Trädgården, 28 juli 2007

Vår andra spelning på Trädgården i sommar! Dagen till ära hade vi dekorerat lite.. bla diskhandkar som vi hade satt upp lite överallt, på väggen och som ni ser på bilden nedan uppe till vänster, hängandes i taket. När kvällen var över så hittade vi bara ett par diskhandskar kvar.. vi hoppas att ni som förskansade er ett par använder de flitigt i bästa Housewives anda! :)
image110

image111
Den här glada tjommen hade förvillat sig till Trädgården tillsammans med två kollegor. Först trodde jag de var ute på maskerad innan Adeline kom på att det antagligen kom från typ båtfestivalen som har pågått i Slussen i helgen.

image112
Här är en av hans kompisar som efter enträget tjatande fick oss att ställa upp på en bild tillsammans med honom. Ni ser ju hur mycket vi gillar det! Ehhhh...
Han var tydligen också dj, från Spanien. Och var ganska så exalterad över att vi tjejer OCH djs!! Kom igeeeeen, det är 2007!! Suck.
image113
Vi gillar mer och posa på bild med schyssta killar som tex Bojan! Som också är teknisk ansvarig på Trädgården.

image114
Och Jakob! som är Trädgårdsmästare!

image115
Nästa fredag, 3 augusti, är det dags igen! och då ska vi jäklars maxidekorera och plasta in hela stället i diskhandskar! Kanske. Den som lever får se!

På blomspråk ger vi en en jäkla massa röda blommor!

/The flower no 1



Kommentarer
Postat av: Helena

Go girls!!
Synd att jag missar er spelning på Trädgårn ikväll!! Men, men laddar så det står härliga till och när jag gör min entré framöver, då lär det märkas. *Hehe* Stor kram till världens bästa Sanna!

2007-08-03 @ 14:33:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0