Favorit i repris på Arvikafestivalen!

Denna sommaren som var så spelade jag och Adeline på Arvikafestivalen. Vi var bokade som en del i ett kollektiv där alla spelade under sina egna namn. Adeline och jag spelade på samma pass och egentligen skulle en till person spelat i samma pass som oss, men det blev ett avhopp i sista sekunden vilket gjorde att vi bestämde oss för att köra de sista 40 minutrarna tillsammans som Housewives. Både jag och Adeline gjorde bra individuella set och det blev en grym avslutning ihop som Housewives också. Det var svettigt och dans dans dans i Oriontältet! Samma kväll spelade vi också på Backstage på festivalen. Trots en hel del galna saker som hände precis i samband med den spelningen så gjorde vi ett grymt set som vi än idag får fanmail om! :)
Summa summarum är iallafall att Arvikafestivalen vill boka oss igen. Jätteroligt tycker vi!

image420

Idag släpptes det oficiellt på deras hemsida, läs mer här: Arvikafestivalen!

Det kommer bli en festivalsommar! Med sol och en kall öl i gräset! Hångel i tälten. Lervälling. Eufori framför scenen. Vitt vin i platsmuggar. Ja du vet allt det där härliga som bara händer på festivaler! Boka biljetten redan nu, du vet ju att det kommer bli fest! Och vi vill väldigt gärna att du ska vara där och fetsa med oss! Komsi komsi :)

/La Fleur

+++
Housewives will play at Arvikafestivalen in July! Arvikafestivalen is Swedens biggest scene for elektronic music. Don´t miss out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0