Dubbelbokat

Gaaah, ibland är det bara så irriterande att allt ska hända på en gång!

Vi har sedan länge bestämt vi ska befinna oss i Berlin 30 Augusti tom 5 September för att dema Pacemakern på IFA-mässan och spela som Housewives i Halle på en stor fest som heter Schlaufstörung. Vilket är superjättekul såklart!!
Men när det var bestämt började den ena än den andra grymma bokningsförfrågningen att dyka upp... nu har vi typ tackat nej till 6 andra spelningar, däribland Rfm-festen med VICE secret party på fredag, gigs i Sthlm, Indonesien, Wranglerfesten- This is wanted mm mm.. irri!! Och precis nu fick vi en förfrågan (ej helt hundra dock än iofs..) om att spela på en stor lite hemlig fest med massa laser, grymt ljud, allt man vill ha och lite till i samband med öppningen/invigning av en cool butik, men då är vi på Ibiza och jobbar förmodligen. Ok, liite lyxproblem kanske, hade ju varit jobbigare om vi hade lovat bort oss till ett maraton dj-set på Bredängspizzeria än att vi är på Ibeeefaa. Men ändå!!! Eventuellt kan vi spela på den sistnämda festen, vet ej hur länge vi ska vara på Ibben... closingfesterna håller ju på i två veckor och såå länge kommer vi inte vara där iallafall.

Det jobbigaste är nästan när folk frågar en om en grym spelning, man är uppbokad och man vet man har skrivit det i sitt spelschema på hemsidan, myspace osv, då har man lust o säga; checka min kalender innan du frågar så man slipper bli läskad liksom hahahaa :)

So here it is:
image178

Kom och tänka på en sak... de som vill boka måste ju iofs också hålla reda på våra individuella spelscheman, här står det tex inte att jag är i Polen och spelar i Okt och Dubai i Nov... äh va fan det kanske e för mkt begärt... okej jag tar tillbaka, ring och boka oss gärna hela tiden hehe! Då får vi ju reda på att ni tycker om oss också, det gillar vi!

Tack alla som vill boka oss, vi är superhappy över alla grymma förfrågningar och vi spelar så gärna!!!
Om vi kan :)

PUSS!
La Fleur

+++

Sometimes all the fun happens at once and it can be really annoying when you can´t do it all! To many parties to many gigs. But as my father (!) says, you can´t do it all.... Or?!



Kommentarer
Postat av: julia

haha! där ser man ... ja det var så lite så.

2007-08-29 @ 17:37:09
URL: http://notanother.blogg.se
Postat av: adelines mamma

vad ni verkar ha det kul! spännande att vara på den är teknikmässan, men jag kan gissa att antalet besökande kvinnor är rätt litet. Hur skulle världen se ut om om ingen eftersträvade att vilja ha det senaste inom elektronikens värld, bättre eller sämre.......var inne
och tittade på pacemakers hemsida och fattade inte alls vad som är vitsen med den där prylen. Men den kanske är tänkt bara för dj´s eller? Ni är bäst!

2007-09-02 @ 08:18:12
Postat av: hunni

Ahahaha! Bredängspizzan skulle ju var hedervärt! :D

2007-09-04 @ 10:47:30
Postat av: Adeline S.

ne inte bara för djs! för alla egentligen, typ på hemmafesten eller i parken. det enda man behöver är en speaker! puss!

2007-09-06 @ 00:09:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0