Gott Nytt År i NYC

Jo jag vet lite sent, men eftersom internet har varit en bristvara de senaste två veckorna så kommer inläggen lite glesare än vanligt och något försenade. Tänkte iaf att jag skulle lägga upp lite bilder från Housewives Nyårsafton som firades i NYC! Vi började med en liten middag i lägenheten vi bodde i. Kl 18 NY-time skålade vi in det svenska nyåret, runt 20 kom Annika och Edvin och så högg vi in på vår ortoligt läckra femrättersnyårssupé.

image494

image488

Måste lägga upp ett kort på en av ostarna vi åt.. Ser ni vad den heter, Adeline försökte iaf ta ungefär fyrtioåtta kort för att visa det; Supreme! Den va god.

image489

Fredrik och jag! Ser ni mitt mycket fina örhänge? En förgylld kackerlacka som inhandlades på Malin Landaeus (yep, svenska) vintage affär i Broolyn. Ligger på 157 N 6th Street (hörnet Bedford Av). Gå dit! Supermycket fina grejer.

Efter middagen begav vi oss till Jonathan Hökklos fest på Catherine Street. Vi kom lite sent så festen var lite avslagen så vi bestämde oss för att bege oss till Brooklyn på en stor fest i ngt warehouse där.

image491

Det var såklart ganska hopplöst att få tag i en taxi så vi bestämde oss för att traska över Manhattan Bridge. Vi kollade på kartan och det såg inte så långt ut dit vi skulle...

image490

Promenaden över Manhattan bridge var jättehärlig! Resten av promenaden som tog dryga timmen kanske man hade kunnat vara utan... Och när vi kom fram var vi helt slut men tänkte iaf titta in på stället. Good choice!!! Det var så grymt, inredningen var helt massive! Tror vi får jobba lite på vår dekor till Housewivesklubben efter att ha sett detta hehe..

image492

Det var maskerad så dom flesta var utklädda, jag hittade en mask i gud på golvet som jag använde flitigt.
Tog massa bilder inne på stället, men inget gör stället och dekoren rättvisa, snyggt var det iaf och vi dansade till 6 på morgonen typ.

image493

Hoppas ni också haft en Gott Nytt År och god fortsättning!

Yesss Siiiiiir!
/La Fleur

Kommentarer
Postat av: AdrianHartman

Students will have a lot of good knowledge about this good topic, if <a href="http://www.supremeessays.com">buy custom essay papers</a> or buy term paper at the essay writing service!

2012-02-21 @ 14:31:03
URL: http://www.supremeessays.com
Postat av: up here

Visit this website with the aim to purchase terrific written essays and you will find best essay help.

2012-08-04 @ 15:00:17
URL: http://www.gogetessays.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0