Housewives Julfest, Berns, 21 December, 2007

Det var en hektisk dag igår. Vi började med ett möte på Strandvägen vid 11 om spännande saker som kanske händer till våren. Därefter gick vi till Berns och sa hej till Martin som höll på att rigga ljud och ljus och göra fint i spegelsalen. Vi gjorde också ett försök till att finna våra borttappade/snodda Housewives grejer. Efter vår senatse klubbkväll på China lämnade vi nämligen kvar vårt massiva tunga dj-bås i trä, veporna föreställande mig och Adeline som Housewives i en något mer vältränad form, ca tio påsar innehållandes tavelramar, kakfat, tillbringare, diskhandskar, förkläden, bestick, UV-tvättlina mm mm. Sen stängde ju China pang bom och vi kunde ej köra vår tänkta sovrumskväll i november. Adeline hade fullt upp med plugget och jag befann mig ju i Berlin så vi åkte inte och hämtade våra kvarlämnade saker med en gång. Vi hade dessutom märkt upp allt tydligt med våra namn och telefonnummer på så om någon hade velat flytta på det/slänga det så hade de lätt kunnat slå oss en pling först. Men så blev inte fallet, istället har någon/några flyttat/gömt/slängt alla våra saker förutom tre påsar med tavelramar och lite tejp och en tillbringare i typ. Så jäkla irriterande och ledsamt. För det första så är det ganska mycket pengar vi har lagt ut på all dekor men också allt jäkla slit och jobb att inhandla allt! Martin som har varit vår "man" på China har letat överallt och frågat alla men iiiiiingen vet vad som har hänt med grejerna. Yeah right! Grrrr. Om någon läser det här och har sett en musklig version av Adeline hållandes en kavel i handen i format 1,5 x 3 meter, eller något annat av det ovan får ni väldigt gärna höra av er!

image436

Well, well, efter lite resultatlöst detektivarbete på China så tog vi pendeln ut till Rönninge för att hämta Adelines mammas bil. Här är Adeline i full fart med att skrapa rutorna på Housewives vrålåk.

Sen tog vi bilen till Rusta i Kungens kurva.

image437

Här är vår välfyllda kundvagn med plastgranar, tomtebloss (som vi glömde tända eld på igår), tomtedräkter, glitter, julpapper, snören, julstjärnor, mm mm. Efter Rusta tog vi en sväng till IKEA också där vi gick loss på deras 50% rea på julsortimentet. Efter vi inhandlat allt vi skulle och fyllt bilen till bristningsgränsen åkte vi några svängar till och hämtade upp mer grejer för att till sist anlända på Berns vid 18-snåret. Som tur var fick vi hjälp av Rebecka, Victoria och Christin med att pynta spegelsalen och OFF-baren bredvid, TACK!!!, annars hade vi aldrig hunnit!

image438

Det blev en rolig bra kväll på China. I mitten av dansgolvet stod det från början en rosaröd gran, dekorerad med glitter, julgranskulor och glowsticksarmband. Efter att den rensats på glowsticksarmband så tror jag den lynchades för att skapa mer plats på dangolvet, den hittades iaf lite ledsen längst bak liggandes på dansgolvet efter kvällans slut hehe.

image439

Tomten kom på besök från Norrköping (Tack Johan aka Tomten:) också och gav en present till (nästan) alla glada snälla och dansanta människor.

Det var en jättebra kväll och det blev slutet gott allting gott på Housewives klubb för det här året!
Fler fina(re) bilder tagna av Johan Norén kommer att komma upp på bloggen snart!

Tack alla som kom igår och dansade in julen med oss! Ni är vår bästa julklapp!

Kul jul!
/La Fleur

Kommentarer
Postat av: Charming man

Hoppas du får en trevlig julhelg!

2007-12-22 @ 21:55:43
URL: http://failures.blogg.se
Postat av: Pär Wetterrot

Låter som jag missa nåt... Ville gå, men bästa vännen fyllde år och ville annat så han fick bestämma.
Go Jul!
"Nu så kommer julen, nu är julen här. Lite mörk och kulen men ändå så kär" ;-)

2007-12-23 @ 22:59:51
Postat av: La Fleur

Charming man - Tack för julhälsningen, hoppas du också får en jättegod jul! :)

Pär - ja du missade något, men det kommer fler tillfällen! Fint rimmat, tom bättre än "rimmet" påBjällerklang kanske ;)

2007-12-24 @ 00:09:15
URL: http://www.housewives.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0