Årets kalas i NYC!

Idag fredag fyller Fredrik många år och det firar han med nära, kära och en hel del NYC-bor på Hugs i Brooklyn!
Grattis världens finaste bästaste Fredrik!

image445

Feeeeeeest!

/La Fleur

Torsdags och fredagshäng i NYC

Blev ingen uppdatering igår kväll, internet funkade inte i lägenheten, men nu har jag lyckats nästla mig in på "linksys" nät så jag hoppas det håller hela vägen!

Berättade jag att jag köpte en iphone i förrgår förresten!? Tågade glad i hågen hem med den och letade på internet efter crack.. jag blev mer och mer nedstämd för varje sida där jag läste att version 1.1.2 finns det fortfarande ingen crack till! Det går att låsa upp allt förutom just telefon-funktionen, alltså man kan använda kamera, och allt whatever, men det kvittar ju jag vill kunna ringa med den!!!!!!! Gaaaah!

Igår var en soft dag iallafall. Vi började med frukost på Teanys, Rivington St. Mobys ställe som bara serverar vegetariska och vegan grejer. Supergott. Titta vad glad och en aningen galen jag ser ut med härliga jet lags påsar under ögonen:

image476

Den lilla cupcaken jag åt var som gjord för mig!

image477

Bakom den ser ni en scones som jag åt med creme cheese och jam och en sandwich med peanutbutter och skivat äpple i. American breakfast, I´m loving it!

Sen gick vi runt i Lower East side tills fötterna och ryggen värkte.

På kvällen tog först en en drink med Fredriks kompis Chris och hans fru Beth i Soho och käkade middag i East Village därefter. Hon har utbildat sig till healer, jag kände energifälten strömma mellan våra händer, hon öppnade upp mitt hjärta för energierna med mera... spännande hehe. Sen gick vi hem, hämtade skivor och tog oss till "Home Sweat Home" i Lower East side typ. John och Lukas från Sweatshop Labour har sin klubb Common Folk där.

image478

Gick hem vid 03 ungeför, stupade i sängen, man kan inte låta bli att tänka på att klockan är typ 9 på morgonen svensk tid.

Idag, fredag 28e, vaknade vi rätt tidigt, käkade frukost pannkakor med banan i Soho på Prince Street. Sen blev jag shoppinggalen. Vi gjorde lite cheesy NY saker som att käka pizza slices på Joe´s Pizza (Spiderman) och stod en stund i kön till Magnolia Cup cake stället på Beckers Street bredvid Marc by Marc Jacobs affären.

image479

Men det var det värt, nu har jag klämt 2 stycken och mår lite illa. Kom precis tbx till lägenheten, och Johan har anlänt. Nu väntar vi bara på Adeline sen ska vi och käka!

I <3 NY!
/La Fleur

NYC

Igår kväll kom jag till NYC! Weeeheeee! Bor i en lånad lägenhet av KärleksJohans kusin på Mullberry Street i China town. Nu ska vi upp på stan, en update kommer senare ikväll (US time)!

image475

xXx/La Fleur

HoppMegaHouse

I väntan på att Lina byter om så googla jag lite på Mega House. Är fortfarande så ledsen över att jag missade att ta bild på världens snyggaste Mega House skylt i Buenos Aires förra vintern när jag var där nämligen. Nu hittade jag inte den men massa andra inredningsaffärer och en mangatecknare. OCH den här som var min favorit näst efter argentinska skylten (som jag ska försöka få kort på om några veckor när jag är där igen):

image474

Det finns snart bara två utvägar, antingen måste vi börja ha hoppmegahousehus på vår klubb eller så får vi trademarka. Hehe, jag skulle nästan välja det första alternativet.

/A

Housewives Julfest - bildbevis

Nu har jag äntligen fått bilderna från Johan Norén som varvår jätteduktiga fotograf för kvällen!


image459

Här är Housewives Julkort.


image458

Lugnet innan stormen... Kunde nog inte blivit mer nöjd med inredningen faktiskt.


image466

Fint dansgolv.


image460

Vi hade en tomte som delade ut fina pins!


image461

Glögg och pepparkakor.


image462

Housewivespåsarna gjorda av Messy Days and Endless Nights.


image463

Våra glada klubbesökare...


image464

Julgransprydnader.


image465

Bra dansmoves.


image467

UV och dans.


image468

La Fleur spinnin.


image469

Housewives in action.


image470




image472


/Adeline

Jullåtar

Min familj är inte en sån som spelar Carolas julsånger eller Absolute Christmas på stereon och det är jag tacksam för! Oftast är det ganska tyst och om det spelas musik så är det radion som står på, så man får vila öronen hemma hos päronen, vilket jag tycker är skönt som omväxling. Men den här julen har jag spelat in lite blandskivor till mina vänner som icke är house-techno-electro-fantaster i ett försök att missionera ut min musik, omvända och frälsa dom såhär i juletider. Ska provspela skivan för familjen nu, mina syskon kommer säkert bli glada men vi får se vad mamma och pappa säger... Här några låtarna på skivan (kommer inte ihåg alla..), mest softa grejer och jag har försökt att blanda upp det. Ingen fin mixskiva-ordning på låtarna alltså.  Tänk nu på att jag har försökt välja relativt lättsmälta låtar, som den med ett otränat öra eller techno- och house skräck ska kunna lyssna på utan att stänga av intro 8:an när snaren kommer in hehe.

image457

Luico Aquilina - Magic M
Innervisions presents Mr White - Spellbound
Glenn Morrison - No sudden moves
Deadmau5 - Complicated
Feist - My moon my man (Boyz Noize rmx)
Radio Slave - Bell Clap Dance (Sebo K remix)
Jarno - Memories (Original mix)
Jamie Anderson & Content - Body Jackin (Original)

Va tror ni, kommer mamma och pappa dansa techno runt granen i fortsättningen? :)

/La Fleur

Jul i Gnesta

God jul Flurry! Här kommer en hälsning från mig. Vi har ätit kalkon och jag har säkert 40 graders feber.

image455

Min brorsa är barista och tycker om att göra kaffe med hjärtan på.

Lovie/A

En grön jul i Örebro

Det var ju inte en särskilt vit jul, iallafall inte julafton i Örebro, my hometown! Det var grönt och fint istället. Hela familjen gick på en och en halv timmes långpromenad i skogen. Underbart!

image442

Skogsväg.

image443

Skogen.

Jag älskar och åka till Örebro, eller snarare Yxtabacken. Landet! Det gillar jag.

God Jul igen!
/Julblomman

GOD JUL!

God Jul, Feliz Navidad, Joyeux Noël, Feliz Natal, Merry Christmas, Fröhliche Weinachten
till Er alla från oss!

image441

/Housewives

Så i väntan på bilderna...

Jag har inte fått bilderna än, från i fredags alltså, men ska bli hur spännande som helst när jag väl får dom. Ska lägga upp här då på en gång.

Men en liten notering bara, var ute med en kompis igår vi drog en runda förbi Esque för att hämta kort, sen Ace och sist Spyan. Det är inte ofta jag är ute sådär men det var roligt, speciellt som det var kul att träffa lite nya folk, har ju varit rätt inspärrad senaste veckorna. Men till saken iaf, usch och facking jävla fy för folk i klubbsfärerna. Asså jag hatar, det är liksom inte ok att behandla folk som skrot och korn, vare sig man är kompisar eller nåt annat. Nu hände inte allt mig, men ska ta det som en varning och bara kirra nya kompisar på kth i fortsättningen. Nästan. Om det ändå gick.

En annan nyhet, jag klarade min risktenta!!! Det är årets julklapp, skulle nog inte kunnat bli bättre faktiskt.

/A

Housewives Julfest, Berns, 21 December, 2007

Det var en hektisk dag igår. Vi började med ett möte på Strandvägen vid 11 om spännande saker som kanske händer till våren. Därefter gick vi till Berns och sa hej till Martin som höll på att rigga ljud och ljus och göra fint i spegelsalen. Vi gjorde också ett försök till att finna våra borttappade/snodda Housewives grejer. Efter vår senatse klubbkväll på China lämnade vi nämligen kvar vårt massiva tunga dj-bås i trä, veporna föreställande mig och Adeline som Housewives i en något mer vältränad form, ca tio påsar innehållandes tavelramar, kakfat, tillbringare, diskhandskar, förkläden, bestick, UV-tvättlina mm mm. Sen stängde ju China pang bom och vi kunde ej köra vår tänkta sovrumskväll i november. Adeline hade fullt upp med plugget och jag befann mig ju i Berlin så vi åkte inte och hämtade våra kvarlämnade saker med en gång. Vi hade dessutom märkt upp allt tydligt med våra namn och telefonnummer på så om någon hade velat flytta på det/slänga det så hade de lätt kunnat slå oss en pling först. Men så blev inte fallet, istället har någon/några flyttat/gömt/slängt alla våra saker förutom tre påsar med tavelramar och lite tejp och en tillbringare i typ. Så jäkla irriterande och ledsamt. För det första så är det ganska mycket pengar vi har lagt ut på all dekor men också allt jäkla slit och jobb att inhandla allt! Martin som har varit vår "man" på China har letat överallt och frågat alla men iiiiiingen vet vad som har hänt med grejerna. Yeah right! Grrrr. Om någon läser det här och har sett en musklig version av Adeline hållandes en kavel i handen i format 1,5 x 3 meter, eller något annat av det ovan får ni väldigt gärna höra av er!

image436

Well, well, efter lite resultatlöst detektivarbete på China så tog vi pendeln ut till Rönninge för att hämta Adelines mammas bil. Här är Adeline i full fart med att skrapa rutorna på Housewives vrålåk.

Sen tog vi bilen till Rusta i Kungens kurva.

image437

Här är vår välfyllda kundvagn med plastgranar, tomtebloss (som vi glömde tända eld på igår), tomtedräkter, glitter, julpapper, snören, julstjärnor, mm mm. Efter Rusta tog vi en sväng till IKEA också där vi gick loss på deras 50% rea på julsortimentet. Efter vi inhandlat allt vi skulle och fyllt bilen till bristningsgränsen åkte vi några svängar till och hämtade upp mer grejer för att till sist anlända på Berns vid 18-snåret. Som tur var fick vi hjälp av Rebecka, Victoria och Christin med att pynta spegelsalen och OFF-baren bredvid, TACK!!!, annars hade vi aldrig hunnit!

image438

Det blev en rolig bra kväll på China. I mitten av dansgolvet stod det från början en rosaröd gran, dekorerad med glitter, julgranskulor och glowsticksarmband. Efter att den rensats på glowsticksarmband så tror jag den lynchades för att skapa mer plats på dangolvet, den hittades iaf lite ledsen längst bak liggandes på dansgolvet efter kvällans slut hehe.

image439

Tomten kom på besök från Norrköping (Tack Johan aka Tomten:) också och gav en present till (nästan) alla glada snälla och dansanta människor.

Det var en jättebra kväll och det blev slutet gott allting gott på Housewives klubb för det här året!
Fler fina(re) bilder tagna av Johan Norén kommer att komma upp på bloggen snart!

Tack alla som kom igår och dansade in julen med oss! Ni är vår bästa julklapp!

Kul jul!
/La Fleur

Messy Days and Endless Nights

Är inte bara en snygg line utan även namnet på ett nystartat klädesmärke som kommer lanseras i Januari 2008. Bakom det står Charlotta och Ellinor. Kläderna är ganska streetiga, mycket oversize, färg och en hel del unizex. Mer info om dom och vad dom gör kommer snart att finnas på MessyDaysEndlessNights.com.

Vi inledde ett samarbete med Charlotta och Ellinor nu på senhösten och det är dom som har gjort våra superfina handtryckta Housewives påsar som blev klara alldeles lagom till vår Julfest! Bilder är på gång men här är iaf en bild på trycket som det ser ut på påsen.

image440

Några utav Er som var på vår julfest igår hade kanske turen att få en fin Housewives påse i julklapp!

Vi premiärspelade ju i Stockholm igår också i våra Housewives klänningar och till det hade vi Messy nights and endless days´ tights och schalar till. Fler bilder på det kommer, megafint var det iallafall!

/La Fleur

Klubbkrångel med ett lyckligt slut! (?)

Det har varit en del krångel med vår Housewives klubb i höst!
Första kvällen på China, med tvättstuge tema, strulade ju som bara den! Dels var det tillståndet och vi kunde bara ha öppet till 03. Dels såpbubblemaskinen som läckte ut 3 liter vätska och orsakde strömavbrott och en jäkla massa jobb för nissarna som skulle städa upp det när vi stängt. Mm, mm, mm. Sen hade vi kväll nummer två med tema Kök. Där gick faktiskt det mesta gick rätt iofs! Därefter stängde China vilket resulterade i att vi ej kunde köra vår klubbkväll nummer tre. Till vår stundande julfest bokade vi in oss på Benrs. Dock uppdagades det idag att det blivit missförtånd ang lokalen på Berns. De trodde det var lilla salongen vi skulle vara i, som rymmer 70 pers!! Hallåååå, lite fler folk tror vi att det kommer hehe. Men nu verkar allt vara på banan igen. Ljud är inhyrt och vi kommer vara i spegelsalen på Berns, men vi kommer att skärma av den lite. Mao så kommer vi kunna ta in mellan 200-300 på vår julfest och av att döma om förfrågan på gästlisteplatser och glada tillrop i mail, på bloggen och hemsidan så kommer det nog en hel del folk! Hoppas vi!!! Så kom i tid. 22-03 är det som gäller också för er som missat det. Mellan 22-00 bjuder vi på lite spetsad glögg, pepparkakor och julmys. Tomten har en del paket att dela ut också, så om du har varit snäll i år och dansat frenetiskt på vårt dansgolv får du kanske en liten julklapp!

image435

Se vilken pedagogiskt "karta" jag gjort för imorgon så ni ska hitta rätt.

Oj, oj, oj, jag är så laddad för imorgon!!!!!! Eller idag kan man ju säga nu, kl är 02.43. Dags att sova ett par timmar. Imorgon är en hektiskt dag för mig och Adeline, vi har lånat hennes mammas bil och ska åka på en hetsig Housewives shoppingrunda inför Julfesten! :) Det kommer bli så fiiint imorgon!


Sov gott!
La Fleur

Housewives rhymes!

Har ni hört den nya versionen av Jingle Bells? Kanske blir det en remix av den på Housewives julfest? Vi har iaf fått en vers skriven till oss:

Oh, jingle beats, jingle beats
Singles all the way
Oh, what fun it is to ride
In a houswives open set

Dashing through the flow
In a housewives holiday
Over the fields we go
Laughing all the way
Mega house they bring
Making spirits bright
What fun it is to laugh and sing
A housewives song tonight


Låter som ljuv musik i våra öron iallafall! ;) Tack Johan för flitigt arbete i Housewives rimstuga!

/Housewives

NYC

Ja, jag har bestämt mig!!! Jag ska åka till new york! fredag till fredag blir det så när flurry och hamburgaren har åkt hem ska jag hänga med min alldeles bästa globe trotter kompis amy därborta. oh gud vilken kul vecka det kommer bli! jag tror det kommer bli så sjukt grymt och jag tror det var rätt trots alla tusenlappar.

*<:-D /Adeline S.

Förra årets julfest på Teatron

Var såhär kul:



Ska vi ha lika kul i år???

Jaaaaaaaaaaa såklart!!!!!!! Ännu roligare!!! :D

Pepp!

/Housewives

Filter

Min sista tenta på torsdag är tidsserieanalys. Det är en så sjukt svår kurs och jag fattar än så länge ungefär ingenting. MEN en sak som jag iaf förstog rubriken på idag hette Low pass filter. Och jag kunde inte annat än att försöka förstå och jämföra vilka likheter det skulle kunna finnas med mina LPF i Logic. Det skulle nog inte visa hela vägen fram till tentan men ändå, kanske får jag en 3a om jag räknar på lite Flanger iaf.

Hi pass/Adeline

Julshopping i Berlin

Var förvånansvärt lugnt! Hade förväntat mig hysteri, men jag var så när som på själv i affärerna idag. Visste de flesta jobbade ju medans jag traskade omkring vid tre-tiden. Men visst brukar det vara mycket mer hysteriskt i Sverige? Det mesta är ju iofs lite mer hysteriskt i Svedala. Jag köpte en julklapp till mig själv också, ett laptop fodral från Henrik Vibskov. Så flott! Okej, lite onödigt dyrt kanske men alla "data-designade" fodral jag kollat på innan har varit sååå fula. Jag kan ju inte stoppa ner min snygga mac i ett fult fodral, hallå, det är ju utsidan som räknas hehe. Sen att innanmätet också är vackert och bra är ju ett plus i kanten! Som en perfekt avslutning på dagen inhandlade jag en indier på hörnet vid Falckesteinstrasse. Nu är jag mätt, belåten och det är dags att packa väskorna inför resan till Stockholm imorgon.

Ses snart på svenska mark! För ni kommer väl till Housewives julfest på fredag????

Bis bald! (rätta mig gärna om jag skrev ngt helt galet nu hehe. Btw, jag önskar mig en språk-kurs i tyska i julklapp, om det är ngon som känner sig manad att agera tyska-lärare så går det också alldeles utmärkt!)

/La Fleur

Housewives Julfest

På fredag är det dags för Housewives klubb igen! Denna gången kör vi en favorit i repris på julfesten vi hade förra året. Platsen är Berns mellan kl 22-03. Det kommer att finnas glögg i baren och paket under granen!

image434

Om ni vill ha chans till en listplats så signa upp er på vårt nyhetsbrev här!

Välkomna!

Housewives

Lördagsfödelsedagshäng och söndagsmarknadsbläng

Igår var en jättekul kväll som började hemma hos Karina i Mitte. Gigi fyllde år och det skålades hejvillt.
Efter det gick alla i smalad tropp till Cookies nya lördagsklubb Crush. Eller inte Ken, han skulle vidare på Paul van Dyk´s födelsedagsfest i Prenzlauerberg. Haha roligt. Jag hade lista dit också, men vi kom aldrig iväg. Men Ken rapporterade att det var mkt untz untz.

image430

Ovan är Sheba och Malte, jättegulligt par som kom från Hamburg och hälsade på. Malte har förresten producerat en hel del tillsammans med tex Martin Buttrich, men satsar nu mer på två egna band och soloprojekt.

image431

Här är jag, ser galen ut. Taan och Gigi som fyllde år!

image432

Jag och Karina. Hon är från Colombia men bor i Berlin just nu och jobbar i filmindustrin. Hon är väldigt rar!
Kvällen på Cookies va trevlig, jag dansade flera timmar innan det var dags att gå hem.

Idag har jag varit med Lollo på Holy Shit Shopping på Café Moskau, ungefär vid Alexanderplats.

image433

Den här bilden har jag snott från Holy Shit Shoppings hemsida. Ett utav rummen. Lite som Konstfacks julmarknad i Sthlm, bara mycket större och en del roligare grejer. Men trots det så var det mest pins och örhängen till salu. Jag köpte ett roligt halsband!

Nu är kl halv tolv ungefär, vore så grymt att försöka komma i säng innan kl 05... ska göra ett försök nu!

/LF

Lyxproblem av den svåra graden

Åhhh, jag vet inte om jag ska va i Berlin eller New York under nyåret. Alltså, jag har ju redan resan till Berlin och allt är kirrat där, och snudd inpå uppstyrt t.o.m. Men jag gillar ju NY så mkt och det skulle verkligen kännas så himla rätt att åka dit, jag vet inte varför men det bara känns så. Det var ju liksom över ett år sen jag bodde där senast och gick en sommarkurs och jag vill flytta tillbaks dit nån gång under nästa år, och dom bästa jeansen jag nånsin haft köpte jag där. Så många anledningar. Men den största är ju att Flurry också ska dit och Hamburgaren som han numera kallas fyller 30 och ska ha fest där! Så jag tror på en helmaxad vecka som skulle va hur jäkla kul som helst. Berlin är också kul, men känns bara inte lika lockande.

Åh så svårt! Jag har en liten plan, ska undersöka den och så får vi se.

Stannade hemma igår förresten, var på tok för långt och kallt för att ta sig ut till Ropsten. Jag stannade hemma och logicade istället, mkt väl använd tid måste jag säga, nu när jag knappt kunnat göra nåt senaste månaden.

Nu ska jag på glöggfika hos Angelica, och höra hur det va på Esque igår och kanske prata Berlinplaner, men ska undvika så gott det går tills jag bestämt mig helt dock.

Cheers, Adeline S.

Snodda bilder från gårdagskvällen på Arena club

Det var ganska mycket av ett schwedenpart igår, fredag, eller är det kanske i förrgår nu. Dygnet snurrar. Lollo och jag var möjligen dom enda svenskarna men inte dom enda som snackade svenska! Känns som var och varannan tysk har en svensk mamma eller pappa och snackar svenska. Nästan iaf. Roligt.

Jag tog det försiktigt med alkoholen, eller för att vara mer precis: det vita vinet. Jag hade verkligen tänkt att styra upp någon annan dricka men eftersom jag inte gick upp förrän sent så blev det iaf en flaska vitt från turren runt hörnet. Men! jag köpte med mig en bubblig illröd läsk som det iaf stod på flaskan skulle innehålla röd citrus. Det blandade jag mitt vita vin med. Det såg läskigt gott ut, men smakade mest vin ändå så efter att ha druckit ett glas mådde jag lite lätt illa, vilket säkert bara var inbillning, men det var svårt att få ner. Det var jättetrevligt hemma hos Lollo och hennes flatmates. Hon delar lägenheten med en tjej som heter Julia och en kille som heter Chris. Båda är jätterara.

Det gjordes sushi i köket. Jag gjorde ingen själv, bara åt det som andra hade gjort hehe. Gott!
Nog för att det är rätt enkelt att göra sushi hemma, men det är billigare att köpa ute. Fast om man gör själv kan man ju iofs göra bara sina favvosar och frossa. Jag som är beroende av sushi borde verkligen.

image426

Såhär kul hade jag det på förfesten.

image428

Arena clubs snygga tak! The roof is on fire, on FIIIIRRRRE!

image429

Citat Lollo: "Beyonce and Lill'kim in da HOUSE!!" Inga kommentarer från min sida haha. Men det kanske kommer ngn på Lollos blogg, vem vet.

Supertrevlig kväll. Lollo och jag gjorde en gott avslut på Bagdad, där hon käkade en kebab och jag en falafel i bröd. Brödet i Berlin som dom har till falafel/kebab e så gott! Varför har dom inte det i Swe?

Gottigottgott!
/La Fleur

nästan framme.

Idag hade jag min första tenta! Jag kan inte lova er att jag klarade den, men måste ändå säga att jag är nöjd med min insats. Att stå ut i hela 6 v med pluggande och föreläsningar på KTH är liksom inget man gör i en handvändning... Men det har jag nu alltså gjort. Jag svarade iaf på alla frågorna, även fast vissa grejer bara va gissningar. Menmen, tänkte om det inte går vägen att jag skulle smöra mig till en komplettering, och kanske skriva upp föreläsaren på gästlistan tills på fredag eller så... Hehe, det brukar oftast gå vägen.

Idag har jag också ätit 3 stora smörgåsar. Det var inte meningen men med en tenta, ett subway utanför dörren och en långfika så blev det inte annat. Jag älskar bröd, men i såhär stora mägnder är det rätt avskyvärt egentligen. Men jag åt iaf en skiva avocado, världens godaste mat skulle jag nog kunna säga. Om jag bara fick äta en sak så är det det. Med olja o vinäger.

Steed Lord är här ikväll! Dom ska spela på Wefesten och jag överväger starkt att gå dit fast jag fortf e sjuk och borde plugga runt 10 imorn. Men det är verkligen inte varje dag man kan höra Dirty Mutha live, eller inte heller Who u with för den delen. Inte för att dom e så bra live dårå, egentligen rätt kassa, men live e alltid live. Men jag tror också festen i övrigt har sjukt hög potential. Så kanske.

Well, en tenta to go. Snart fri. Närmare bestämt på torsdag. Då vill jag gå till Svanströms o köpa världens största whiteboard och spåna på alla ideér som mitt nya liv ska innehålla. Om nån har en whiteboard till övers övertar jag annars gärna.

Sooo, got way to go!

/Adeline S.

Schwedenparty tonight!

Jag tror iofs att Lollo och jag nog kommer vara dom enda svenskarna, men ändå! Hon och hennes två flatmates ska ha en hemma-hos- fest ikväll. Låter som det kan bli trevligt, jag ska slänga ut ett par krokar om att jag letar en lägenhet from Januari också. Ikväll alltså, eller rättare sagt kl 21 oups, dvs om ca 30 minuter ska jag infinna mig hos henne. Hur nu fasiken det ska gå till... jag gick precis upp ur sängen. Jo ni hörde rätt! Jag lade mig nämligen inte igår vid halv sex tiden efter att jag skrev blogginlägget. Eller jag lade mig, men jag släckte inte lampan förrän kl 11 imorse. Jag hann läsa ut en hel roman. Inte en Dostochevskij roman kanske men ändå en pocketbok på nätta 475 sidor. Det ni, jag är en jäkel på att plöja igenom böcker! Så från kl 11 ungefär sov jag till kl 15.30, då vaknade jag till, kollade mailen, pratade i telefon och tänkte jag skulle somna om igen... Men jag har vara vridit och vändt mig i sängen fram tills nu. Så det blev bara ynka 3, 5 h sömn för mig inatt. Antar jag får skylla mig själv.

Ska hinna köpa med mig ngt att dricka också... ehh det lär inte bli vitt vin.. Usch jag mår illa bara jag tänker på min och Lollos senaste vin-träff... Nej nu borde jag verkligen sätta fart!

Hörs senare!

/LF

Natt i Berlin...

Jag har börjat få för vana att gå och lägga mig tidigast 04 på natten eller ska man kanske säga morgonen? Okej att jag inte går och lägger mig kl 22 eftersom jag ändå på helgerna kan hoppa i säng tidigast 04 efter spelningar, men kl 02 vore en mer trevlig tid att gå och sussa. Nu är kl 05.25 och jag känner mig inte det minsta trött... Har ni några tips förutom att dricka varm mjölk som kan få mig att somna som ett litet barn?
Jag har provat med musik, både att lyssna och göra, men d går inte mer nu. Har skavsår i örenen och på öronen efter mina hörlurar på, några timmar efter kl 22. Sen har jag läst bloggar av diverse karaktär och kolla Facebook fem ggr. Letat en grym födelsedagspresent på nätet (allt det jag hade tänkt mig som bästa presenten verkar inte funka, irriterande! Hatar att få ångest av att köpa födelsedagspresnter, och till en som fyller 30, gaaah!) Läst Tjuvlyssnat och hoppats på att få mig ett gott skratt, men bara småfnissat lite. Nu ska jag gå och lägga mig igen. Försöka sova och inte skriva innehållslösa meddelanden på bloggen (för det gör jag ju aaaaldrig annars..).

Sov gott!

/Blomstret

Bagheera Game Over

Veckans Rodeo-utskick innehöll en rolig bild från Bagheera i tisdags. Nej nu är det ju inte Alex Schulman, bara att Andreas som han heter egentligen väldigt väldigt ofta får höra att han är lik Alex. När Anders inte är Alex så är han en jävligt grym trummis. Spelat länge med Fibes oh Fibes förut men håller nu på med nya projekt.
image425

Bagheera är en klubb som drivits av Jonas Rathsman, Kärleks Johan, NibC (och i begynnelsen var även Dj Tyfe med) i ungefär 5 år. Men i tisdags var altså sista gången. Eftersom jag var i hoodsen efter spelningen på Lokita i lördags stannade jag kvar och shakade that ass i tisdags. Rolig kväll! Jag säger bara:

"Känn kärleken, ge kärleken, få kärleken!"

/La Fleur

La Fleur at Lokita, Respekt, Göteborg, 8 december 2007

Sorry för att det blivit liite tunt med inläggen sen i fredags, men jag har inte haft någon tillgång till internet. Men som tur är så har vi ju den andra halvan av Housewives, Adeline, som bloggar för fullt! Jo jag var ironisk... tror det blir bättre när hon skrivit sina tenotr, tills dess håll ut..

Jag klistrar in den enda bilden jag tog från spelningen i lördags:

image422

Som ni ser så var Parham också och spelade på Lokita. Parham har nyligen flyttat hem från Barcelona där han har hållit hus de senaste 2,5 åren. Till vänster har vi Henrik aka Dj Futeki, en av Lokita-killarna. Spelningen gick bra, folk var på hugget och dansade hela natten!
Kul att vara i Göteborg igen med andra ord :)

/La Fleur

+++
Played in Gothenburg this weekend. (again!)
Really informativ and interesting information in the translation section... Sorry for that.. will try to be more international next time and write a small essay in english ;)

Göööteborg igen!

Hej alla goa göteborgare (och alla andra) på lördag spelar jag på nypremiären av Lokita på Respekt på Järntorget i Göteborg. Känns som jag är i Göteborg titt som tätt och spelar, väldigt roligt. Jag gillar Götet!

image421

Rara kommentarer och/eller mail till min mailadress som ni hittar här belönas med platser på gästlistan! :)

Puss!
La Fleur

Dj Aroma

Igår vid 16-tiden mötte jag upp Aroma för en fika på hörnet. Det var ungefär så långt jag orkade gå utan att bli kallsvettig. (Idag mår jag förresten toppen! Funderar på Cookies igen, men bara lite heh..). Jag fick hennes nya album Berlin Zoo som snart släpps på hennes label Aromamusic. Hon är en mycket kreativ kvinna! Kolla in henne och hennes alster här!

Tschüss!
La Fleur

+++
I met a friend of mine yesterday, Aroma, she makes super delicious ruccola pizzas. But she is also label boss, dj and producer, to mention some of the stuff she´s into. Check her out!

Favorit i repris på Arvikafestivalen!

Denna sommaren som var så spelade jag och Adeline på Arvikafestivalen. Vi var bokade som en del i ett kollektiv där alla spelade under sina egna namn. Adeline och jag spelade på samma pass och egentligen skulle en till person spelat i samma pass som oss, men det blev ett avhopp i sista sekunden vilket gjorde att vi bestämde oss för att köra de sista 40 minutrarna tillsammans som Housewives. Både jag och Adeline gjorde bra individuella set och det blev en grym avslutning ihop som Housewives också. Det var svettigt och dans dans dans i Oriontältet! Samma kväll spelade vi också på Backstage på festivalen. Trots en hel del galna saker som hände precis i samband med den spelningen så gjorde vi ett grymt set som vi än idag får fanmail om! :)
Summa summarum är iallafall att Arvikafestivalen vill boka oss igen. Jätteroligt tycker vi!

image420

Idag släpptes det oficiellt på deras hemsida, läs mer här: Arvikafestivalen!

Det kommer bli en festivalsommar! Med sol och en kall öl i gräset! Hångel i tälten. Lervälling. Eufori framför scenen. Vitt vin i platsmuggar. Ja du vet allt det där härliga som bara händer på festivaler! Boka biljetten redan nu, du vet ju att det kommer bli fest! Och vi vill väldigt gärna att du ska vara där och fetsa med oss! Komsi komsi :)

/La Fleur

+++
Housewives will play at Arvikafestivalen in July! Arvikafestivalen is Swedens biggest scene for elektronic music. Don´t miss out!

La Fleur listar låtar

Jag har hört era rop efter låtlistor så här postar jag den lista som jag skrev för tidningen KING.
Jo jag erkänner jag gör det lite lätt för mig idag, men tro det är ett under att jag ens kan sitta upp och knappa på datortangenterna samtidigt. Min hjärna är absolut inte i form för tankeverksamhet.

image419

Där nere i vänstra hörnet är listan!! För er som inte har falkögon, förstoringsglas eller tidningen King hemma så postar jag listan i lite mer normal size, snäll jag är va? :) Låter mina något klena kommentarer stå kvar under också.

01 Ihre Personliche Glucksmelodie, Gabriel Ananda
Helt enkelt underbar!
02 Thumbs, Pele & Shokh
Funkig låt på fina Connaisseur.
03 Spellbound, Innervisions presents Marcus Worgull ft Mr White
Trollbinder vilket dansgolv som helst.
04 Nairu, David Ekenbäck
Svensk, vacker, fin och groovig låt att få igång kvällen med.
05 On The Line, Butch
Någon sa neotrance?? I alla fall en grym låt från en label som alltid levererar.
06 Stalker, Probspot
Drivig och vacker på samma gång, med breaks som gör publiken galen.
07 Sly Detector, Pig & Dan
Från deras album Imagine som är släppt på Coocoon. När de spelade den på Coocoonfesten under Amsterdam Dance Event gick 5 000 pers bananas.
08 Gail In the O, Olivier Giacomotto
Favorit på Housewives dansgolv.
09 Pick Up, Beckers
Hysterisk och rolig, med ett break som gör dansgolvet.
10 Hydrology, Glenn Morrison
Fin soluppgångstrancelåt på Deadmau5 Mau5trap-labeln.

Hoppas ni hittar något ni gillar!
/La Fleur

...

Har dragit upp internetsladden till min loftsäng så jag kan ligga och skriva. Tror inte jag kommer lämna sängen mer idag. Ledsen gott folk, inga bilder, inge mer kakor, inge mer vitt vin, typ aldrig mer.... det blev lite för mycket av det goda igår. Jag vill nu bara ha sånt en blomma egentligen behöver; vatten och näring (läs: pizza).

Over and out!
/Vissen blomma

Cookies tonight!

Ikväll ska jag både äta kakan och ha den kvar... något man alltför sällan får göra annars!
Kl 21 ska jag hem tll Louise som bor jättenära mig här i Kreuzberg och käka lite middag. Jag och Louise har aldrig träffast förut, så vitt jag vet... vi har flera gemensamma bekanta. Hm, eller nja, en nära kär vän till mig känner iaf Louise. Hon har precis som mig flyttat hit nyligen och är kär i stan precis som jag! Hon sa något i stil med att om man blir kär i Berlin på vintern så gifter man sig till våren! I/med staden alltså. Well, well, jag tror vi kommer att ha trevligt!
Jag tänkte köpa med mig mina favorit cookies från "mitt" dygnetruntöppna bageri som ligger runt knuten. Och en flarra vin också tror jag. Efter middag, vin och kakor så är tanken att vi ska bege oss til Cookies som ligge i Mitte. Fick förresten reda på att klubben heter Cookies efter dess ägare. Han kallas för det. Helt plötsligt gick namnet från att vara töntigt till coolt. Eller mer intressant iaf hehe.

Imorgon kanske jag lägger upp några trevliga bilder från kvällen. Beror på. Ja ska ta med mig kameran, men jag vill liksom inte be in her face, Louise alltså, innan vi knappt sagt hej. Vi får se... sa blinda Sara (oooh jag älskar såna där härliga gamla urtjusiga uttryck!).

/Kakmonstret


Tre favoritlåtar på Housewives dansgolv 2007!

Radio Sidekick bad oss att lista några av våra favoritlåtar för 2007 och undrade också om vi kunde berätta en liten historia om en minnesvärd spelning. Visst kan vi det sa vi!


image418

Så hoppa in på Radio Sidekicks sida och läs om vår topp tre för 2007 och vår lite läskiga roliga spelning i Halle i Tyskland!

/Housewives

Housewives quizzzzz!

Med anledning av att jag spelar i Göteborg på lördag så lottar Djungeltrumman ut gästlisteplatser till klubben Lokita.
Alla som läser den här boggen kommer garanterat veta svaret på frågan de ställer! Det är en liten Housewives-fråga :)

image417

Så om du bor i Göteborg och vill dansa dig svettig hela natten på lördag när jag spelar så se till att vinna en gästlisteplats här!

Lycka till!
/La Fleur

Black is the new.. black!

Åhhhhhh. Den är så snygg! Min nya svarta Macbook.

Nedan kunde vara en bild fr mitt skrivbord, men det är det inte!
Jag har haft en Powerbook G4, jag gillar den supermycket men efter att jag tappat den i golvet ett antal gånger så är den inte i högform längre. Bla har den ena ram-minnesplatsen gått sönder vilket är lite jobbigt när jag ska köra Logic 8.

image416

Ahh titta va fin den är! Joooo, 2000 kr extra för lite extra hårddisk och färg kan ju tyckas idiotiskt... Jag köpte tom en vit först, men ändrade mig en timma senare. Killen i affären sa precis när jag skulle byta till den svarta att Carolina Gynning också hade köpt en svart. Då tänkte jag behålla den vita istället.. Men jag kan inte klandra henne, den svarta är ju mycke hetare!

Nu ska jag gå tills sängs med min svarta heta läckra macbook.

Gute Nacht!
/Mac Flurry

2 helt otroliga låtar

Ja, ibland väcks popparen till mig i liv och då kan jag inte bara inte sluta lyssna på två låtar:
 
Shout Out Louds - Impossible och
Dj Mehdi - Lucky boy Outlines mix.

Dom är så helt otroliga och jag blir helt rörd. Jag kan verkligen lyssna på dom i flera timmar i sträck utan att tröttna. Och det är vad jag jag gjort sedan i somras, typ, hehe.

/Adeline S.

MEGA

wihiho! vi kan börja se fler o fler tecken på wd:


PPM väljer Sverigefond MEGA

Det blir Swedbank Roburs Sverigefond MEGA som fortsättningsvis kommer att förvalta PPM:s svenska aktiekapital i sin traditionella försäkring. Bedömd förvaltningsskicklighet, låga kostnader och krav på etisk inriktning var viktiga faktorer vid urvalet.



det är inte för intet som att vissa är megabäst liksom hehe.

/supreme meal

 


Video från Discobedience

Här är en liten fin video som Discobediencekillarna klippt ihop från i lördags, håll till godo:




Puss!
La Fleur

Discobedience, Smålands nation, Lund, 1 december, 2007

Vi tog tåget från Stockholm till Lund. Kom fram vid nio-snåret och åkte hem till min bror och lämnade lite stuff. Sen åkte vi till Smålands nation där klubben Discobedience håller hus. Väl i logen så var Adeline nöjd. Jag äääälskar looooge! typ skrek hon och högg sen in på logens läckerheter.

image409

Se här. Söt som socker, inte ett spår av gårdagsnatten.

image410

Jag var också i logen... visst ser jag snäll ut! Jag är rätt snäll. hihi.

image408

Och Olle! Som vi bilade med ner till Arvikafestivalen i somras! Barndomsvän till Adeline. Han drack öl. Jag drack för två, mina drinkar och Adelines drinkar. Hon drack bara äppljuice. Sen bytte vi om till våra Housewivesklänningar och intog dj-båset runt tolv.

image411

Min lillebror Simon och min lillasyster Unni. Puss på er! Unnis arm är egentligen inte tre meter lång hehe.

image414

Dansgolvet. Fint med spetsgardinerna runt dj-båset, kändes väldigt Housewives.
Rolig spelning! En del rundgång med skivspelarna i början av kvällen med det fixades. Vi var kanske inte maxi-synkade i låtvalen, men det blev en bra fest!! Väldigt mycket folk! Tack Patrick och Martin för allt, ni va grymma.

image415

Efter spelningen så drog vi på efterfest i en studentkorridor en trappa upp. Vi ville ha toast, men den var slut coh det fanns bara öl kvar. Mina syskon hånglade, obs! inte med varandra. Jag och Adeline hängde runt i köket, se bilden ovan, som hade förvandlats till ett enormt dansgolv. Vi skule egentligen spelat några skivor vi också, men latade ur.
Drog hem till brollan runt 05... jag har aldrig sovit så skönt på en madrass i hela mitt liv.
Idag har varit en lååång resdag idag, men är nu tillbaka i Berliiiiiiiin. Eller Börlin som tyskarna säger.
Denna gången fraktade jag med mig en ny dator, en mikrofon och ett mickstativ. Undrar hur tusan jag ska frakta hem alla grejer till Sthlm. Men det är ett senare problem. Nu har jag en jätterolig studio hemma!

Guten Abend!
/La Fleur

Housewives fredags fekkar!

I fredags så var Adeline och jag på middag hemma hos Karin. Adeline hade tidigare i veckan postat det här på min Facebook wall: "MC flurry! E du på värsta ferren på fredag??! jag måste motverka min rutinmässiga vardag och supa ner mig. inte så passande att ta ut det på lördag kanske för då kommer det bli fackid. besos"

image406

Trots detta så var hon under middagen rätt lugn, men märk väl hennes stadiga hand runt vinglaset. Middagen var som alltid helt underbar. Karinhade överträffat sig själv igen! Hon skulle sopa hem Årets kock guldmedajen utan problem. Runt tolv så beställde jag och Adeline en taxi till Green Room Sessionsfesten på Sveavägen.

image404

Där inne var det mycket laser. Fint.

image405

För en gångs skulle ett intressant bra live set. Justus Köckhe med uppknäppt skjorta och röda satinkalsonger? Trodde inte jag skull gå igång på såna grejer, men de gjorde jag. Eller så var det kanske musiken. Mitt hjärta gick iallafall nästan sönder när han sjöng en låt med mycket love, love, love.

image407

Adeline träffade Nonno. Vi dansade lite. Men sen tröttnade vi. Drog till Berns 2:35:1, inge roligt där heller. Ställde oss i kön till Neu. Men pallade inte. Åkte hem. En halvtimma senare visade det sig vad vinet gjort med Adeline. Hon hade "tappat" bort nycklar och plånbok, mao utelåst. Men det ordnade sig med sovplats. Morgonen/dagen efter mådde hon inte så bra. Censur. Men var inte oroliga, hon lever och har återhämtat sig rätt bra nu! :)

/Flower-power

RSS 2.0