Plasa 2007 in London!

Och direkt från Uppsala åkte vi till London och Plasamässan. Vi skulle dema Pacemakern igen, på denna gigantiska dj/discomässa. Det är ett hårt liv att vara bizzi men det är fett värt det också.

+++

And off we flew to London, directly from Uppsala, to the Plasa fair in London, where we were gonna demo the Pacemaker again!


image222

Så redo att dema Pacemakern i Acnesponsrade Pacemakerkläderna igen!

+++

At Plasa in the Acne sponsored Pacemaker outfit. Ready to demo!

image239

Crippe på Tonium och La Fleur på Housewives.


image237

Pioneersnubbarna Jonas och Nick kom förbi!


image225

Och här är världens grymmaste mixer. Detta blir resultatet om man korsar en Allen Heat mixer, ett gäng Swarovskikristaller och en diamantring. So fresh!

+++

An Allen Heat mixer with lots of Swarovski cristals! Soooo nice. We'll have that one on our rider next time.


image227


Vi lyckades till slut komma in på den riktigt överstekta löktillställningen DJ tech Awards 2007 på Ministry of Sound. Det var så engelskt det kunde bli och riktigt riktigt techgrabbigt.

+++

We went to DJ Tech Awardards at MOS as well. And that was such a depressing ceremony! This was what people stood looking at for a few hours:


image226

Sådär såg det ut i några timmar... Ableton vann iallafall bästa musikprogram 2007, det gillade jag.

+++

But the bar was free and Ableton won over logic, so there we two great stuffies at least!


image232

Sen gick vi och åt pizza! Här är Ola och jag.


image228

Är man i England så är man, ett måste är att äta tills man spricker. Här äter Fleur och jag lunch. Notera rättvisemärkt äppeljuice.


image229

Här är något riktigt läskigt. En arabsnubbe med mormors string! Jag försökte zooma in och ta utan blixt ett tag men då kom hans shejkkompanjon så jag hann inte. Men sååå läskigt.

+++

This is a real and guaranteed thong. Noo joke.


image230

Något vi verkligen fått erfara på dom senaste teknikmässorna är hur fördomsfulla och föråldrade många tekniksnubbar är i sitt sett att se på världen. Ofta tror dom inte alls att vi vet vad vi håller på med, och vill inte lyssna på vad man säger bara för att man är tjej. En sak är ju säker, och det är att situationen inte hjälps av att andra tjejer går runt i  dessa miljöer antingen i magdanskläder, som ovan, i stringbadräkt med gul lackbyxa över eller i kortkort kjol med lappar på brösten som gör sitt yttersta för att folk ska tro att dom inte vet vad dom håller på med. SLUTA med det snääälla! Så jävla onödigt.

+++

I don't like when guys don't think I know what I'm doing or they think I'm stupid just because I'm a girl. Actually it doesn't happen that often, but at these fairs that seems to be more of a standard than anything else. And one thing is for sure, the situation doesn't get better of that other girls dress up as objects and try to give the impression of not knowing anything about anything. Stop doing that shit idiots!!!!!!!

/Adeline S.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0