Dagens misslyckade husmorstips nr 4

Jag har funderat på hur jag ska göra med min växande hög av pantburkar hemma. Det är ju faktiskt så att det känns smått jobbigt att gå och panta den, dels för att jag är lite lat men till största del för att det känns rätt olockande och gå till mitt indieica som en annan lodis. Därför har jag alltså funderat en del på vad det finns för tips för att man ska slippa detta problem, man vill ju trots allt inte va som min kära far och bara kasta allt i soporna, lite mer samvete än så har jag faktiskt!

Jag har tänkt lite på ideén att försöka kränga dem på nån som verkligen samlar på burkarna, men när man verkligen behöver dem ja, då är de alltför svåra att hitta. Skulle väl gissa att det går en samlare per 800 burkar eller nåt sånt och det är ju inte så hög ratio. En annan rätt bra idé skulle vara att lägga allt i massa Housewivespåsar, och detta säger jag inte för att göra nån sorts reklam utan för att jag rent av funderat på det. De är liksom 1000 ggr charmigare än plastpåsar och dessutom lite mer passande än min stora skinnbag. Lite mittemellan och egentligen alldeles lagom smart känner jag nu. Sista alternativet är kanske att ta med allt ut till Gnesta eller nånstans där folk verkligen pantar burkar på riktigt. Typ lastar in allt i bakluckan och gör det mellan paddelturen och eftermiddagsrensningen i trädgården. Men då behöver jag en bil.


image572


Hm, nåt av de sista tipsen känns faktiskt riktigt bra. Kanske får vänta tills nästa gång den där röda skodan kommer förbi...

/A

Kommentarer
Postat av: Je suis une bra parti

..eller sa gar du bara skiiiiittidigt pa morgonen medan alla indie(al)kisar fortfarande sover ruset av sig efter en blöt kväll pa riche..

2008-02-26 @ 17:40:58
URL: http://EttBraParti.blogg.se
Postat av: Daniel

Hej Hej

Tips

ring närmsta sportklubb helst ungdoms fotboll/ishockeylag. fråga om dom tar i mot
donationer du får ofta ett "ja" sen är det bara erbjuda dina burkar för upp hämtning. Vips så har du trolla bort problemet och du kan känna dig lite stolt över att du är en stöttepelare i förenings livet :P


Ha d

Daniel

2008-02-26 @ 20:31:30
Postat av: Adeline S.

huhu, värsta bästa tipsen ju! :)

2008-02-27 @ 00:39:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0