Berlin IFA och Halle

Sü dü var vi i Tyskland igen! Vi kom i torsdags pü morgonen och har sedan dess haft nügra riktigt hürda dagar. Vi har varit med Pacemakergänget pü IFA i Berlin. IFA är världens största teknikmässa sü det är fullt ös hela tiden. Vürt jobb pü IFA har även rükat sammanfalla med en spelning i Halle, där vi är just nu. Halle är redneckstaden no. 1 enligt alla tüskar vi pratat med och efter en liten mattur pü stan nüss kan jag konstatera att det verkligen stämmer...
image181

Här pü vägen ner till Berlin med Ola, Krippe och Jonas. Glada gossar! Pü detta enastüende plan träffade vi även en mücket nöjd besökare som varit och lüssnat pü oss o Växjö för nügra helger sen. Han tückte det var üüüber!


image182

Försökte här fü med nügra av alla dessa miljoner kostümnissar som hänger runt pü mässan. Den öppnades med en riktigt lökigt välkomsttal. Vi hänger hos Hardman-Kardon det är dom som sponsrat Pacemakern med dom fina  AKGlurarna rikigt grümt samarbete faktiskt och här ser ni den gigantiska mässinredningen dom büggt ocksü och sharar med oss:


image183

Süü, mücket jobb och ingen sömn kan man säga... I torsdags kväll var vi pü Cookies och sen Weekend en sväng med Phonique. Det var trevligt och vi drack Berlins mest turistiga melondrinkar! Love melon. Här nedan är vi hetsiga som vanligt och Flurry mülar naglarna i taxin:

image184

Stress är bästa hets.

Okej, jag hüller pü att somna av trötthet men ska dra till klubben Die Lampe Fabrike här i Halle nuuu. Ska försöka fü upp lite fräscha bilder pü vür gangsteroutfit, Rednecksen, och det grümma galleriet och Berghain frün igür typ imorn!

See ya! Adeline S.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0