Frimis, Örebro, 26 januari, 2008

Jag blir inte så ofta nervös inför spelningar nuförtiden, men lite kände jag inför i lördags. Kanske för att det var i hemstaden, man vill ju inte komma hem och göra bort sig liksom.. hehe. Eller bara för att jag vet att house-och-techno scenen i Örebro inte är gigantisk... Jag anlände iaf till Frimis lite innan kl 22 då jag skulle börja. De hade ordnat utrustningen jättebra och för en gångs skull fanns det bra monitorer i dj-båset.

Frimis är rätt stort, skulle tro att det behövs en 8-900 pers för att det ska kännas lagom mkt folk, och så många var det tyvärr inte igår.. Det kändes som om de kanske borde satsat lite mer på promotion. De som jag känner i Örebro som tycker om elektronisk dansmusik hade inte haft en aning om att jag skulle spela sådant på Frimis om jag inte sagt något till dom själv... datumet spikades iof rätt nära inpå, men promotion på rätt sätt är ju ofta A och O för att få ett fullt ställe. Well, well, det finns dom som kan sånt bättre än mig, men iaf.

image540

Den här sjukt fina blomman fick pryda mitt glas.

image539

Det var Deninis the Menace som hade med sig den. Han har haft två stycken kvällar på Frimis där han har manglat ut techno, så alla Örebroare som vill lyssna på annat än mainstream house, rnb hits och schlagers, håll utkik efter hans kvällar! Sen så planerar även residents djs på Frimis att starta houseklubb där så det kanske kommer bli Örebros nästa techno och housepalats, vem vet...

Jag spelar igen i Örebro 23 februari!
/La Fleur

Kommentarer
Postat av: Olle

Hej. Jag var och kollade in dig i lördags och det var ju som jag anade innan grymt ball alltså. Jag frågade dig lite förvirrat innan i baren hur jag ska göra för att spela trummor live till den här typen av grej. Hur som helst, jag och Anna tyckte det var ball som vadduvill och vi tar med oss alla och kommer nästa gång du är här. Är det på Frimis då också? Synd att Örebro (jaha, din hemstad?!) är trist i det här avseendet (om än inte bara i det här avseendet). Än en gång, tack som fan!

2008-01-29 @ 00:42:04
Postat av: La Fleur

Hej Olle (&Anna)!
Kul att du gillade och tack för grymma moves på dansgolvet :))
Nästa gång blir det på Wobbler Lounge, tror det kan bli riktigt bra faktiskt!
Vi får prata mer om trummor och elektronisk musik nästa gång i Örebro tycker jag! :)

2008-01-31 @ 08:51:05
URL: http://www.housewives.blogg.se
Postat av: Francine35Ellison

I utilize my own method of web traffic increasing! Nevertheless, my friend who works for <a href="http://4submission.com/blog-posting.htm">blog posting services</a>, says that only specialists are able to manage task perfectly!

2012-02-28 @ 23:36:47
URL: http://www.4submission.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0