Housewives på Way Out West i Gbg!

Oh Yes, Adeline lyckades få med sig mig på Way Out West! Kan man banga när man har grymt sällskap och man e lite på semester, näää skulle inte tro det! Så vi åkte från Växjö på lördagsmorgon till Göteborg.

image132
Jag, Addie och Fredrik aka DJ NibC hängde loss på festivalområdet.
En bra grej var att de framför scenerna hade lagt ut plastplattor så man slapp slå i ett gyttjebad under konserterna. Så fresh. Däremot så blev ju resten av festivalområdet lerigt några skyfall senare på lördagsnatten. Adeline såg väldigt rolig ut när hon trippade runt i sina guldsandaletter och försökte undvika att dränka dem i lera hehe.
Fredrik e förresten sjukt grym! Inte bara det att han är en väldigt go göteborgare, han driver dessutom en massa bra klubbar i gbg, bla fresha The Eye på Nefertiti som Housewives spelade på i April. Men inte nog med det! det släpps skivor också, kolla in hans skivbolag Trunkfunk här eller glid in på hans my space för en mer uppdaterad sida hehe.

image131
Där någonstans där framme står iaf Kanye West, de hade sjukt stora bildskärmar som man kunde titta på om man ville se tex Kanye i större format än en myra, det va grymt!

Efter WOW så mötte vi upp Cazuma, (han driver The Eye tillsammans med NibC och Elof), som hade fixat lista till en efterfest/svartfest i Gramofonstudion.
image133
Vi kom dit lite innan de öppnade men det va redan kö utanför. Så vi roade oss med att sätta klistermärken på Cazumas rygg, som han lyckligt ovetandes bar omkring resten av kvällen hehe.

Men vilket efterfest/svartfest ställe, så frääääscht som vi säger i Sthlm. Vet ni att om man säger det i Gbg på göteborska (dvs man e antagligen göteborgare hehe) så viker de sig dubbla av skratt, ungefär så. Men det e ju bara för att Sthlm e så mkt frääschare än göööteborg ;) Enough Sthlm vs Gbg, vi vet ju vilka som vinner liksom ;)
Iaf, studion, va så clean. Tyvärr så glömde vi bort och ta bilder på den utan tog en rätt ugly på mig och Supreme istället, där man ser lite av väggen i studion... fint va!image134
Förutom att studion va sjukt fresh (okej nu har jag överanvänt det ordet, men kan inte låta bli eftersom jag skriver om göteborg) så fick man när man beställde ngt att dricka en pizza slice till! Hur grymt är inte det??? Efterfest, man e hungrig, men vill inte dra och käka. I göteborg behövs inte det för de bjuder på pizza på svartfesten haha! GOTT, den va kall också, ännu godare!

Men eftersom vi inte är riktiga stockholmare, jag e ju från Ööööörebrooo :) och Adeline från gangsta Gnesta så gillar vi att hänga i Göteborg så pass mycket att vi ska dit snart igen! Vi ska nämligen spela på klädbutiksimperiet Weekdays fest 25 augusti.
Fräääscht gött mos!

Luv// La Fleur

Kommentarer
Postat av: Adeline S.

Asså fy 17sicken vad frääääschit Effie!

2007-08-13 @ 15:49:01
Postat av: Sunki

Ahahaha! Hur full var du när du skrev det där? Eller övertrött som vanligt?! Hahaha!

2007-08-13 @ 22:12:55
Postat av: monika

det var jäkligt fräääscht att få träffa er irl utan jobbstress. vi kommer nog och hälsar på er när ni spelar nästa helg. kram!

2007-08-17 @ 16:30:40
URL: http://myspace.com/djdemonika

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0