Åre - MåndagsklubbenDen 16e mars åker vi upp till Åre för att spela på måndagsklubben. I väntan på goda tider finns nu vår senaste mix uppe påå Årelife. När vi är där ska vi även passa på att åka lite snowboard! Det var så länge sen och senast fick Adeline en spricka i handleden när hon skulle hoppa. Så nya tag igen!

 x x Housewives


Prodigy

Ikväll spelar jag innan Prodigy på Berns!Maxat!

x
La Fleur

Facebook Fanpages

Vi håller på och uppdaterar vår fina Facebook Fanpage,

kika gärna in där också och joina oss även där!
La Fleur har också en egen Fan page, den hittar ni här!

xx
HW

P3 Dans - en blick mot framtiden

Hej!

Glöm inte att lyssna på senaste P3 Dans avsnittet här. Housewives blickar mot framtiden och förutspår vad som komma skall. En blick in i megaspåkulan med andra ord.

Jag har varit i London i nästan en vecka. Nu är jag tillbaks för att jobbajobba  jobba. Jag känner mig verkligen på g. Jaa! :)

Bästa, Adeline

Down with it..

Ja, jag lever..! Har börjat mitt exjobb och försöker fokusera på att samla mig, bli av med spänningar i ryggen, inte flänga runt så mkt, börja om på sätt och vis liksom. Har flyttat tillbaks till stockholm och studio, men inte för alltid förstås.. På väg är jag ju som vanligt, iaf i tankarna. Trodde inte jag skulle gilla det så mkt men det känns riktigt bra. Lite varmare väder är det enda som skulle önskas. Men det kommer väl förr eller senare det också, som det mesta.

Tänkte tipsa om en text som jag jag läst i veckan. Den ligger här. Den handlar om idevirus och viral marketing. Ganska insprierande tycker jag, skönt att bli lite bildad, få läsa lite härlig amerikanska. Alltid nyttigt.

Såå, det var väl ungefär det jag tänkte säga just nu. Kommer med vidare uppdateringar framöver. Som det ser ut nu kommer det hända riktigt bra saker senare.

x x x
Adeline Supreme
RSS 2.0