand om ljud och ljus. Han var snäll, trevlig och hjälpsam, men det var lite skumt att han filmade hela kvällen och då menar jag heeela kvällen! Vad liksom?! Först tänkte jag att det kanske var till typ hans hemsida eller nåt, typ kolla vilka roliga fester det kan bli med mitt ljud & ljus. Men det kändes inte så, men vad vet jag...

Dom här två killarna fick följa med mig hem i skivväskan efter festen iaf! Dom hängde på väggen ni ser på fotot ovan.
Hoppas dom var give aways, annars har jag STULIT dom från Monki... Flåt isåfall, let me know, ska jag genast lämna igen!

image271

Denna gången sov vi också hemma hos Fredrik aka DJ NibC, men observera vi sov HEMMA HOS Fredrik, inte på bänken och inte i trappuppgången, ljuvligt! ;) Och han var världens bästa värd! Tack Fredrik!

xOx/ Blomman

+++
Gotheburg again! This time we played at the cool store Monkis opening party!

Housewives drink!

Mmmmmm, ser den inte smarrig ut?? Kom och testa den ikväll!

image270


Skål!
//LF

+++

Our Housewives cocktail for tonight! Mmmmm! Delicious! Come by and try it!


OBS! Endast öppet till 03 imorgon på China!

Faaaaaaan, fick precis reda på att Chinas 05-tillstånd INTE kommer att börja gälla from helgen!!! Sååå jäääkla typiskt! Litte irri och försöka få ut till alla att vi bara har öppet till 03 imorgon när vi hetsat om 05 den senaste månaden...

Men alltså: kl 00-03 är det som gäller imorgon!!!

image269

Så komsi komsi i tiiiiid! Vi vill att ni bankar på porten kl 00!!! ;)

//La Fleur

+++

The Housewives club tomorrow, friday, will only be open until 03!
So don´t be late!

No Picnic gör Housewives nya visuals!

Jag träffade precis rara Axel Brechensbauer från den alldeles utomordentligt duktiga reklambyrån No Picnic. Han har gjort våra nya Housewivesvisuals, och dom såg så jäla fräscha ut. Risken är stor att jag glömmer både att översätta mitt ABs hemsida och att lyssna på låtarna inför ikväll och bara sitta och titta på dom hela vägen till Göteborg i eftermiddag. Så himla fina alltså, Axel är så grym! Ni får se dom på klubben imorn!

+++

Swedish brilliant pr bureau No Picnic's Axel Brechensbauer has made our new visuals. They are totally brilliant and will be shown on the club tomorrow and on our gigs around the globe! Obs the pic below is NOT included in the visuals!


image267

obs den har bilden ingår inte i visualsen ;) så ni måste komma imorn för att få se!


/Adeline S.

Siten nere

Åhh, vårt jävla webbhotell är nerstängt igen!!! Jag som precis skulle skicka ut ett nyhetsbrev. Hata One, lägg er aldrig hos dom! Men chatsupport är iallafall det bästa nånsin. Då kan man tjata på riktigt. Får se vad det va den här gången då... kanske för många downloads igen???

+++

Sorry, our webhost is bullshitting again and closed down our site. Still trying to get hold on them via email. Let's see soon what happens...

/Webmasta A

Im not a sellout, hehe.

Så, hur svårt kan det vara att göra lite bra musik egentligen?

Hm, ja det är ganska svårt. Men med tanke på hur många låtar det släpps varje dag så borde ju rimligtvis den potentiella crajjsykvoten va lite högre. Jag skulle väl uppskatta att Juno lägger ut ungefär 400 releaser per vecka och därtill kommer ju alla remixar och så förstås. Nu har jag suttit i några dar och försökt lyssna på all musik jag kunnat (inte alls bara där alltså) och varje gång förvånar det mig att det finns så få låtar som man blir galen av.


OCH jag har en känsla av att det gått nerför sen jag började för snart 3 år sen, att det släpps mindre bra låtar nu. Kanske skulle man kunna tro att det är mitt eget fel, att det skulle kunna vara så att det som var nyhetens behag då när jag började bara inte känns helt fräscht längre. Att jag liksom har tröttnat lite. Men nej, det tror jag inte, för även om jag hunnit avverka en del i min djkarriär så kan jag lyssna på dom låtarna jag älskade och spelade då och älska dom lika mycket fortfarande, och ibland ännu mer.


Så jag tror inte det är så enkelt. Jag har nämligen alltid haft mina vattenhål som funkat i vått och torrt, men dom funkar inte lika bra längre... Musiken är inte bara lika fräsch, den kan va bra och helt ok men sällan asfet, snarare askeff.


Ett väldigt påtagligt exempel va när vi va i London förra veckan och jag gick till min älsklingsskivaffär of all times på nätet. När jag ville lyssna på dom nya skivorna som dom fått in fick jag en hel bunt med massa tråkig kommeskit.
Jag har verkligen reppat dom under alla år för dom har alltid haft det där som är asgrymt och som ingen annan haft. Men dom har tappat!!! När jag frågade om dom hade nåt som va lite less happycommercial, typ inte klaxons alla senaste remixar, så kollade han sjukt konstigt på mig. Hittade iaf till slut några skivor, varav den bästa var en självlysande!


Så det verkar ju som att det bara släpps för mycket dålig musik nuförtiden, så att den som är bra försvinner på tok för lätt bland all selloutskit.


Meeeeen, jag är så fetpeppad inför Monki imorn och vår egen alldeles bästa klubb på fredag!!! Det kommer bli grymt och jag ska spela dom bästa låtarna jag har ändå!!! Några har jag iallafall hittat :D Hade ju velat spela våran Housewiveslåt också men den blir nog inte klar, så det får bli den 13onde istället.


**/AS

Tv-apparater efterlyses!

Okej, såå, är det nån som har en gammal tv?? Kom igen nudå, jag vet att ni som kollar på tv har plattskärmar nuförtiden, det skulle iallafall jag ha haft, så det borde ju rimligtvis gömma sig nån gammal sliten stackare i ditt förråd/soprum eller liknande! Skulle nämligen behöva dom till en viss speciell kväll på fredag... Om nån känner sig givmild och som att det skulle va kanelbullens dag redan nu så kan ni väl mejla oss på info@housewives.se eller kommenta här så söker vi upp er! Vi behöver alltså några gamla tvapparater, vilka som helst som går att visa lite fina grejer på!

image266

Den som söker den finner/Adeline S.


+++

Anyone has a an old tv we could get?? Would be totally out of the closet awesome! Like hell!


Gööööteborg igen på torsdag, Monkifest

Det var ju inte så länge sen vi var i Gbg och spelade på Weekday-festen. (och sen The Eye och Gloryboat, spelar ju nästan mer i Götet än vad vi gör i Sthlm.. näää men nästan..) Vi spelade skiten ur dom sist och nu vill dom ha mer, som det ska vara! :) Eftersom Monki är lillasyster till Weekday så såg de sin chans att få ner oss till Göteborg igen och vi kommer så gäärna!!! Weekdayfesten var verkligen jätteroligt, hoppas Monki-festen blir minst lika rolig!

Här är inbjudan:

image265

Sorry för att jag strök över osningen men jag vette tusan hur privat festen är... jag vill ju gärna att ALLA som läser den här bloggen pilgrimsvandrar ner till Gbg (om man inte redan bor där..) för att dansa till oss på torsdag! men, men nu e det ju inte min fest..
Men om ni kanske postar en liten kommentar här om ni vill gå men inte fått ngn inbjudan så ska jag se vad vi kan göra, liten lista bör vi nog kunna ordna.

Eee du gooo älle? (*övar på göteborgskan*)

//La Fleur

+++

On thursday it´s time for us to bring the records to Gothenburg, again! Nice to be back!
If you have some nice typical Gothenburg expressions, except "feeeeskekööörka", for me to learn before thursday, please let me know!

Housewives på China nu på fredag! Woho!

Här är den digitala flyern som ni förhoppningsvis kommer se på lite väl valda ställen i cyberspace.

För er som missat så har vi alltså höstpremiär på China nu på fredag den 28e september!

Det kommer vara inrett som två rum, Tvättstuga därnere speciellt på premiären och Vardagsrum däruppe. Vad som döljer sig i respektive rum exakt får ni se på fredag! Men kan ju säga redan nu att det rör sig om såpbubblor, kafferep och gamla tvapparater till att börja med... Ujuj, more to come! Öppet 00-05.


image263

Dom duktiga tjejerna från Konstfack som hjälpt oss är Stinky, Hanna Johansson Frostell och Maria Olsson. 1000 tack till er och Stefan Wendin som gjort den fina digitala Chinaflyern!

+++

The opening night of Housewives own club in Stockholm will be this friday the 28th of September at the big club called China! And what you see above is the digital flyer.

We will decorate and make installations (in cooperation with Stinky, Hanna Johansson Frostell och Maria Olsson from Konstfack) and the first floor will become a huge laundry room and the second floor our living room! Woho!

Sooo, what you can expect, among other things, are soap bubbles, lots of old tvs and a coffee party! Ohh, you should be there!


See you friday!

xx/Adeline Supreme

Tralalllaaa laaa

Nyligen hemkommen från sjungandet hemma hos Adeline. Nedan ser ni hennes ministudio, städad som aldrig förr:

image262

Vi hängde mest framför micken ni ser till vänster. Blev rätt bra och vi hade kul när vi skrev texten hehe. En snabbskiss på hur det kan låta fick vi till iaf och så får vi spela in det i en riktig studio senare.

Är ni nyfikna på hur det låter?? :) Kanske kanske kanske hinner vi färdigt till vår Housewives premiär nästa fredag på China teatern... roligt!

//La la la la laaalaaa la la Fleur

+++

Above you can see Adelines home studio. We use the mick to the left frequently recording a rough sketch to the vocals on the new song we´re working on! Sounds like it gonna be something nice...Logic vs Ableton

Måste det vara ett versus?
Kan man inte bara gilla både och på olika sätt? Fattar inte att det alltid måste vara så att folk ska välja sida... och sen kunna typ döda för att övertyga någon annan om att just det programmet eller vad det nu är dom använder är THE SHIT.
Jag har Logic sen typ två år... det har ju släppts ett Logic 8 som man gärna vill lägga vantarna på nu också.

Men jag har inte börjat använda det på riktigt förrän ett par månader tillbaks. För mycket farmacijobb innan, fick aldrig ro eller tid att sätta mig ner och komma in i det.
Nu vill jag ha Ableton Live också!! Jag vill helst ha alla program. Jag har Reason också.. kanske borde styra upp Fruity Loops och Pro Tools också bara för att.. hehe. Roligt att prova. Sen spelar det inte så stor roll vilket program man jobbar i. Det viktigaste är ju ändå idéerna och det som kommer ut som räknas. Wow, det där lät ju som om jag tror det är ngn nyhet och att jag är den första som tänkt ut det hahha sorry... ni vet vad jag menar, well well.

Jag är iaf sugen på Ableton nu.. har programmet på datorn, ska bara installera, måste ha hjälp av min granne Gurra tror jag eller någon annan (frivilliga?) för det gick inge bra när jag skulle göra det. Men jag har iofs ett bristande tålamod när det gäller sånt.

Alla säger ju Ableton är sååååå enkelt och att man kommer göra låtar på löpande band bara man börjar med det..eller nåt.

Såhär kan det se ut:

image261

Okej, nog med nörderi för idag.

Nu ska jag hem till Adeline och sjunga/snacka in lite vocals till en låt vi håller på och jobbar med. Kanske läggs upp ett smakprov här senare idag,,, Spännande!

Trallalalllalaaaaaa!
La Fleur

+++

Logic and Ableton... I have Logic and want Ableton as well.. mmm. I think I will love them both!
Which one do you prefer?


Dagens bästa låt!

Alltså jag bara döööör för den här låten och kan lyssna på den hur många gånger som helst på repeat.

David Ekenbäck - Nairu (Short blog edit)


Jag är en repeatmänniska, när det gäller musik iaf. Varför bara lyssna på en asbra låt bara en gång när man kan köra den på repeat femtioelva gånger till?? Och nej, den blir inte sönderlyssnad.. om det är tillräckligt bra så håller den för det!

Om ni undrar över titeln så kolla in Wikipedia Nairu här! David tycker att det var en lämpligt namn på låten eftersom citat:

" ja jag tyckte det var en passande titel, det finns ju en naturlig relation mellan dansmusik och nationalekonomi"


Såna genomtänkta låtnamn gillar man ju haha!

David är en hyvens kille i sina bästa år som bla driver den egna labeln Jackmoves, som har flera kommande spännande släpp på gång. John Dahlbäck och Din Stalker (från Slagsmålsklubben) är några, förutom David själv, som har haft releaser där tidigare.

Här är David in action, (jajjamensan han spelar skivor också):
image260

Lyssna nu på låten minst fem gånger i rad så lovar jag ni kommer gilla den då iaf om inte förr! ;)

//La Fleur

+++

Best song of the day is David Ekenbäcks - Nairu. I want to listen to it over and over and over again... He released a lot of great stuff on his own label Jackmoves. Check it out!


MTV - New Sounds of Europe, Berns, 20 september 2007

Jaa, vad ska man säga! Väldigt trevlig tillställning till att börja med iallafall. Uppe på vipen kunde man äta sushi och råbiffsnittar, som myspaceSahar valde bort av naturliga själ, nämligen att det var typ 26 grader där inne och alla svettades gärnet, och det är kanske inte dom alldeles rätta omständigheterna för sån mat. Sen började Salem Al Fakir och dom andra två som jag inte kommer ihåg vilka det var spela därnere och det var också en del babbel som jag inte heller kommer ihåg. Guldfiskminne nummer 1 är jag nuförtiden, har haft alldeles för stressigt senaste månaderna.

image258

Såhär såg det ut från vårt normalaste livsperspektiv, dj-båset.


image257

Här var dom som värmde lite innan vi gick på, Kalle & Micke från O-baren. Hyvens grabbar! Bakom djbåset hade jag hällt ut en hel påse jordnötsringar, som vi här försöker parera som bäst, och det var inte för att försöka återskapa känslan av Grancans sanddynor utan för att att jag var så himla hungrig och inte hade hunnit äta nån sushi, halvstressad som vanligt.

Vi fick faktiskt sluta tidigare den här kvällen efter att ha spelat våra allra bästa svävlåtar, det var Levi'sfest på 2351 som vi snabbt drog ner till. Ibland är det ändå härligt att va anställd!

kramkram/Adeline

Hanna Fridén - blogg

Kommer hem från en lååång kväll ute. Middag med Jacqueline och Paula hos Karin. Sen till Berns 2:35:1 där jag mötte upp min andra hälft Adeline Supreeeeme. Rätt soft, men vi blev rastlösa och gick vidare till China! Det är där det händer nästa fredag! 28 september! Housewives har höstpremiär på China! Weeeeeheeee!
Ehh okej, sorry, kan inte låta bli att hetsa.. men det var ju inte det jag skulle skriva om egentligen..!

Tillbaka till saken, jag är nu hemma, lite parrad, trött, men rätt nöjd med kvällen och sitter och slöar på bloggar och glider såklart in på Hanna Fridéns blogg som är standard, och vad ser jag:

image254
Roligt! Och det är sant som hon skriver. Att vi blev tända på att börja blogga efter att träffat Hanna en kväll i trappan på F12 i somras... Vi lärde känna henne när hon fotade på Teatron (innan det blev Esque) som vi startade vår Housewives klubb på hösten 2006. Oj, tiden går fort när man har roligt... Hanna e en sån där tjej som jag önskar att jag va lite mer av när jag va ung.. okej jag är inte hundra år men jag e äldre än Hanna hehe.

image256

Så om det är någon som läser den här bloggen som inte läser Hannas börja gör det nu:
http://frankincense.blogg.se/

Godnatt!

La Fleur

+++
Just arrived home after a long night out.. This made me a little bit more alert and gave me the power to write a blog note 5.40 in the morning! Check out fantastic Hanna and her blog here!


MTV fecke på torsdag

Imorgon alltså, spelar vi på den här festen:

image253

Det kan bli kul...

OBS! Det funkar inte att osa in nu.. listan är stängd och Marcus kommer bli arg.

Puss!
La Fleur

+++

Tomorrow we play at this party, MTV new sounds of europe at Berns.

Bavaria Afterparty, 16 september, 2007

Så kl 8.30 hämtade Andrès oss vid hotellet, då var det dags för spelningen på Bavaria. Bavaria är ett fd tysk turist-öl-hak typ. Jäkligt skabbigt men rätt kul. Sist jag var på Grancan spelade jag också där efter Ozone. Då hade jag inte sovit nåt efter spelningen på Ozone och gick direkt till Bavaria och spelade ett pass tillsammans med Javi Munzos på sisådär 4 timmar mellan kl 10-14 nånting. Då var Bavaria ännu mer undeground och enda ljudet ut var min monitor i dj-båset som var på max typ 30 cm från mitt öra. Och trots detta var polisen där (som ser genom fingrarna med det mesta) och bad oss sänka ljudet. Men stämningen var på topp och det var en av de roligaste spelningarna jag haft!

image246

Så till denna gången hade de maxat ut mitt namn inför Bavariaspelningen (bilden e fellagd jag vet men pallar inte ändra). OBS! Det är inte en gigantsik svart kondom jag håller i. Det är mitt kamerafodral. Som egentligen är en strumpa... och ja, den är tvättad!

image247

Till vänster är Andrès som bokar mig till Grancan, 3e gången i rad!

image248

Vanlig vy från dj-båset.

Kl 10 var det sluspelat. Adeline och jag segade ur kl 12 på dan.. Andrès höll på till dagen efter det.. men om man keep it clean från drugs så är det ju som sagt liiite svårt att hålla sig vaken så länge.

Men vi var inte så sega ändå, gick hem och sov 2 timmar sen ner till polen på hotellet och jobba på brännan!

image252

Innan middag med Octavio på söndagskvällen tog vi en promme på de vackra sanddynerna som låg bakom vårt hotell, en liten mini-öken.

Så himla härligt att vara tillbaka på Gran Canaria, börjar nästan känna mig som hemma där och alla är så rara och glad att se en igen! Och så måste det tilläggas att det är en otroligt vacker ö, om man ser bortom det som turismen "förstört".

Hasta luego!
/La Fleur (jobbar på spanskan...)

+++

This was the second time I played at Bavaria which is kind of an illegal afterparty, at an old touristic german beer hall, starts at 8 and closes at around 15 o´clock. This time we played between 9-10... and gave up and went to bed at around 12... But two hours later we were back on track and ready for the swimming pool and a walk on the lovely sand dunes! :)

Club Ozone, Gran Canaria, 15 september, 2007

Vi landade rätt sent på Gran Canaria, det tog oss 12 timmar dit från Arlanda. Jobbig resa, med byte London Heathrow för att därifrån ta en buss till Gatwick och sen flyga vidare till GC!
Octavio hämtade oss på flygplasten och vi åkte direkt och soundcheckade.
Därefter tog Cara med oss och käkade på ett japansk hak, jättegott och skönt att slippa de annars obligatoriska pommes fritesen för en gångs skull..

image249

Här är rara Cara med vår flyer för kvällen på club Ozone!

Sen drog vi till hotellet, svidade om och blev upphämtade 02 av Andrès (promotorn) som körde oss till klubben.
Två rom & cola och 45 minuter senare var det vår tur att spela.

image250

02.45 - 04.45. Det gick jättebra! Efter oss så körde Swat Squad ett live set och därefter Sebastian Roya som släppt bla på Conaisseur Records, kolla in Senastian här!

image245

Sist jag var på GC så åkte jag direkt fr efterfestspelningen på Bavaria till flyget. Andres var för speedad och full för och köra mig så då ställde den här tjejen upp som frivillig. Förutom att hon hade stalkat och skrikit guaaaaapaaaa till mig i dj-båset hela kvällen så var hon rätt soft. Men det var tills vi hade satt oss i bilen, helt plötsligt skulle hennes tre kill-polare med och innan hon startade tog hon en E och stannade fem minuter senare till för att köpa öl... Ooookeeej, jo man kan ju undra varför jag satt kvar och inte tog en taxi. Vette tusan, men antagligen för att jag inte hade sovit på två nätter och var för trött för o protestera.. Iaf jag kom fram hel och ren till flygplatsen men det var ju ett par nära döden upplevelser på vägen... När vi var framme gav hon mig en söt mjukisdjurbjörn som hade ett hjärta i famnen där det stod "I love you" på. Haha. Rart. Och lite läskigt.

Un beso!
La Fleur

+++

Third time for me at Gran Canaria. Also thirds time at Club Ozone. This time the line up were Housewives, Swat Squad (live), Sebastian Roya (Conaissuer records), David hernandez (Skitzphonic) and Octavio Camino (Selekted musik). Lovely island with lovely people. I´ll be back soon again I hope!

Housewives häng på Peoplefesten

image251

Dessa mingelbilder... men man får ju skylla sig själv att man ställer upp.. ska göra ett lååångt inlägg om det en annan gång.. Men som ni ser var vi på den kombinerade "People Sthlm- släpper nytt nr - och butiken black market öppnar på St Eriksg 79 -festen". Det va skoj iaf, vi drack ett glas champagne, som ständigt fylldes på av Sebastian (People). Så det slutade med att vi nog eg. svepte ca 3 glas champagne i den svettiga lokalen och gick hem rätt berusade nån timma senare. För att sen gå upp typ 3 timmar senare igen, champagne bakis och sätta oss på planet till Gran Canaria...

Hårt att va jet set djs! ehh...
// LF


My Space Live på Kägebanan 13 sept, 2007

My Space Sverige! Weeeheee! Ehh.. iaf så gör my space en ansats att riktigt gotta in sig på den svenska marknaden. Lite i senaste laget kan man tycka eftersom nästan alla redan övergett dom till förmån för Facebook...
Men måste ändå framhållas att My Space har musikgrejen, ett fokus på musik som faktiskt som saknas på FB i dagsläget. Dessa två communities eller vad man nu ska kalla det är ändå mest av ondo... de "snor" ens dyrbara tid och helt plötsligt har man spenderat en timme på att "adda" menlösa band på my space eller "poka" människor på facebook! Jag försöker personligen ta mig ur community-träsket, vilket är lättare sagt än gjort hehe....

Iaf så hade my space anordat en tillställning på Kägelbanan där bla Sahara Hotnights, Ison & Fille, St Göran (Djungeltrumman), Lykke Li, mfl mfl... spelade. Och så Housewives såklart!!!

image243

image241

Här sitter Adeline och jag i logen, skamligt men det var här vi hängde typ nästan hela kvällen. Vi valde alltså en skabbig loge (skabbig o skabbig, det fanns massa gott här, antagligen därför vi hängde här) istället för musik i mängder... okej vi kollade in Ison & Fille, St Göran, Holiday Fun Club vardera fem min innan vi själva spelade och Sahara Hotnights fem min innan vi rusade till sista t-banan kl 00.35 typ. Men va faaan... ibland orkar man bara inte. Jag hade haft en jäkligt meckig dag när jag helst av allt bara skulle stannat hemma, men nu gick ju inte det, men då kunde man ju iaf få stanna inne i logen hehe.

image242

Ivan kom förbi logen titt som tätt o laddade sin nya fresha ipod, som han kunde kolla in alla kvällens krt på at once med. Han styrde upp sockervadd också. Gott! Det var en läckerhet tillsammans med champagne. Grym kombo!

image244

Den här bilden tog Ivan på oss (för Stureplan.se) när vi spelade våra 25 min. Inte bästa spelningen dock hehe.. Adeline satte på första låten och skulle även köra låt nr två.. men hon satte på fel låt hahaha, jag skrattade mest men Addie tyckte det va sjukt jobbigt, men jag mixade in nästa låt sjukt snabbt så d va nog ingen som märkte.. Sen några låtar senare så avslutade jag med Hugg & Pepps Mongo EP och Smörgås Syndrom, vilken har ett läckert break baserat på Joelbitar. Joel Brosjö (som körde klubb El i källaren på Berns när det begav sig) va inte sen att filma hela kalaset, se här hehe (obs ni måste vara inloggade på FB för att kunna se klippet..).

Om ni inte redan är vår vän på My Space så bli det nuuuu! Här :)

/Laflan

+++

My Space taking over Sweden... We played at their launch live party in Stockholm, at Kägelbanan. 25 minutes of fame... ouff!

Tacksägelsemiddag

Petter är killen hela dan! Hjälper oss med det mesta av våra weggrejer, bla vår hemsida.
Sen gör han musik också, kolla in Nexters. Nu har han iofs börjat plugga så han har inte tid för så mkt mer än det, hans tjej med det snygga namnet Colette och sin blogg Petters world.
Men ställer alltid upp när han kan! Tack Petter, du e bäst!

image240

Såhär glada och mätta blev Petter och Adeline efter avslutad middag i mitt kök förra torsdagen.

//La Fleur

+++
Petter is a great guy that is helping us with the website etc. We invited him over for dinner at La Fleurs place!

Plasa 2007 in London!

Och direkt från Uppsala åkte vi till London och Plasamässan. Vi skulle dema Pacemakern igen, på denna gigantiska dj/discomässa. Det är ett hårt liv att vara bizzi men det är fett värt det också.

+++

And off we flew to London, directly from Uppsala, to the Plasa fair in London, where we were gonna demo the Pacemaker again!


image222

Så redo att dema Pacemakern i Acnesponsrade Pacemakerkläderna igen!

+++

At Plasa in the Acne sponsored Pacemaker outfit. Ready to demo!

image239

Crippe på Tonium och La Fleur på Housewives.


image237

Pioneersnubbarna Jonas och Nick kom förbi!


image225

Och här är världens grymmaste mixer. Detta blir resultatet om man korsar en Allen Heat mixer, ett gäng Swarovskikristaller och en diamantring. So fresh!

+++

An Allen Heat mixer with lots of Swarovski cristals! Soooo nice. We'll have that one on our rider next time.


image227


Vi lyckades till slut komma in på den riktigt överstekta löktillställningen DJ tech Awards 2007 på Ministry of Sound. Det var så engelskt det kunde bli och riktigt riktigt techgrabbigt.

+++

We went to DJ Tech Awardards at MOS as well. And that was such a depressing ceremony! This was what people stood looking at for a few hours:


image226

Sådär såg det ut i några timmar... Ableton vann iallafall bästa musikprogram 2007, det gillade jag.

+++

But the bar was free and Ableton won over logic, so there we two great stuffies at least!


image232

Sen gick vi och åt pizza! Här är Ola och jag.


image228

Är man i England så är man, ett måste är att äta tills man spricker. Här äter Fleur och jag lunch. Notera rättvisemärkt äppeljuice.


image229

Här är något riktigt läskigt. En arabsnubbe med mormors string! Jag försökte zooma in och ta utan blixt ett tag men då kom hans shejkkompanjon så jag hann inte. Men sååå läskigt.

+++

This is a real and guaranteed thong. Noo joke.


image230

Något vi verkligen fått erfara på dom senaste teknikmässorna är hur fördomsfulla och föråldrade många tekniksnubbar är i sitt sett att se på världen. Ofta tror dom inte alls att vi vet vad vi håller på med, och vill inte lyssna på vad man säger bara för att man är tjej. En sak är ju säker, och det är att situationen inte hjälps av att andra tjejer går runt i  dessa miljöer antingen i magdanskläder, som ovan, i stringbadräkt med gul lackbyxa över eller i kortkort kjol med lappar på brösten som gör sitt yttersta för att folk ska tro att dom inte vet vad dom håller på med. SLUTA med det snääälla! Så jävla onödigt.

+++

I don't like when guys don't think I know what I'm doing or they think I'm stupid just because I'm a girl. Actually it doesn't happen that often, but at these fairs that seems to be more of a standard than anything else. And one thing is for sure, the situation doesn't get better of that other girls dress up as objects and try to give the impression of not knowing anything about anything. Stop doing that shit idiots!!!!!!!

/Adeline S.

Kulturnatten på Musikens Hus, Uppsala, 8 september 2007

Hade fakiskt sett fram emot Uppsalaspelningen rätt länge, dels för att vi blev bokade redan i maj nån gång och dels för att rytkena om Musikens Hus i Uppsalas förträfflighet hade spridit sig ända till Stockholm... På riktigt alltså, dom har ju bara haft öppet nån vecka men ändå har det redan hunnit få hur bra rykte som helst. Lokalen var faktikst grym och för den alkoholfria festen det var så passade det ju alldeles ypperligt. Tänkte då främst på att det var så ljust, hade nog velat ha det mörkare om det skulle vart öppet till 3 eller 5 och dessutom gått att dricka. Men iallafall, det var mycket som hände den kvällen på stället:

+++

We had this gig north of Stockholm in Uppsala. It was in a just recently opened place and loads of live acts and djs were booked. I had been looking forward to it for quite a while as the place has gotten a very good reputation in just a few weeks and we had been booked since long...

T.ex. spelade those Dancing Days:

image212

Jag hade sett fram emot att se dom också efter att ha varit inne på deras myspace ett antal gånger för att lyssna på en viss låt, verkligen grym alltså... Men enda problemet var att dom var en riktig besvikelse live. Dom stog och skrattade och tittade på varandra hela tiden och playade nåt sorts game kändes det som. Kanske blyga men dom måste nog faktiskt bjuda på sig själva lite mer nästa gång om det ska gå hem! Men trummisen och syntisen var iallafall jättebra. :)

+++

Those Dancing Dance played, great songs but too bad they did'nt perform them that good...

image213

Nån dag i Berlin förra veckan fick La Fleur för sig att det luktade hästskit så hon gick runt en hel dag och luktade på allt hon kom åt. En dag kom jag t.o.m. på henne med att stå och lukta på en högtalare, hehe... (Fast egentligen så stog hon och lyssnade väldigt nära, och jag kopplade lite fel) Och här i logen i Uppsala, när vi försöker foka som bäst, så kom hon på att en fågel hade bajsat på hennes jacka, men jag tror inte hon visste det eller nåt så hon kände sig manad att börja lokalisera nån doft igen. Crajjsy Flurry.

+++

Sometimes La Fleur thinks everything smells badly, here she is in the dressing room and tries to find out where the smell of bird poo comes from. L8r we found out that a bird had pood on a jacket in the room. Nicely done of the bird, not.


image214

Sen spelade Smk, och då var det hur mycket folk som helst. Dom spelade i samma rum som oss där vi spelade sist och skulle avsluta hela kvällen. Bilderna är därför tagna från djbåset precis mittemot.

+++

Another band playing were Slagsmålsklubben, ypu can see how crowded it is! We played right after them, and we were the ones to finish this whole evening off!


image215


Jag gillar att ta stillebenbilder, fast egentligen gör jag mest det när jag är uttråkad... Jag tror typ att det kommer bli mycket mer spännande och kul och att man kanske fångar värsta schyssta bilden som man inte förmår sig att ser med ett vanligt mänskligt öga. Oftast är det verkligen inte så... Här ser ni några exempel:

+++

I like to take still life pictures, but mostly I just do it when I'm bored, here are some exmples:


image219


image220

Here we are together with Patric Kiraly, the man who was resonsible for the whole evening!:

image221

Tyvärr missade vi Familjen som spelade också, lyssna på dem hur bra som helst! Visade sig att Johan gillade oss massor också, hade hört oss backstage på Arvika! Lovely!

Cheers mate/Adeline S.

Berlin by night

Sista dagen och natten med gänget!
Guuuu va skönt det var när sista dagen (tisdagen) på mässan var över. Alltså, det va himla kul, men 6e dagen kändes rätt tung, tinnitusen var äckligt nära att ta över mina öron och man var rätt less på att spela någon av de 60 låtar vi hade lagt in på Pacemaker IGEN...!

Så glada i hågen gick vi direkt efter iväg till Hardwax, för att inhandla nya hederliga vax. Det har blivit lite av en tradition när vi besöker Berlin, att alltid gå dit. Även om det finns massa andra (grymmare) skivaffärer så gillar jag Hardwax, dom är så mysiga där.

image207

Hardwax ordningsregler. Jag gillar särskilt; No schratching - or shit like that hahaha.

image208
Det här kortet tog Adeline endast för och ta kort på hardwaxkillen i kassan, han är en av dom vi alltid stöter på när vi e i Berlin, och näää inte bara när vi går och handlar skivor. En annan person är Ellen Allien, detta var första gången hon inte var på Hardwax när vi var där. Hon spelade innan oss på Arvikafestivalen, och när vi satt och snackade backstage så sa hon att hon kände igen oss från hardwax haha. Hon tror säkert att vi förföljer henne också!
Jag var alldeles för trött i huvudet för att orka lyssna ordentligt på nya plattor så jag köpte tre skivor på känn, typ; mmm, men omslaget e ju fint...

image209

Sen gick vi och käkade på Kuchi med Ola, Crippe och Andreas. Gott!! Godast var nog Crippes sashimi sallad, se ovan. Okej, den såg godare ut när den levererades och inte var halväten.

Sen gick vi till en bar och drack lite Mojitos och därefter drog vi till Cookies där vi mötte upp Mic (lyssna/kolla in hans släpp och nya skiva här, jag dör för "For the time being" feat Erlend Oye), värdinnetjejerna från mässan och lite annat löst folk.

image210

Såhär gick Ola omkring större delen av kvällen, han undrade om ngn kunde ge honom ett extra långt sugrör så han slapp öppna upp överhuvudtaget.

image211

Oooookeej, varför tar man dom här bilderna? Men just då är det ju rätt roligt, efter typ tio watermelonman drinkar.. Efteråt, så.. ja ni ser ju själva, fett risiga, svettiga och fulla. Eller mest e jag som är det hehe!
Till vänster Mic, och sen halva Adeline, och ehhh jaaaag, sen till höger italienaren som äger en affär som Mic är stammis på typ. Iaf så träffar vi honom jämt på Cookies. Och han är såå italian stylee, pussa på handen och hela charmgrejen, han försöker liksom låtsas att han e så bara för han är from Italy, men han jobbar på det som fan!
Cookies på tisdagar e bäst, torsdagar är också rätt bra men då ska alla iväg till Weekend senare så folk droppar av vid 3-tiden, men på tisdagar är det bästa som händer; Cookies. Om man vill till ett sånt "ställe". Annars händer det såklart tusen grejer hela tiden...
Vi drog väl hem vid 5-tiden. Jag var fortfarande full när vi vaknade kl 9 och skulle ta taxi till flyget, så himla ohärligt, jag hatar verkligen och resa bakis och det är värre när man fr början är full och sen blir bakis, usch! Aldrig mer. Ehh, inte varje gång iaf hehe.

Känns så himla kul att vi snart ska tillbaka och göra Berlin maximalt!

/La Fleur

+++

Last night (and day) in Berlin. Adeline and I celebrated that IFA was over and went and bought some new records at Hardwax. Later on went for dinner and a couples of Mojitos later we ended up at Cookies again. Feels really great to know that we gonna be back soon to maximaze Berlin!

Housewives home i Berlin

Lägenhetsletandet fortsatte.. och helt plötsligt kläcker Björn ut sig att "du kanske kan låna min lägenhet, jag ska ju till Australien oktober till januari.... eeeehhhhh: jaaaaaaaaaaaaa!

Så måndag kvällen åker vi hem till Björn i Kreutzberg och kollar på hans lägga. Stor och fin. Och eftersom Adelien nu bestämt sig för att haka en månad till Berlin så blir det perfekt för två personer, och när jag kommer bo själv resten av månaderna e det skönt med lite space. Och sovplatser till alla som börjar planera att hälsa på mig i Berlin hehe... 57 kvm iaf. Stort kök, stort vardagsrum och stort sovrum :) Stooort helt enkelt!

image206

Efter vi kollat på lägenheten gick vi till en restaurang på hörnet och käkade, ehh ja vad var det nu det hette.. jag e så kass på o komma ihåg namn på saker/personer. ja iaf, ni ser ju på bilden, väldigt mumsigt!

Så home sweet housewives home kommer from oktober vara i en sjukt fräsch paradvåning i Kreutzberg, määäktigt!

/La Fleur aka Blümchen

+++
Housewives found a nice home in Kreutzberg, actually it´s Björns apartment which we gonna rent for a couple of months! Awesome!

Karneval Vierpilten

På söndagen när vi kommit hem från Halle utan någon sömn alls så drog vi till Karneval Vierpilten. Det är ungefär avslutningskarnevalen (jo karneval hette det och inte festival) för sommarens alla utomhusfestivaler. Låg bakom Planetraium, vid Prenzlauer alle. Flera tusen människor som dansade från kl 10 på morgonen till sent på natten och sen fortsatte festen på Bar 25. Vi gick dit för och dansa, och även dra av ett litet set med pacemakern utanför.

image204


image205

Här sitter vi och spelar, satt på andra sidan av Planetarium där alla gick från och till festivalen.
Folk va rätt fulla och allmänt påverkade men de som stannade och blev nyfikna fattade grejen och undrade om man kunde köpa en på plats att ta med till efterfesten haha. Men bra, då har de iaf fattat vad man ska/kan ha den till!

Jag har ju medans vi varit i Berlin gjort halvhjärtade försök att hitta en lägenhet att hänga i ett par månader framöver. Där jag kan sitta och göra musik och begrunda om jag ska börja jobba som farmaceut igen eller om jag ska ta ännu mer tjänsledigt /säga upp mig från jobbet... lite läskigt, men jag har bara året ut på mig att fundera ut hur jag ska göra så det e bäst och börja i tid liksom..
Iaf så fick jag genom Gurra, som bor granne med mig i Hornstull och som bott i Berlin ett år tidigare numret till en snubbe som hette Rainer som i sin tur hade en kompis som heter Arne och som precis hade köpt en lägenhet i Mitte och som letade efter någon att dela den med. Så vi åkte till restaurangen där Arne jobbade och hämtade upp nycklarna till lägenheten och gick och kollade på den. Den låg jättebra i Mitte, 3 rum och litet kök, och plus i kanten var att han hade en katt! I löööv katter! Katten såg ja iofs inte till trots lockrop eftresom den var blyg och hade gömt sig under soffan.. Lägenheten va jättecool, han hade rivit ner tapeterna och bevarat mkt betongvägg så det såg rätt berlin autentisk ut.
Efter vi kikat på lägenheten gick vi tillbaka till restaurangen där han jobbade och käkade. En lite italiensk restaurang som heter "Mädchenitaliener" och ligger på Alte schönhauser strasse 12. Helt fantastisk god mat.
Sen var vi så mätta och trötta så efter Adeline dreglat efter Buffaloskor i skyltfönster så var en natt med mer än 3 timmars sömn så lockande att vi åkte hem!

Tschüs!
La Fleur

+++
Karneval Vierpilten with thousands of people dancing from dusk to dawn!

Schlafstörung at Die Lampe Fabrike, Halle, 1 september 2007

Så på lördagen åkte vi till Halle, en 2 timmars färd i bil väster ut från Berlin. Vi fick värsta fräscha hotellet men eftersom vi som vanligt låg efter i vårt tidsschema så var det enda som vi kunde äta som var öppet Burger King sallader.

+++

So, the Saturday we headed for Halle! A 2 hour car trip west of Berlin.


image188

Såhär började vi alltså kvällen. Rejäl fokning på Burger King i våra svarta Acnesponskappor. Dom är sjukt stora och härliga och det är dessutom extra kul att vi har likadana.

+++

Warming up before the gig at Burger King in Halle, the only thing we could find open that late, with our always too optimistic view on time scheduling.


image189

Här är redneckminen nummer 1. Såhär galna blev dom (och vi) av att va i en 1500 personer stor lokal med jävligt mycket ruffiga grabs .

+++

Redneck-Halle-Style.


Dancefloorpics:


image191


image192


image193

Mycket svettigt som ni ser, mycket rök också för den delen. Och hängivna!

image194

Och vi var inte dom som var minst svettiga heller! Det var en jäkligt energisk spelning, det dundrade i lagerrummet vi spelade i. Allting låter 10 gånger hårdare när man spelar i såna tomma lagerutrymmen och det är svårt att spela nånting alls utan att det låter totalravigt. Men det klarar ju vi av, rave is also mega house!


image195

Här står Jeff Bennet från Malmö som spelade efter oss. Och för er som vill veta hur han kom på sitt namn så hade han gjort två långa listor på alla snygga och halvsnygga namn han kom på och sen hade han helt enkelt kortat ner dem tills det bara var två stycken kvar, och då blev det Jeff Bennet! Sjukt bra tips faktiskt, det är alltid så svårt att komma på namn på saker.

Love! /Adeline S.

Vernissage, häng och panorama bar

Fredagen 31 augusti så mötte vi efter en lååång dag på IFA upp Björn och hans kompis Mikey på vårt hotell. Björn är tysk, men har svensk mamma (eller pappa eller både och?) så han snackar svenska och har tillbringat ett par månader av sitt liv i Göteborg! I Berlin arrar han Alter Schwede Parties! Sjukt grymma fester, den som varit där vet, jag har ju tyvärr inte det, Housewives skulle ju ha spelat först på den i Berlin runt midsommar, men jag var i Warzawa och spelade och Adeline i Barcelona så det hanns inte med. Sen skulle vi ha varit med på den svenska versionen utanför Göteborg i somras, men var tvungen och ställa in i sista minuten =/ Ngt vi grämt oss för! 20 Oktober kör han igen i Berlin, åk diiiit! Själv kommer jag ju vara i Amsterdam på ADE så jag missar det IGEN, gaaaaah!

Vi skulle iaf ha lite random häng och Mikey föreslog att vi skulle gå på vernissagen av Illustrative Berlin 07 på Villa Elisabeth i Mitte. Illustrative Berlin 07 är ett showcase med över 200 arbeten från Europas bästa unga illustratörer. Utställningen var fantastisk och håller på ända fram till 16 september så om ni är i Berlin innan dess, gå dit!

image202
Tre våningar med nästan bara snygga coola grejer, hur ofta ser man det i Sthlm liksom...

image201
Adeline framför favorittavlan!

image203
Utanför hade någon, vet ej vem, gjort en installation med typ en miljon röda dioder på pinnar, otroligt vackert (nej jag vet att inte kortet gör det rättvisa).

Efter vernissagen fortsatte vi till Die Möbelfabrike som också ligger i Mitte, gömd på på en bakgård dock. Som så många andra ställen i Berlin hittar man bara dit om man vet var det är, inga skyltar direkt..
image198
Jag typ dansar loss utanför ingången till Das Tanzstudio.. eh, mot möberlfabriken iaf!

'image199

Jag undrade lite över deras toalett, vill man verkligen sitta och snacka skit (ouff, fundigt) när ens kompis sitter på toaletten? Typ "behöver du mer toapapper? vill du jag torkar också?" Okej äckligt förlåt hehe.

image197

Här är Mikey, Crippe (fr Tonium/Pacemaker) och Björn.

Ett band spelade också, varav en av snubbarna i det bandet också spelar i 2raumwohnung.
Det svängde och var iaf ett av de mest dansanta livebanden jag sett på länge, publiken gick bananas!

Kvällen fortsatte till Panorama bar, det var Pokerflatkväll, Steve Bug mfl spelade.
Eftersom jag och Adeline skulle upp kl 8 på morgonen som vanligt var vi tvugna att masa oss hem runt 5-snåre.. trist! hehe.

xo/La Fleur

+++
We met up with Björn and his friend Mikey. Björn is also a promotor of the Alter Schwede parties arranged in Berlin and Gothenburg. Check it out! Next one is in Berlin the 20th of October.

OBS OBS OBS Housewivesklubbens premiärdatum flyttat!

Vi har precis fått reda på att standupkomedianen Fransisco Pablo skulle köra innan oss på China den 14e september. Han hade hyrt lokalen till kl 00 vilket var precis när vi tänkt öppna... Det innebär således att vi inte skulle ha haft tid att hänga upp allt och dekorera så som vi ville. Därmed så har vi beslutat att skjuta fram premiären till den 28e september istället. Hur synd som helst verkligen eftersom vi är så peppade på att köra så snart det bara går, men det är bättre att det blir ordentligt gjort än att allt görs med massa stress. Så, that's it, kom ihåg fredagen den 28e september 00-05 på China istället!

+++

We had to move the opening night of the Housewives Club at China in Stockholm due to that there is a stand up comedian, Fransisco Pablo, in the building just before us so that it would have been too stressy for us to put up all the decorations and stuff. So, you'll have to wait a bit longer! It's a shame cause we were really looking forward to it... But better do it properly than with lots of stress! So, the new date is friday the 28th of September, opening at 00 and closing at 05.

Love
/Housewives

En helt vanlig dag på IFA...

Ok, jag har jobbat på mässa förut så jag hade en föraning om hur hårt det skulle bli... Men jobbet tillsammans med utgång gjorde livet en aning jobbigt kan man säga. Men det var ju förstås självvalt och allting var ju hur kul som helst hela tiden så jag ska inte klaga på nåt. Sova kan vi göra i jul. Så här såg det iallafall ut vid vår counter:


image185

Pacemakerföretaget Tonium är sponsrat av AKG så därav stog vi på bästa plats framför deras monter. Vi hade en egen discokula där vi stog och röjde dagarna i ända. Massor med journalister, producenter och återförsäljare kom förbi och många gillade dessutom vår musik väldigt mycket. Många bytta visitkort med andra ord :D

+++

La Fleur in our counter, sponsored by AKG. We had the biggest disco ball around!


image186

En av de roligare personerna på mässan var denna tysk som ägnade sina dagar att gå och berätta om alla saker på mässan i direktsänd tv som sändes ut över hela mässan. Han kom förbi oss 2 till 3 gånger om dagen och pratade om Housewives auf Schweden med Adeline Supreme unt La Fleur. Han var lika glad varje gång han kunde komma förbi oss och shaka hipsen lite.

+++

The funniest one was a tv guy who was hosting the IFA fairs own tv channel and he stopped by our counter very frequently. Guess he liked our less stiff counter atmosphere so to say...


image187

Så, efter några dagar var vi helt slut och började sväva ut lite väl mycket. Att dessutom lyssna på runt 50 låtar i 6 dagar i sträck är inte heller det bästa, tinnitusen börjar smyga sig på, så det blir mycket öronproppar hädanefter. Men eftersom jag och Flurry var på samma nivå och dessutom hade samma kläder så kunde vi köra många flumskämt så dagarna gick snabbt. Ni kanske får höra mer om dem en annan gång ;)

På lördag är det Uppsalas Musikens Hus och tidig söndag morgon Plazamässan i London. Hektiskthektiskt! Nu ska jag leta låtar tills i helgen!

+++

Listening to the same tunes for 6 days in a row is a challenge, as we´re going to the Plaza fair in London this Sunday I´ve got to get some new now! So see ya later!


Kram!
Adeline S.

Berlin IFA och Halle

Sü dü var vi i Tyskland igen! Vi kom i torsdags pü morgonen och har sedan dess haft nügra riktigt hürda dagar. Vi har varit med Pacemakergänget pü IFA i Berlin. IFA är världens största teknikmässa sü det är fullt ös hela tiden. Vürt jobb pü IFA har även rükat sammanfalla med en spelning i Halle, där vi är just nu. Halle är redneckstaden no. 1 enligt alla tüskar vi pratat med och efter en liten mattur pü stan nüss kan jag konstatera att det verkligen stämmer...
image181

Här pü vägen ner till Berlin med Ola, Krippe och Jonas. Glada gossar! Pü detta enastüende plan träffade vi även en mücket nöjd besökare som varit och lüssnat pü oss o Växjö för nügra helger sen. Han tückte det var üüüber!


image182

Försökte här fü med nügra av alla dessa miljoner kostümnissar som hänger runt pü mässan. Den öppnades med en riktigt lökigt välkomsttal. Vi hänger hos Hardman-Kardon det är dom som sponsrat Pacemakern med dom fina  AKGlurarna rikigt grümt samarbete faktiskt och här ser ni den gigantiska mässinredningen dom büggt ocksü och sharar med oss:


image183

Süü, mücket jobb och ingen sömn kan man säga... I torsdags kväll var vi pü Cookies och sen Weekend en sväng med Phonique. Det var trevligt och vi drack Berlins mest turistiga melondrinkar! Love melon. Här nedan är vi hetsiga som vanligt och Flurry mülar naglarna i taxin:

image184

Stress är bästa hets.

Okej, jag hüller pü att somna av trötthet men ska dra till klubben Die Lampe Fabrike här i Halle nuuu. Ska försöka fü upp lite fräscha bilder pü vür gangsteroutfit, Rednecksen, och det grümma galleriet och Berghain frün igür typ imorn!

See ya! Adeline S.

RSS 2.0