Clean October Chart

Vi har fått upp en ny lista på Beatport igen! Här ligger den. Den här gången fick vi med alla 10 låtarna, förut blev den ju cuttad på nåt mystiskt sätt till 9 stycken.

Och denna chart är till speciellt för alla er som varit extra smutsiga på senaste tiden, bäst att komma i form nu till vintern! Rätt som det är är det julbord med släkten och då går det inte att ligga på ett golv och vara smutsig. Ack, nej.

Glöm inte att lyssna på våra låtar heller, vi rör oss fortfarande i ett historiskt skede då dom fortfarande är små whities...

AS x x

Senaste P3 Dans

Här ligger senaste avsnittet av P3 Dans.

Klipp från SRs hemsida:

"Housewives spelar den mest heta, nygräddade musiken och som grädden på moset intervjuar de och spelar en mix av Berlinbaserade Shir Khan som pratar om kvällens tema bloggar och andra uttrycksmedier inom musiken."

Så, ni hör ju, icke värt att missa denna gång heller! :)
//AS

Housewives headlinar?

VICE och Adidas har gjort ett onlinespel där man kan skapa sin egen festival, allt från att boka de artister man vill till att desgina affischen som man marknadsför festivalen med. Det fina är ju också att om man gör sin egen festival och vinner med flest besökare så får man en resa till Australien inkl festivalbesök. Och det kanske ännu finare är att Housewives är ett av de bokningsbara akterna, wohoo! Kom igen, nu åker vi till Australien ihop!
Här fixar och donar man med sin festival:
www.originalsfestival.comLovelove,
Housewives
Housewives tracks!

Äntligen!Komsi komsi till vår Myspace och lyssna!

xXx
Housewives

La Fleur födelsedagsfecke!Välkomna!
La F

Housewives Dirty Top 10 Chart på JUNO

Så, nu har vi precis publicerat en ny låtlista, denna gång på Juno! Gå in här för att kolla! Här är också nån sorts hajteckspelare. Ha så trevligt //AS

Salon Zur Wilden Renate

Där spelade jag igår! Det var dock ingen vidare bra insats av mig, iband infinner sig inte alltid den där rätta feelingen när allt bara rinner på och man glömmer bort tiden... MEN det kan ju dels berott på att högra högtalaren fuckade ur så att det inte var ngn volym alls!!! Gaaah, ett jäkla fixande och trixande men det löste sig inte under mitt set iaf, men hjälp kom senare så killarna som körde live efter mig, danskarna Jesper & Justin hade det bättre.Men så kan det va ibland, inget att gräva ner sig för *försöker peppa mig själv* hehe. Det var kul iaf, det var det verkligen! Björn som är mannen bakom (med kompanjoner) Schwedenparty är ju en härlig kille. Det var ju hi hans lägenhet jag bodde de tre första månaderna i Berlin! Igår firade jag också att jag bott 1 år i Berlin! 2 Oktober 2007 flyttade jag hit, tiden går fort när man har roligt!

Det kommer blir mer och fler Berlinspelningar framöver, kul! Tidigare har jag ju legat lågt med det, dels för att jag inte har lust att spela sjuttioelva timmar på en bar för 20 € samt att anledningen till att jag flyttade hit var för att fokusera på musikproducerandet och inte spela skivor, hade tänkt att det skulle vara min fristad utan gigs här. Så förutom spelningen på Weekend club och en del BRA barspelningar har jag tagit det ganska lugnt på dj-fronten i Berlin. Men som sagt, nu verkar det bli ändring på det...!

Trevlig helg på er!
La Fleur

RSS 2.0