Berlin update

Efter tre dagars jobb i Berlin så ger det snart utdelning. Förhoppningsvis iaf! Vi har iaf fått reda på att same day delivery med dhl kostar ?300, tror dock det löser sig utan den, och gjort våra första intervjuer!

Ikväll så ska vi till Cassius som spelar på Bangaluu, och sen ska vi förbi en ny liten klubb i Mitte som heter Bucket där Jake the Rapper spelar! Och imorn blir det Mobileefest på Weekend. Hela helgen full!

image575

/Adeline

Svenska DJ topp 100 listan avgjord

Oj! Helena-fena mailade mig precis att jag kom på 6e plats på listan nedan. Roligt!! Jag som inte ens röstade i år. Så någon annan än jag själv måste ha röstat på mig haha, vilket gör mig väldigt glad! :D Tack!
Ok, sådana här tävlingar kanske inte alltid visar verkligheten och jag har många gånger själv irriterat mig över dj-tävlingar eftersom det är svårt att få dom rättvisa och kriterierna på hur man röstas fram oavsett om det är liveset man spelar, inspelade mixar, tävligar som detta etc är tvivelaktiga. Men nu ska jag bara vara glad över att jag kom på sjätte plats och mitt hjärta blir ännu mer happy över alla röster jag fått. xox! Hela listan kan ni kolla in här!

image574

Och nu fick jag ännu mer blodad tand inför röstningen på SMC. Jag är ju (som jag antagligen redan hetsas om typ femtioelva gånger, flåt) nominerad under Prime Cuts i kategorin "DJ" och Housewives är nominerad under kategorin "Club". Visst vore det härligt om vi vann!!

Delad glädje är dubbel glädje!
/Lylliga La Fleur


Örebro, Stockholm, Berlin... typ som London, Paris, Montreal..

Eller var det Paris, London, Montreal...? Ni vet låten.. som jag såklart inte kommer på vad den heter eller vem som har gjort den eftersom att komma ihåg namn inte är min starka sida.

Japp, då var jag tillbaks i Berlin, känns underbart! Det var lite tråkigt att åka ifrån solen och värmen i Rio, men det är alltid mycket roliagre att åka hem om det är något roligt som väntar. Och det var det ju! Först premiären för Housewives på Berns 2:35:1 i fredags. Som Adeline redan bloggat om så var det väldigt kul och kändes helt rätt. Lördagen så åkte jag till Örebro. Mina föräldrar var på 70-årskalas i Stockholm så min kära vän Pernilla hämtade mig vid stationen istället. Jag gillar att bli hämtad vid tågstationen/flygplatsen av någon jag tycker om! Inte alltför ofta det händer eftersom jag reser så mycket själv. Jag kanske ska börja posta mina restider här så kanske någon av er kan suprisa mig nästa gång jag anländer någonstans?! Vilken bra idé! :)

Det var roligt att vara tillbaka i Örebro. Pernilla och jag åt en god middag på Wobblers lounge innan jag började spela. Tyvärr har jag inga roliga kort från kvällen eftersom jag inte har någon kamera längre. Grr. Men jag hoppas jag får lite bilder skickade till mig snart, på skivspelare och vegohamburare på Burger King tex.

Idag har jag spenderat mesta av tiden på ett fik/lunchställe som har öppet typ dygnet runt och som har gratis uppkoppling. Har sysselsatt mig med att skriva ett La Fleur - nyhetsbrev, som ser ut ungefär som nedan.

image573

Har varit väldigt dålig med att skriva min egna nyhetsbrev eftersom det mesta tas upp i Housewives- nyhetsbreven, men nu var det dags! Om du vill ha nästa så signa upp dig via min hemsida här!

Sen har jag köpt låtar på nätet, mailat och betalat räkningar. Snart måste jag hem och städa lite eftersom Adeline kommer snart. Nästa gång blir det bloggrapport från båda husfruarna i Berlin!

xXx
/La Fleur

Dagens misslyckade husmorstips nr 4

Jag har funderat på hur jag ska göra med min växande hög av pantburkar hemma. Det är ju faktiskt så att det känns smått jobbigt att gå och panta den, dels för att jag är lite lat men till största del för att det känns rätt olockande och gå till mitt indieica som en annan lodis. Därför har jag alltså funderat en del på vad det finns för tips för att man ska slippa detta problem, man vill ju trots allt inte va som min kära far och bara kasta allt i soporna, lite mer samvete än så har jag faktiskt!

Jag har tänkt lite på ideén att försöka kränga dem på nån som verkligen samlar på burkarna, men när man verkligen behöver dem ja, då är de alltför svåra att hitta. Skulle väl gissa att det går en samlare per 800 burkar eller nåt sånt och det är ju inte så hög ratio. En annan rätt bra idé skulle vara att lägga allt i massa Housewivespåsar, och detta säger jag inte för att göra nån sorts reklam utan för att jag rent av funderat på det. De är liksom 1000 ggr charmigare än plastpåsar och dessutom lite mer passande än min stora skinnbag. Lite mittemellan och egentligen alldeles lagom smart känner jag nu. Sista alternativet är kanske att ta med allt ut till Gnesta eller nånstans där folk verkligen pantar burkar på riktigt. Typ lastar in allt i bakluckan och gör det mellan paddelturen och eftermiddagsrensningen i trädgården. Men då behöver jag en bil.


image572


Hm, nåt av de sista tipsen känns faktiskt riktigt bra. Kanske får vänta tills nästa gång den där röda skodan kommer förbi...

/A

Auf Schweden

Imorn ska jag till Berlin igen! Ska bli såå skönt att komma ifrån stan och få förflytta mitt kontor nån annanstans. För vi ska jobba riktigt mycket, det ska vi! Ni får nog se resultat i nästa vecka nån gång skulle jag tro.

Förresten för er som lyssnat på I just died in your arms låten, som för övrigt låter som vilken HIM titel som helst, så kanske ni har hört ordet proxy? Det är mkt fint och betyder ungefär nån sorts konstgjord yta som jag tolkar det. Lyssna igen och försök att sjunga med!

Happy times!
/Adeline


image570

Bernsan

Verkligen skönt med ett nytt ställe! Och vi kom överens om att vi är väldigt nöjda båda två. Mycket trevlig kväll alltså! Men jag hade ändå haft en rättså bra känsla innan hela veckan. Man ska lita på magkänslan, den är bäst. Har börjat hitta den på senare tid och den skilljer sig väldigt marginellt från dom som är styrda av huvet. Men definitivt värt att lära sig fullt ut, jag övar.

Nedan en av de förbjudna bilderna... ;)

image569

Lovelove,
Adeline

Öööörebro imorgon igen!

Ja då vare dags igen!

image568

Imorgon, lördag, spelar jag återigen i min kära hemstad Örebro. Hörde att jag får "konkurrens" från Stockholm, en tjej som heter Sara Vargas och DJ Qute spelar också i stan. Sara.. hm, inga kommentarer.. DJ Qute däremot är en riktig sötnos som kan sitt skivspelande! Men jag tycker såklart ni ska komma och lyssna på mig på Loungen på Wobbler hehe! Låt inte ordet Loungen förvilla er, det kommer bli mycket vildare än vad det låter. Jag förväntar mig dans på bord och bardisk när golvet blir för trångt!

Men innan imorgon är det dags för Housewives nypremiär i källaren på Berns 2:35:1. Det kommer bli mörkt, trångt, svettigt och härligt!

/La Fleur



I'll die in your arms

Kan I just died in your arms tonight, vara den finaste refrängen som nånsin gjorts? Ja, världens bästa utamanare iaf, är inte så mkt för dom där ångestgitarrerna men vokalerna är otroliga. Men det småjobbiga är att nån, säkert godtycklig holländare, har gjort en jobbig e.l.e.c.t.r.o.h.o.u.s.e.version på den. Kan folk bara sluta släppa jobbig musik! Då vore världen ett så mycket bättre ställe. Men hoppas iaf jag har en del annat bra tills imorn, har ändå lite lust att avsluta med en tryckare, av min sort förstås, men vi får väl se hur det artar sig med den saken. Men det vore fint, det har jag aldrig gjort.

Imorn är det iaf fullt upp hela dan, nya pressbilder, radion och sen skivpepp hela kvällen!



Ses imorn!

/A

Media comes and media..

Djungeltrumman har publicerat en fin intervju med oss! Läs den gärna! Och imorn 18.45 så är vi med på Radio Metropol och peppar lite inför kvällen och väljer dessutom helgens bästa låt!


image567


Love,
Adeline

Sista natten i Rio

Klockan 23.55 gar flyget tillbaka till Stockholm (via Paris, far se Eiffeltornet fran flygplansfonstret, harligt!). Jag skulle sa garna stanna en vecka eller ett par manader till. Kanske flytta Housewivesklubben till Rio, spela i bikini pa stranden och annat fint haha.

Well, well... jag hade ju tankt att slanga upp manga fina kort nu men igar blev min KAMERA STULEN! Tror jag iallafall. Jag hade den nar jag kom ner fran Cristo men nar jag anlande till Sockertoppen ungefar en halvtimma senare sa var den borta och jag fattar inte hur det gick till. Men det ar ju det de ar kanda for ficktjuvarna i Rio, att sno saker utan att man marker det. Suck. Kameran ar det inte sa noga med, men valdigt trakigt med alla bilder som forsvann! Hade tankt visa bilder fran nar Fredrik spelade pa Brasiliens storsta radiostation, dom har 80000 lyssnare per minut! Hans lat Every Word var en stor hit i Brasilien (och ovriga varlden for den delen ocksa..) sa han ar valdans beromd har. Sen smaskiga bilder fran Rios basta nattklubbar, manga caprinhas, guarana med vodka och vild dans. Turistbilder fran Cristo, Santa Teresa och Sockertoppen, som ni kanske istallet blir besparade ifran.. Jaja, inget att gora at nu, men igar var jag sur!

Nu ska vi ga och ata men min kara bror och hans tjej Paola. Det star mellan farofa (I Love!) bonor och fisk eller Kooni-sushi (kan ingen ta det till Sverige!?).

Ses snart pa i kallaren pa Berns 2:35:1. Oturligt nog kommer ni nog inte se min frascha solbranna eftersom det ar sa morkt hehe ;)

/La Fleur

Berns källare

Woho, kommer bli så kul! Trevligt med lite uppmärksamhet, hoppas det blir publikrekord! :)

image565

Om nån vill läsa artiklarna i dess rätta miljö så är det bara att klicka på bilderna.


image566


Klick klick.

/Adeline S.

Dagens husmorstips nr 3

Hm, ja hade ju inte tänkt att göra det här till nån slags matblogg eller så men måste bara tipsa om en sak. Det var igår, när jag skulle göra oboy, som jag kom på att jag inte hade nån! Ojoj, tänkte jag då, orkar inte gå till affären. Men så kom jag på den smarta idén att göra på kakao. Det blev fantastiskt äckligt, och jag var nära på att börja hosta kakao. MEN! så kom jag på detta smarta, som nog blev något av den godaste oboyen jag druckit och jag kallar den:

Mega Supreme Oboy, MSO
1 glas mjölk
lite kakao, inte så man hostar
kanske lite socker, men framför allt: massor med flytande honung
JETEmycket kanel!

Okej, o så blandar man allt. Om man är finurlig kan man även värma. Det blev sååå himla gott! jag svär till GUD!

Och bästa grejen med oboy är att det garanterat är rätt grej för "oväntat" besök om man säger så. Bjud dom på oboy o nästa gång du är hemma hos denne lovar jag att det står ett oboypaket där o dom vill bjuda tillbaks! Säkert på all oboy plus lite till! Har hänt mig två hela gånger, in the good old days så att säga. Oboy's the shit the only thing that fit(s).


image564


/A

Housewives News No. 8

image563


Om ni missade detta inatt så är det bäst ni signar upp er i vårt mailingregister! Det går att göra på vår förstasida längst upp. Se till att cleana upp lite!

+++

For all of you who missed the news letter which was sent out this night, please add yourselves to our email register at the front page www.housewives.se! ...and you will never miss anything again!

Cheers,
Adeline S.

2:35.1

Åh peppad inför fredag! Då är det premiär för Housewives nya residens på 2:35.1 på Berns. Det är redan typ 1100 personer inbjudna på fb, ojoj det är typ sååå många. Sen är ju alltid hälften utomlands o så men ändå, så många människor! Tror det kommer bli riktigt kul iaf, jag har en kompis som vill låna ut nåt stort pistolhalband till mig, kan ju kanske förhöja stämningen ytterligare tom.

Men jag skulle nog råda att inte komma den vanliga Bernstiden, då lär det nog lätt va fullt för längesen. Lite lagom typ 23.15 tycker jag ni ska komma! Om allt går vägen kan ni då dessutom börja med att sitta i sofforna och insupa våra mkt underbara visuals. Och kanske även mitt pistolhalsband.

Ses på fredag om inte förr.

/Adeline S.

Pink Rose

image562

Idag fick jag en ros av Hemköp, mycket kärleksfullt tycker jag. Fick tom välja färg! Vem är så snäll?

/A

Busy in Rio...

Oj, nu har det gatt manga dagar sen jag bloggade. Det beror dock pa att jag har haft mycket for mig; som att hanga pa stranden, smorja in mig med solkram, nastan foratit mig pa Koni-sushi, druckit valdigt mycket coco, badat, fatt manga kallsupar i de stora vagorna, hangt med brorsan, varit och kollat pa forbollsmatch mellan Flamingo och ett lag som jag inte kommer ihag namnet pa men de heter typ samma sak (avslojade precis hur intresserad jag ar av fotboll), fatt skoskav av flipflopsen, promenerat langs stranden, suttit under parasoll, last manga bocker och andra mer eller mindre betydelsefulla saker. I Stockholm hander det grejer medans jag ar borta, Housewives nominerade i klubbkategorin, jag i dj-kategorin pa SMC, vara fina pasar, pins och klistermarken till forsaljning pa Maillot, och mer eller mindre hemliga andra grejer pa g, harligt! Kanns anda skont att vara i Rio och forsoka tagga ner lite. Idag ska jag och Fredrik upp och hanga med Cristo Redentor, statyn som ar gjord av 1000 kg, eeehhhh 1000 ton ;) svensk cement, harligt att kunna vara lite nationalistisk; svensk cement, det ar grejer det!

Ja annars saknar jag varken Stockholm eller Berlin sarskilt mycket, fattar att min kara bror Isak bestamde sig for att stanna har efter nagra manaders kite-surfande pa stranderna. Men jag saknar saklart er! Ser fram emot att komma till Sthlm och Housewives-premiarspela pa Berns 2:35:1 den 22a februari!

Tudo bem!
/La Fleur

Housewives webshop

Nu har äntligen grejerna på Maillot Jaune kommit upp, eller äntligen dom var ju hur snabba som helst faktiskt. Mindre än ett dygn! Så gå in där och låt er lockas... :)


image561


Påsarna passar utmärkt för vinyl eller annat godtyckligt såsom cd skivor, partypumps eller avocadosar. Mycket limiterade dessutom! Av pinsen finns det några fler som tur är, så det räcker till hela Stockholms danselit! "Extremely nice" alltsammans, för att sno Maillots ord.

+++

Now there is Housewives merchandise available at Maillot Jaune, also a Swedish record label. Get in there and get your own pins, stickers and Housewives bag! The bags are extremely limited, and also "extremely nice" to put it their way. Will fit your vinyls!

/Adeline

Housewives i SMC 2008

Ja, vi är nominerade igen som bästa klubb! Och förra året så vann vi ju inte men det vill vi jättegärna göra det här året! :D

Så, gå in och rösta på oss på www.aboutsmc.com/voting.asp. Under "CLUB" står Housewives och under "DJ" står La Fleur och så kan man skriva i Adeline Supreme själv om man vill! Allt under kategorin Prime Cuts dårå. Tack för hjälpen, om vi vinner ska vi ställa till med storspektakel det lovar vi!


image558


+++

We have been nominated for BEST CLUB in SMC 2008, the Swedish Music Convention. Last year we were there having a gig but we didn't win, so please help us do that this year! Get in on www.aboutsmc.com/voting.asp to cast your vote!

Happy voting!

Housewives

Helgen

Den här helgen hade jag en riktig svennehelg, väldigt kul som omväxlings skull, eftersom de senaste varit väldigt latinamerikanska så att säga. Både i fredags och lördags gick jag ut utan nåt endaste jobb i åtanke eller i sikte. På fredagen blev det Ljunggrens, Riche och Neu och i lördags Slick, 2:35.1 och Spy och i söndags Skärholmen och McDonalds.

Eftersom jag har nån sorts bob numera som dessutom va nyklippt i fredags o syns extra mkt när jag har uppsatt kombinerat med en väldigt för stor skjorta och mina 80s jeans så tyckte min kompis att jag såg mkt "flatig" ut. Hehe, det va dock inte med meningen, visste inte alls vad Slick va för sorts klubb och det vet jag ju nästan inte nu heller när ja tänker efter. Jag körde iaf en old school och frågade djn om nån låt han spelade och han var norsk och gav mig skivan! Alldeles för snällt tycker jag! Men det visade sig att det var en låt som jag spelade för länge sen, eller iaf en version av den, vilket bara måste tyda på att jag har mkt dåligt minne men också på att jag gillar min egen smak skarpt och att den dessutom måste va mkt bra. :)

En sista helgenkommentar om skärholmen bara, gud vilken innerstadsmänniska jag gått o blivit. Känns som jag kom till en helt annan stad bara genom några minuters tunnelbanefärd. Ojoj, inte ens som ute på landet i mina uppväxningshoods.

/A

Maillot Jaune

Idag var jag och lämnade lite grejer på Maillot Jaune. Ett merchandise företag och tydligen skivbolag också som faktiskt ska släppa Zeigest första album om ett litet tag. Men det vi ska ha att göra med dem nu är iaf att mha dem förse folket med lite Housewivesgrejer! Sakerna kommer nog komma upp i slutet av veckan, länkar när det är dags!

image557

Känns iaf väldigt kul och lite av ett historiskt moment.

Kramkram/Adeline

Endless mega house

På lördag har Messy Days & Endless Nights visning av sina kläder på Storan i Göteborg. Det är förstås Housewives som har fixat musiken! Och det är förstås samma märke som gjort våra fina och praktiska påsar:

image555

+

image556

= sant.

Dessa kommer snart att finnas till försäljning, men i väldigt limiterad edition. Lämnar in dem i veckan så återkommer om när allt finns uppe på nätet... Spännande. Under tiden så får ni gärna gå på deras visning som de har i samarbete med Puzzle Club.

/Adeline S.

Dagens husmorstips nr 2

Jag åt precis det godaste jag ätit på länge! Så himlarns underbart faktiskt så jag tänkte bjuda er på det... :)
Man behöver:

1 avocado
1 tomat
1 ägg
olivolja, salt, peppar och ev. vinäger
2 st knäckebröd

Jag kallar det Supreme Deluxe Avocado Meal, SDAM, och följer man receptet ovan så får man alltså hela 2 knäckebrödssmörgåsar, och ja, det räcker till en persons mellanmål/lunch typ. Man blir mätt!

Så gör som följer:
1. stek ägg i olivolja och häll på peppar och salt. dela ägget i två delar innan det hunnit bli för hårt.
2. skiva avocado och tomater.
3. lägg först på avocadosarna och sen tomaterna, och ev. olja och vinäger, och sist lägg på ägget!

Supernajs! Om man vill kan man ha hoummus också, men det hade inte jag idag.

Jag är inte värsta mästerkocken men idag hade jag erövrat vilket mathjärta som helst ska tilläggas. Och attans jag borde ju tagit bilder! Men innan visste jag ju inte att det skulle bli så gott o värt en plats på bloggen och nu finns det inget kvar... Så det får jag göra nästa gång.

/Adeline Supreme

Örebrobloggande

Sist jag var och spelade i Örebro så ställde Hasan några kluriga frågor til mig... Nu finns dom och svaren på hans blogg, läs det här.

image552

Well, nu drar jag snart till Brazzzzzzziiiiiilllllll! Komemr bli såååå härligt med sol!
Är tillbaka lagom till Housewives klubb på Berns 2:35:1 den 22 februari.

/Solrosen

Internettv

Alldeles nyss så intervjuades jag av en kille som heter August. Det ska vara med på My Space TV i något program, jag tror det var Almost TV, lite längre fram. Bra koll jag har.
Vi pratade lite om Berlin, Housewives, klubbande och musik.

Tv på internet är ju det nya! Eller..? Jag kanske är sen. Jag var med med på ett litet hörn för ett tag sen (med mitt namn haha!) när det var ett reportage om bla Stylein i Göteborg. Eftersom jag har spelat musiken på hennes visningar de två eller om det är tre senaste gångerna så frågade de mig om låtar att ha till programmet. Se nedan.
AlmostTV - FashionSweden



Sen har en kille som heter Robert mailat/Facebookat mig om hans program som heter Electronic Wonderland. Det är ett återkommande show om elektronisk musik. Jag har ännu inte haft tid att kolla in det så vi kan väl gemensamnt klicka på länken här och kolla in det senaste avsnittet!

Poppa popcorn så kör vi!
/La Fleur

Mega Music Bash på Münchenbryggeriet, 2 februari, 2008

Det va roligt i lördags! Carro fickdessvärre jobbiga förhinder och kunde inte vara med men jag och Alex hade skoj som ni ser på bilden.

image551

Vårt golv var ju inte smockfullt.. men ändå rätt okej mestadels av tiden. Kan ju påminna sig om att det var en urbanfest och de som dansade på vårt golv kanske bara ville ha lite mer svängrum eller hade fått kramp efter att skakat på asset för länge, vad vet jag. Bra uppstyrt av Pablo eller El Bravo som han också kallar sig var det vilket som!

Det var rätt blandade åldrar på festen... när man tog ett varv på det stora dasngolvet där det spelades salsarytmer så blev man infångad och blev erbjuden en svängom. Jag ljög och sa att jag inte kunde dansa salsa. Det var iofs inget de tog någon hänsyn till: då är det dags att du lär dig! sas det och skakades på höfterna. Har dansat salsa ett par terminer men det var nästan fyra år sen nu och jag känner mig för ringrostig (läs feg) för att låta mig styras på dansgolvet. Skulle gärna vilja dansa lite allt möjligt igen. Med eller utan partner. Fast pardans är härligt!

/LF

Afro Semla

Idag har jag ätit två semlor, en för Sanna och en för mig! Det finns ju inga i Tyskland, så jag va tvungen.


image550

En annan lite hemskare nyhet är att Afro Expressen inte finns kvar på mitt gym. Det var afro dans i sitt bästa slag, och är man känslomässigt lagd som jag ja då är det riktigt befriande. Men nu finns den ju inte kvar! Istället Booty Express, som iförsig låter ganska ok... Ska iaf träna nästan varje dag den här veckan. Bra för stressen läste jag. Annat bra tips är att tänka på andningen, andas från magen och lungt och sansat. Även bra att prata långsamt och inte gå för snabbt. Det försökte jag mig på idag och det va riktigt svårt det. Men det har väl sina orsaker så att säga...

/A

Office

Åh, det är skönt att vara tillbaks. För nu kan jag äntligen ta itu med allt som måste göras. Har vart på möte idag och installerat hela två googlecalendrar för olika ändamål. Ska köpa en ny kalender också med helår istället för skolår hehe. Nu är det nya tider mycket att göra och hjärtat i halsgropen. Usch, därav mitt februarilöfte, att inte bli utbränd. Ska googla lite på det.

Annars planerar jag nästa Uruguayresa redan nu. Älskar det där!

/A

Adelines nya jobb

Adeline ska inte bara plugga och musika nu när hon kommit hem igen. Hon kommer även stå att servera kaffe och bullar (och det där konstiga som hon äter på förra inlägget för att bli pigg, leva längre och inte bli hungrig..) i sin alldeles egna kaffestuga i Skarpnäck!

image547

Hälften av vinsten går till Housewives fond för obemedlande hemmafruar! Kaffetåren är den bästa tåren, fint va!

/LF

Back in Stock!

Jag är hemma igen. Usch för snön, fast hoppas jag inte blir en sån där som klagar på vintern i sverige... Det är ju inte så kul. Men imorn går solen ner 16.12 istället för 16.09 som idag så då är det ju snart sommar kan man säga!

Imorn ska jag börja arbeta! Plugg och musikande om vartannat, fast med tyngdpunkt på musikande ska jag se till.

image549

Och om man börjar varje dag med en sån här så blir man pigg, inte hungrig och lever länge.

Bienvenidos,
Adeline

Dj Mehdi & Justice i stan (igår)

När jag kom ut från radion vid Debaser Medis så ringlade sig kön till Justicekonserten lång redan kl 18. Dj Mehdi är ju med som no 1 dj typ. Han skrev till mig och Adeline att han skulle spela på Neu igår så ville iaf gå förbi och säja hej. Under hälsandet så undrade han om jag varit på Justicekonserten och jag ba näää typ hade ingen biljett bla bla. I could have put you on the list of course, why didn´t you tell meeee! skrek han i mitt öra. Well, to late, synd. Var det någon som var där och så den? Kan man få en liten rescension av vad man missade kanske?

image548

Mehdi pumpade på bra, det var väldigt mkt folk på Neu tidigt för en gångs skull. Men det var så sjukt varmt där inne så jag gick tillbaka till Berns efter en stund. Sen gick jag iofs tillbaka till Neu igen en halvtimma senare hehe.

Nu mååååste jag verkligen ta en taxi iväg till Münchenbryggeriet!!!!
/LF

Fade Records i Stockholm

Jag skullle egentligen ha lunchat med Alex eftersom han skulle få en skiva av mig med låtar som han skulle lägga in i Pacemakern han hade som vi eventuellt skulle dra av ett set med ikväll på Mega Music Bashen på Münchenbryggeriet. Får se hur det blir med det nu eftersom han var tvungen att lämna tillbaka den till Pacemakerkontoret. Jag har ingen men ska hämta en ny fräsch nästa vecka, roligt! Well, iaf, Sandro försov sig så jag tänkte gå förbi Fade och shoppa lite skivor medans jag väntade på att han skulle vakna. Och på vägen möter jag lämpligen Micke som är på väg till Chytney för att handla lunch så jag hakar på. Gillar deras mat mycket!

image543

Utsikt från Fade. Grymt att stå och lyssna på skivor medans man tittar på folk som går förbi.

image544

Här är Micke snackandes med en foxy tjej. Han har gjort om fint i affären, han är händig den mannen!

image545

När inte Micke är på plats så vaktar Louie skivorna. Kanske välrdens sötaste hund, ehh jag menar best!

Tycker det är viktigt att supporta lokala skivaffären i dagens downloadsamhälle. Känns som det nästan bara är i Berlin skivförsäljningen still going strong. Nu behöver man ju inte gå dit och köpa en skiva för att man tycker den dalande vinylförsäljningen är tråkig utan för att Micke har en jäkla massa bra tunes på Fade! Tror att man kan maila Micke och betsälla skivor också om man inte bor i Stockholm, annars gå till Skånegatan 28.

Nu ska jag lyssna igenom mina nya Fadeskivor inför kvällens gig!

/Sanna

La Fleur i radion!

Om ni lyssnade på SR Metrolpol Ute nyss så hörde ni kanske min vackra (?) stämma?!

image546

Hade fått info om att jag skulle vara med på radion imorgon kl 17.15 inför spelningen Mega Music Bash på Münchenbryggeriet. Men kl 17.22 så ringde Pablo från Dem Bow, som är en av arrangörerna av festen, mig något stressad och sa att han hade tagit fel på dag och att intervjun var NU och undrade om jag hade möjlighet att komma på stört! Så jag slängde mig in i en taxi och hann säga några ord.

Nu ska jag göra mig redo för middag i goda vänners lag!

Love!
/La Fleur

Vad tar en dj på sig?

Fick höra att jag var på bild på Veckorevyns hemsida där de bloggar från Modeveckan.
Jag var där med Jessica. Hon är en underbar människa, grym stylist och visningsproducent som vågar!

image542
Konstigt hur många tryckfelsnissar som kan vara igång samtidigt.. För det första rescenserade vi inte Dagmarvisningen, jag var inte ens på den, utan det var Hopes visning vi pratade om! Det började coolt, laser, tuff musik och mäktig känsla som liksom bara tappades mer och mer ju längre visningen gick... Och Jessicas jacka var inte vintage, men what the hell...

Nu kan jag inte låta bli att modebloggshetsa lite på mitt sätt: Hopes visning var som jag nämnde ovan, Velour var väl okej, men inte så spännande, några fina skjortor fanns det som man skulle vilja norpa åt sig i höst. Minimarket var bra, castingen av modellerna skiljde sig rätt mkt från visningarna innan och blev en bra kontrast. Man behöver ju se lite nytt när man hänger i samma lokaler under x antal timmar. Sen var det dags för Minimarket, jag vill ha deras katt-tisha. Jag ääälskar katter! Sen begav vi oss till Whyredvisningen. Bra avslutning på dagen/kvällen! Hår, make, styling, musik, hade en röd tråd och lokalen bidrog såklart också till känslan, fint helt enkelt! Så nu får det vara nog, ni kan läsa om Modeveckan på typ femhundraåttioelva andra bloggar (som kan sin sak bättre (inte alltid..) så ni ska inte behöva läsa det här också.

Förresten, lite till... spelade ju Styleins visning i onsdags också, det gick bra. Men det va fanimej inte lätt. Ingen monitor och ljudet är riktat mot catwalken och det studsar runt i lokalen och låter galet när det kommer till mig, vilket gjorde att jag var tvungen att mixa i lurarna. Det brukar ju va lugnt, men nu var visningsmusiken så hör så den överröstade det jag försökte hörde i lurarna.. men men, musiken va grym iaf hehe.

Så, nog med mode!
/La Fleur

RSS 2.0