Update ADE

I Amsterdam alltså! Väldigt kul att va här för min pappa och brorsa bor nämligen i Rotterdam, så då tänkte jag nog åka dit i helgen sen. Känns lite som hemma men ändå inte för jag har ju aldrig bott här... Mest hängt i deras hus och lägenhet. Jag gillar Holland det är som Sverige men mer exotiskt. T.ex. så finns det typ samma växter här som i Sverige men här är allting större, t.ex så är daggkåporna skitstora. Lite som i att va i en svensk djungel med andra ord, rent miljömässigt och människomässigt sett då alltså.

+++

Outside the ADE office with some people from Stockholm!

image322

Här utanför ADE kontoret med Daniel Howe och hans jobbarkompisar. Dom är här på möten och gillar Pacemakern som det ser ut.


image323

Sen kom Dave Clarke förbi. Han gillade också Pacemakern och oljerockar. En som var väldigt stor hade han på sig plus en riddarring.

+++

Dave Clarke came by and gave us some feedback.


image325

Senare på kvällen på Melkweg där herr Clarke hade sin klubb spelade Vitalic, det var verkligen jättebra. Men vi va såå himla trötta efter att ha tagit det där tidiga flyget och stått utomhus hela dan så det blev aldrig så himla festligt.

+++

And then we went to his night at Melkweg, in this pic you can see Vitalic somewhere. Great live set.

image324

Däremot så tog jag vad som råkar vara mitt bästa stilleben någonsin. Fatta att jag har fått med åttondelsnoterna som Alter Ego spelar!!!!

+++

I captured all the notes Alter Ego was playin, think this is my best shot ever.

Tot zinssss!/Adeline S.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0